НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 518
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ха добър ден и от мен.

Едно позакъсняло парче торта, че сестра ми имаше вчера рожден ден:

За къпането - къпем я много отдавна в банята, но продължавам във ваничката - играе си с играчките и няма проблеми никакви. Заплаквам като я слагам на земята...и много смешно се е научила да кляка, за да измием дупето  Laughing

За прането на дрешки - и аз още пера отделно с бебешки препарат и омекотител. Има си и кош за пране специално за нейните дрехи. Не ми пречи и ще продължавам да го правя...

А за Усоетоооо....еми нямам никакво търпение вече!

Хрисси - всички софийски мами ще познаваш, ми се струва  Simple Smile

За Фейсбук - отвратително е това със снимките...аз уж съм ги заключила да не ми ги гледат чужди хора, но такъв вариант май винаги има - като ми коментира някой снимката и всички негови приятели я виждат  Confused Иначе никви чужди хора не приемам при никакви условия просто...хубаво беше едно време - в началото имах 18 приятели, ама баш си приятели  Laughing

Хайде мами чао и хубав ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 451
Привет на всички!
Нямаше ни доста време, но се надявам скоро да се видим с някои от вас!
За Гергьов ден бяхме в Търново за няколко дни, сега сме във Варна, ето нещо за почерпка за здравето на моя именник нищо че мина празника, агнето свърши така че нещо сладко:

При нас какво ново, Гого се научи  да отваря вратите, драска по стените, катери се където и когато може, обича играчки за разглобяване така че имаме всякакви отверки, коли и самолети които се разглобяват, ако му обърнеш гръб полива с вода от шишето си навсякъде, гърнето понякога го използваме друг път не,  с четката за зъби също е така, бърбори много но повече на японски и по-малко на български. В момента ни расте зъб и една нощ спим, една не.
Ами това е от нас, пращаме ви целувки и до скоро!

# 452
Добър Ден  Simple Smile

Алиса добре дошла отново. Честит ти именник на патерици  bouquet
Цитат
Гого се научи  да отваря вратите,
хихи ние също вече нямаме спирачки и обикаляме навсякъде и бутаме, където не трябва най-вече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За къпането: Ние пищяхме, пищяхме от душ слушалката, но вече привикнахме. Играем си с патето на Фишърпрайс докато се поливаме и с удоволствие пръскаме на всички страни, най често се питам аз ли него къпя или той мен с дрехите hahaha
Дрешките си ги пера с пералнята от раждането му - отделно не ми пречи, а и мисля че е още рано да го пера с нашите дрехи. Прахът за пране (течен Тео) е общ т.е. с бебешкия перем всички дрехи у нас, ароматика също е за всички  Peace
Ооо, да се похваля че ми дойде цикъла нощес  Joy Joy Joy след почти 2 години прекъсване  Peace
Мъжът ми се майтапи, че щял да почва да работи отново по въпроса за бебе... Twisted Evil  #Crazy #Crazy

лек ден   bouquet Heart Eyes

# 453
  • Сливен
И аз да се запиша след празниците... само дето от толкова "почивка" съм като пребита Twisted Evil.
И на мен ми се връща от врмее на време на работа, обаче като си помисля, че дребосъчка още не спи без прекъсване и става в тъмни зори, а аз честичко ходя на автопилот по цял ден нещо ми минава мерака, иначе друго си е да разполагам с повече пари и да се видя с някой и друг човек...
За къпането, не знам какво й става на Мая но от миналата седмица не иска да я къпя във вана, лошото е , че вчера се подхлъзна и лекичко падна под душа, не можа да се удари, защото я хванах, ама под душа рева после Confused.
Пране - все още пера дрехите на голямата ми дъщеря отделно, понякога изпирам някой пуловер или долнище на анцуг с нашите, но бельо категорично никога не смесвам. Така че пера нейните отделно, на Мая отдело и нашите, дрехи се събират достатъчно по количество и цветове, обаче май свободен ден от пране почти не ми остава.
Днес Мая събори един стол върху себе си - резултатът е посинена буза, но и доста се уплаши. Стоя сигурно час  без да се отдели от мен, само като си дойде баща й отиде да му се оплаче и да покаже къде се е ударила и пак се върна при мен. Говорих с една приятелка по телефона и я гледах и както каза мъжа ми, май в един момент само съм говорила...
Нея, Евичка по -добре ли е вече?  Мая продължава да точи сополи, че и аз май настинах и дано не се тръшнем пак дружно болни.

# 454
Здравейте и честит празник на всички празнували на патерица   bouquet
За къпането-и ние сме същата работа-започнем ли да мокрим косата с душчето започва див рев и писъци  Mr. Green Къпем се в един голям лихен(или както там се казва)(наистина си е направо огромен),купен за тази цел и на малчо му е много забавно.Патето от Фишър и Прайс с мечета така и не го получихме за съжаление....трябва да му купя едно ,макар,че той много внимание на жовотините във водата не обръща...Перем се отделно,разбира се.И ние сме фенове на Тео Бебе.Не използвам омекотител заради дерматита.
Искам да попитам за Атопичния дерматит ако знаете да ми препоръчате някакво мазило,различно от EloBase.Благодаря   bouquet

# 455
Мами да ви се оплача. Митко пищи от банята. Като го къпя в мивката няма проблем, ама днес пак опитахме в банята. Както преди с масата със ваната и той още като го сложи баща му в коритото и взе да пищи. Къпането отново завърши в кухненската мивка. То верно не го пускам в тази стаичка. Ама вече и го е страх от него. Преди имаше интерес и е влизал в банята ама сега дори и да оставя отворена вратата не влиза. Но пък когато някой отива до тоалетна Митко веднага отива пред вратата и започва да реве докъто човека не излезе. Не знам какво му става на това дете Sad

# 456
  • София
Привет и от нас,

да не ме чуе дяволът да се похваля че вече 3ти ден нямаме Т и уж се оправяме. В събота обаче не успяхме да дадем урина за изследване, Пламена повече от 3 часа не благоволи да пишка. И в 1 и 15 когато лабораторията тъкмо беше затворила взе че се изпишка. Е това ако не е скорпионски инат  Laughing
Та утре пак ще се борим с тоя колектор, дано имаме успех . В тази връзка Весс, определено в събота бях на границата да се изпишкам аз в това контейнерче  Laughing

Благодаря на всички момичета които стискаха палци да се оправим по-бързо!

по темите набързо - Кло честит ти цикъл, впечатли ме с този дълъг период

Пламена все повече и повече настоява да се храни сама, което не е лошо ама така се омазва че не е истина просто

лека нощ от мен, аз ще се похиля още малко на Боговете сигурно са полудели по БТВ комеди и ще лягам  Joy

П.С
Весс, ЧРД на сестра ти! Пожелавам й да е много здрава и да е най-добрата леля за Инката!

# 457
Е и аз да се запиша

Поредното възпаление на ушите  на Рая е вече зад гърба ни.Поне мина по леко този път.Голяма полза има от тръбичките в ушичките.нямахме Т и само с промивки и капки се разминахме.
  На болните бързо оздравяване! уф айде да ни подминават тези болести,че големи притеснения са.
  Антибиотици! И аз съм противник,ама понякога се налага.Няма как. Трябва да се избере по малкото зло.
  Баня.Ний се къпем във ваната и чакаме *чип,чип* с нетърпение.А съм им свалила панталона или чорапогащника и се нареждат веднага пред банята и почват да чип-чипат  hahaha Ама косите не обичат да им мия.Голям екшън е. Мисля си,че реват,защото не могат да вземат въздух и се стряскат от поливането.Ама и ний имахме един период в който не искаха да влизат във ваната и пищяха,ама отмина,като купих един малък леген и сядаха вътре по една по една.Сега се карат кой ще излезе пръв.Никой не иска да напуска ваната.
 Пране-след годинката пера заедно с нашите дрехи.Пера от самото начало само с Ариел и бял Ленор.
 Работа - много ми се ходи вече сред хора,че се психясах вече у дома....А и с двете малки вещици не мога да мърдам където ми се иска,че хич не стоят в количката и не вървят за ръка.Все си имат собствено мнение накъде....
 Градина- много се притеснявам с нашето неядене- ,т.е. ядене само на мляко... Нямаме успехи в
 отварянето на устата  #Crazy Какво ли не пробвах
  И пак зъби ни мъчат,Даже Софи спи в скута ми вече.... Голямо реване...
  Лека!!!

# 458
Добро утро на всички ранобудни!

То май вече не е много рано,ма ние нали сме будни от 7..Wink) . Оф скапано време и тва си е. Децата се същисаха в къщи ,па и ние покраи тях. И тая седмица все дъждове гледам, пфуу студена пролет. Да вземе да се стяга тва време вече че направо срамота Simple Smile. Ние  сме по добре, размина ни се антибиотика и много се радвам. Дано и другите дечица се оправят. Обаче пък за сметка на това пак започнахме с неяденето. Вчера цял ден е била на солетки и бисквитки, нищо друго не иска да сложи в устата.  Sad
По темичките: За къпането- само във ваната иначе е зле положението. Реве от душа и то кански,мрази и косата да и мием.
За дрешките - и ние още ги перем отделно, за сега все още смятам че така е правилно.
Малее това за снимките вав Фейсбук е направо отвратително и се замислям дали да не си изтрия профила, макар че уж е защитен.
Ех как ви се кефя за Усоето.. снощи разглеждах снимки. Направо приказка. Дано си изкарате супер и да ви е екстра времето най вече.
Хайде отивам да я мъча нещо да хапне. Лек ден  Hug

# 459
Гарджи споко и Митко е така. Като му никне зъб и с яденето става страшно. Иначе не мога да се оплача от лиспата му на апетит. Ама тормозят ли го зъби или е по цял ден на вода (имам чувството че направо една цистерна с вода може да изпие) и не яде или е на солети (поне като му никнаха предкътниците беше така. Като му излезе зъба и почва да си яде нормално.

# 460
Здравейте!  Simple Smile

Кло, предположението ти излезе вярно! Не сме класирани!

Павел също си го мъчат кътниците, но това е положението.
Къпя си го във ваничка с гумените рибки и си умира от кеф, но и пяна трябва да има.
А щом тати се къпи ме дърпа за ръка, блъска по врата да му отвори и аз го държа на ръце и го гледа как се къпи.
Честно казано и на мен ми се почва работа. Основно заради социалните контакти.
Както аз, така и детето има нужда от контакти.

[/url

Хубав ден от нас!  Simple Smile

# 461
Добър ден от нас   bouquet

Ели много сте сладки с Павчито   bouquet Heart Eyes
Цитат
Кло, предположението ти излезе вярно! Не сме класирани!
- следи до последно системата в 18 часа на 13,05 нови места могат да изкочат в последния момент от незаписани в Детскате градини  Peace
Прецени къде ще успеете да влезете в гранична група и мести смело ... На тези поредни класирания не се търси удобство и есктри, а място независимо къде  Peace Naughty
Ако има нещо неясно питай Simple Smile
Стискам палци   bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 462
  • Варна
Тинна, Ева е доста по-добре, днес ни е последен ден на антибиотик. Още кашля малко, но и това ще се оправи. До Усоето ще сме съвсеееееем здрави Simple Smile
Иначе нашият тати от днес е и той с антибиотик - първо гнойна ангина, сега и фарингит и нямаше накъде. Моето гърло и то хич не е добре, но силно се надявам да удържа фронта и да не стигна и аз до антибиотика, че нали се кърмим още.
Гледам пооправила се е прогнозата за уикенда да Усоето, не е както показваше вчера събота и неделя по цял ден и цяла нощ дъждове, сега показва само слаби превалявания в събота следобяд. Има още няколко дни и тези слаби превалявания да се махнат от прогнозата и да се заменят със слънце без облаци  Mr. Green
Ние отново бяхме психясани от нашата педиатърка, че може да имаме рахит. Проблемът е, че са й хлътнали гърдичките и вчера седнах да прочета малко повече информация. Ами шашнах се много сериозно. Снощи доста си поревах, цяла нощ сънувах кошмари. Днес бяхме на ортопед, каза че уж нямаме данни за рахит, но да пием по 3 капки вигантол до лятото и лятото да намалим на 2, докато не ни се затвори фонтанелата. И това го казва същият доктор, който ми каза когато бяхме на 8 месеца да не давам Вит.Д след като кърмя. Ами попритесних си се. Поне ме успокои, че е рано да се говори че имаме т.нар. обущарски гръден кош /хлътване на гърдите, стои като дупка между ребрата/ и вероятно ще го израсте. Силно се надявам да е така, все пак е момиченце и ще й действа доста подтискащо лятото, когато е с тънките блузки и потници. Ох, все за нещо да се притесняваме. Това е то да си родител  Confused

# 463
  • София
Нея - давай Вигантола, но съм сигурна, че няма за какво да се притеснявате!  Hug

Бързо да се дооправяте всички  Hug

# 464
Добро утро!!

Очертава се слънчев преди обед ... Няма да го пропуснем с Тони  Laughing Laughing Laughing

Neya - шашна ме с това което се случва с Евичка, Стискам палци бързичко да се оправи    bouquet

НОИ днес трябваше да ми плаща паричките, но като гледам в сайта нямам запис ...   Close Май ще остане за четвъртък  newsm78 ... Ега ти не стига че 2 месеца съм назад ами и сега май ще съвпадне с парите за детските  #Crazy #Crazy
Уф няма да се ядосвам, не ща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ще ги чакаме пък когато дойдат тогава  Laughing Laughing

Приятен ден на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт