НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 488
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Хайде и аз да драсна набързо преди лягане....

Те другите вече са написали, че на Усоето беше чудесно. Нели, голямо благодаря за огранизацията и от нас тримата! Доволни сме много  Simple Smile.

Аз много снимки нямам, но съм качила в ФБ каквото беше по-малко размазано  Grinning.

Стейси ужасно гадно е това, дано се възстанови малката бързо  Hug.

Лека вечер....

# 556
  • Варна
Ох, Сисе, не искам и да си представям как си се мъчила да я задържиш 12часа на системата. Направо ми се вижда мисия невъзможна  Sad А за болниците ни, коментар нямам. Под всякаква критика са. Радвам се, че вече сте си в къщи и Мони е по-добре  Hug
От Усоето и ние сме много доволни  Mr. Green
Ако беше лошо времето, хич нямаше да ми благодарите за организацията hahaha Аз пък да благодаря на всички, защото си изкарахме супер  Mr. Green Накрая поспорихме подобаващо с шефа на хотела, защото искаше да задържи като глоба капарото на Портокалчо и на мамата от Варна, която не дойде, но намерихме общ език и всичко се нареди  Mr. Green
За следващата среща вече имам няколко идеи - хотел Марагидик в Априлци или на море - да следя намаленията за началото на септември и като пуснат нещо атрактивно от летните хотели да ви информирам бързо бързо Mr. Green Но ще говорим пак след 2 месеца, че да си починем малко от Усоето  Mr. Green
Забравих да се "похваля" че заради приятното изкарване Ева почти не сучеше на Усоето и като се върнахме се сдобих с бучки - запушени канали на едната гърда. И още не мога да ги оправя. Не мислих, че е възможно след като се кърмим толкова отдавна, но явно е Sad

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 00:58 от Neya

# 557
Добро утро!!!

Хайде на разходка... че малко време остана до жегата  Joy Joy Joy Joy

Нея страхотни снимки, гладам настроението също е такова   bouquet Това с морето много ми харесва като идея  Simple Smile. Ние така или иначе сме решили септември преди да пуснем детето на ясла да отскочим началото до там за това може да се съчетае перфектно  Peace
Много лошо това с бучките ... Виж и аз си мисля, че нямам кърма защото много вяло е кърменето вече при нас, но не е така като реша да проверя има ли мляко или не ...Има и още как  Whistling Явно детето си изсуква и то бързо, това което е там, а аз си мисля, че като са ми меки непроизвеждат нищо  Joy Joy Joy ама не е така  Peace
Дай и да ги изсуче, бучките ще се махнат по този начин бързо и по безболезнено от други начини  Peace Котато имам такъв проблем сменям "стойката" т.е. суче не по стандартния начин (легнали на леглото)а седнал в скута ми например) Има доста варианти   Wink
Оле Стейси  Hug Hug Hug Миличката Мони, това е много лошо... Ротавирус...  ooooh! Ох на времето като дете аз бях така и за 4 дни ме оправиха, но пък какви системи ми бяха сложили не знам, но заприличах в рамките на 5 месеца на мече ...получих стрии по краката от напълняване... ooooh! Познай сега как си ги нося  Tired
Радвам се че Детенцето е добре  Hug Hug Hug

Приятен ден От нас!!!  Heart Eyes

# 558
  • Сливен
Стейси, важното е, че вече сте си вкъщи  Hug. Разбирам те напълно, не знам как е при вас, но при нас единственото неремонтирано отделение от болницата е детското Confused. Обяснение нямам, освен че май сградата не е на болницата и съответно не искат да инвестират в нея, ако после им я вземат, пък условията са същите, ама поне топла вода имаше. Представям си къкв кошмар си изживяла през тези 12 часа, дано не ти се случва повече, но пък май друг вариант няма като се обезводни.
Разгледах снимките, направо усетих и времето и настроението, толкова са сладки децата, представям си всички щъкащи в различни посоки Heart Eyes.
за съжаление, аз в събота бях на погребение - почина свако ми и го изпратихме... опитвам се да се успокоявам, че той го искаше и чакаше и не правеше кой знае какво за да се възстанови, даже си беше платил и циментирал мястото Cry...
Не можах да обърна внимание много на гостенката ни, ама какво да се прави така се случи...малко ме гони едно упорита главоболие тези дни, но ще ми мине... нали времете уж лекува...
Нея, сега като няма толкова разсейване, може Евичка да ти помогне за бучките. Аз мисля вече да приключвам с кърменето, но само аз си мисля така, а през лятото не било добре да се отбива.

# 559
  • Пловдив Белащица
Тинна, лека му пръст на свако ти.
Иначе за отбиването не ги слушай. Когато дойде тогава отбивай, не съм попаднала до сега на статия отричаща лятното отбиване.

# 560
  • София
Привет и от мен мили мами!

Стейси, мила, ужасна случка. Дано всичко е вече зад гърба ви и Мони да се оправи бързичко  Hug

Аз пък още не мога да се настроя...ни работата ми спори, нито ми се върши нещо  друго Tired
Нещо сме се замислили през почивните дни да мръднем пак нанякъде, че в тая София не ми се седи.
Колкото за следваща среща, където кажете сме там  Simple Smile

За отбиването - аз отбих Инчето през зимата, края на януари месец, когато уж пак не трябваше - пълни глупости, нищо й нямаше. Когато дойде момента, тогава се отбива!

Иначе ето и моите снимки от Усоето, за тези, които ме нямат в ФБ:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1882766301798.2104969.1 … &l=33bfde5b5b

Между другото имам чувството, че за тези 2-3 дена Инчето е порастнало, по-разбиращо и по- говорещо ми се струва. Като че ли лека-полека почва ползва някакви думи по предназначение, а не само като я питаш...да вземем да се видим пак тия дни, току виж проговорили  Laughing

# 561
Да ви се похваля имаме напредък с яденето сам http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150192427753954
днес му връчих паницата и лъжицата и да се оправя. Да не е малък случайно Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 17:15 от sinapovaaya

# 562
  • Сливен
Вес, възможно е покрай другите деца и тя да се е престрашила. А гледам и татковците са имали забавления, поиграли са волейбол, така че и те сигурно са доволни.  Laughing.
Васи, май така ще е наистина, когато дойде. А аз не съм ходила никъде сама, затова не съм и писала за пътуването нищо.
Като гледах снимките все едно и аз бях там - видях познати места от Търново и Елена, на фонтаните само дето не изтървахме децата една година да не влязат вътре Laughing.

# 563
Добро утро!!!

От няколко дни започнах с морските закуски и продължавам  Laughing Laughing Laughing
Ние утре ще бягаме от Софето и не съм сигурна дали ще ми попадне нет под ръка... Много ми се ще да си купя лаптоп ама тази мечта я зарязах преди две години, а сега съм я оставила в необозримото бъдеще  Laughing Laughing
Заплеснах се в клипчето на sinapovaaya и за това продължавам да пиша. Както казах наш Тони ще го храним до 40 и ще бозае до 25  Joy Joy Joy Не му се ще да се отказва от "приятните за него навици"  Laughing Laughing Браво на Митето, изглежда толкова порасъл, както и останалите слънчица... Всеки ден все повече заприличват на дечица, а бебешкото (визуално)изчезва...

ТИHHА - Бог да прости свако ти  Flowers Rose Flowers Rose

Още веднъж много хубави снимки са се получили с децата в Усоето  Peace Показах на мъжа ми волейболната мрежа и наредените татковци около нея и очичките му заблестяха ...
Доигра му се на човека, ама след дъжд качулка  Joy Joy Joy

Лек ден от нас!!!   bouquet Heart Eyes И приятни слънчеви игри на малчовците  Peace football football

p.s. АААААА пак се  връщам  да почерпя за половин годинката на Тониньо:

Заповядайте  baloni baloni baloni

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 07:21 от klodia

# 564
Добро утро!!!   Simple Smile

Кло, мерси за кафенцето!
И ние днес рано, рано станахме. Може би Павел си сменя режима.

Стейси, бързо възстановяване на Мони!  Hug

Нея, и аз ти благодаря!!!

Хубав ден!

# 565
Добро утро!!!

Сервирам закуската и  тръгваме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Приятна седмица от нас  Hug Hug Hug

# 566
Привет и от мен!
Не съм писала от 100 години и е крайно време да драсна някой ред.

Стейси, бързо оздравяване на Мони  Hug Милата представям си колко сте се измъчили и двете.
Бързо оздравяване и на всички болни дечица!

Разгледах снимките от срещата. Всички бебоци са големи сладури, много мила картинка. Много ме е яд, че неможах да дойда, но сама с двете диванета ...  Rolling Eyes

Емо и Криси ходят на ясла от началото на месеца и свикнаха учудващо бързо. Само първия ден ги взехме на обяд, след това оставаха да спят там. Първата седмица на Криси й текна носа на 3-я ден, а втората седмица изкараха 4 дни и Емо се разсополиви. И двамата са големи бърборковци, но плямпат на някакъв техен си език. Емо има големи мераци да яде сам и се справя все по-добре, лошото, че половината ядене отива по плота. С вилицата се справя перфектно. Окончателно отбих Криси в края на Март и о, чудо тя започна да спи непробудно по цяла нощ. Ако знаех, че така ще й се отрази, да съм я отбила много  по-рано.

Аз да се захващам за работа. За в бъдеще ще бъда по-редовна в четенето и писането.
Хубав ден на всички!

# 567
  • Сливен
Яничка, с тези темпове с които пишем няма да пропускаш много Laughing.
Кло, браво за кафето, аз тези дни се занимавам със завършващата първокласничка и май все по-малко свободно време ми остава.
На Мая й излиза отново кътник - тъкмо в понеделник изби един с температура и рев няколко дни и хайде отново Crazy

# 568
  • София
Ехххх... верно с тези темпове, може тази темичка да я докараме до Коледна  Simple Smile

Ние преди малко се прибрахме...както никога Инчето си легна толкова късно и на финала на обличането почти крещеше На-ни  Laughing Заспа човека за стотни от секундата като пън  Simple Smile жалко, че по-късните лягания не влияят на ставанията й  Simple Smile

Имам спешна нужда от до-почиване някъде в провинцията, иначе надали ще мога скоро да се съсредоточа в работата ми Whistling

Хайде лека и мека, мили мами   bouquet

# 569
Ехооо, абе верно не ви се пише нещо Simple Smile))

Я да раздвижим малко. Алекс днес го водих на фризьор за първи път . Ми тъй де, аз само го кълцам от тук от там Simple Smile) Сега е много готин , фешън бой , купувам му едни очила и мадамите ще тичат след него  Mr. Green Не ,че той не се справя и сам де , която е по-срамежлива , като малака Ина на Весито , я приклещва в ъгъла  Mr. Green и любоффффф

Общи условия

Активация на акаунт