НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 488
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Привет и от мен. Пиша набързо, че съм си забравила батерията на лаптопа при майка ми, а трябва и малко работа да посвърша. Добре че поне беше заредена и издържа по 5часа и половина.
За Усоето - ние вкл. Ева си изкарахме супер. Времето беше на наша страна, децата много се забавляваха, татковците се отпуснаха, абе с една дума - пак ще има среща  Mr. Green Снощи се говореше даже за среща в края на лятото  Mr. Green Много ми беше мило да ги видя всичките сладурки и сладурковци, уж не съм ги виждала никога на живо, но толкова добре си ги познавах всички  Mr. Green
Снимки ще пусна утре, като заредя батерията  Mr. Green
Миме, благодарности не на мен, а на всички, защото дойдоха с доброто настроение и се забавляваха  Mr. Green

# 541
  • София
И от мен привет,

че сме гроги - то е ясно, ама много-много ми хареса  Hug Hug.

Мястото беше прекрасно /Нели   bouquet/, атмосферата също /въпреки певците от тиймбилдинга на отбора на Каменица, които до 5 часа изпълняваха "хиляди слънца" на Орхан Мурад и прочие  Laughing/

Едни и същи на височина джуденца, бърборещи някои по-добре, някои все още на санкритски, клатушкащи се напред-назад по моравата Mr. Green и гонещи едни балончета.
Дано и сервитьорите мислят същото - щото тези малки буболечета пълзяха навсякъде  Party

Толкова беше хубаво и зареждащо, че ....... мдааа Нелка, мисли за следващия маршрут и казвай с какво да ти помогнем в организацията  Laughing

имам малко снимки, качих ги във ФБ, но съм сигурна че Лили скоро ще се включи с истински голям снимков материал   bouquet

# 542
  • София
Привет и от мен.

Еххх...вече ме хвана носталгия по невероятното изкарване! Нея -   bouquet Мястото е великолепно, а бебоците - страхотни! Верно за първи път виждам някои, но все едно пред очите са ми израстнали. Страшни сладури са всички! Абсолютно съм за още една среща в края на лятото!!!

Накратко ще се опитам да опиша за мамите, които не бяха:
-
мини-майки и мини-бащи се разхождаха напред назад бутайки колички с 1-2 общи внучки  Laughing ...понякога и без внучки. От време на време имаше леки скорпионски спречквания. Заварих дъщеря ми на година и половина да се натиска в един ъгъл с Алекс на Лили  Laughing  Heart Eyes Тъй като нямаше пригоден пясъчник, нашите бонбони превърнаха в такъв една саксия с изсъхнала пръст...вечно някой копаеше там и излизаше от нея в леко сиви цветове  Laughing Инчето се пребори със страха си от трева и маргаритки и вече им е фенка. Някои си изкараха времето на пързалката-катерушка...Мими  Simple Smile Една гледка от вчера ме разтопи: 12 броя възхитени погледи в сапунените мехури...няма толкова сладка гледка просто. Нямате си на идея колко бързо се събраха човечетата като видяха балончетата. Всеки друг опит да ги съберем за снимка щеше да бъде провал.

На финала имахме едно-две премеждия, та се прибрах с Норчето, но вече и мъжа ми си дойде и всичко е наред - Елвиресте  Hug Търчах да ми бият ваксина, че бях "сдвоена" за кратко с един кърлеж  Laughing Явно добре съм се справила с ваденето му, но нещо тая докторица не ме убеди и утре ще ходя и при още някой да видим. Не че нещо...ама мисълта за глава на буболечка в крака ми ме изкарва извън строя...а и той е някъв малък и не мога да разбера кое трябва да е главата. Също така ще търся няква лаборатория евентуално да го изследват за Лаймска болест, за да взема профилактични мерки, ако я има.

Нещо се притесних за Инчето с тия кърлежи - винаги съм мислела, че са по-големи и лесно се виждат, но не...кой беше писал за ваксината против кърлежи? Има ли в крайна сметка такава?

Снимки имам и аз доста, но утре ще ги свалям, че съм много уморена.

Чао мами и целувки на бебоците!!!

# 543
  • София

Миа, още малко и ще го докараш до сторъкия Шива /макар че всички работещи майки могат да му вземат мястото Mr. Green/

Тинна, така си е, много си права..... Но и "неработещите" са достойни кандидати. Нали трябваше тази седмица да гледам Пламена и да работя от време на време от вкъщи и...... добре че утре съм на работа, да си почина малко  Mr. Green Laughing

Елсън, честито ви прохождане, много се радвам за вас, че ти се беше доста притеснила. Сега да намерите лек и за зъбчетата

Васи, нямам си на идея, но можеш да попиташ в службите , например Гранична полиция Thinking

Весс, за нас беше удоволствие, а и гледката 2 бебета в нашата кола ме накара да се замисля че няма да е толкова страшно  ooooh!, в тази връзка, Лили, изглежда прекрасно за вече по-напреднала бременност  Heart Eyes
Привет и от мен.

Еххх...вече ме хвана носталгия по невероятното изкарване! Нея -   bouquet Мястото е великолепно, а бебоците - страхотни! Верно за първи път виждам някои, но все едно пред очите са ми израстнали. Страшни сладури са всички! Абсолютно съм за още една среща в края на лятото!!!

-
мини-майки и мини-бащи се разхождаха напред назад бутайки колички с 1-2 общи внучки  Laughing ...понякога и без внучки. От време на време имаше леки скорпионски спречквания. Заварих дъщеря ми на година и половина да се натиска в един ъгъл с Алекс на Лили  Laughing  Heart Eyes Тъй като нямаше пригоден пясъчник, нашите бонбони превърнаха в такъв една саксия с изсъхнала пръст...вечно някой копаеше там и излизаше от нея в леко сиви цветове  Laughing Инчето се пребори със страха си от трева и маргаритки и вече им е фенка. Някои си изкараха времето на пързалката-катерушка...Мими  Simple Smile Една гледка от вчера ме разтопи: 12 броя възхитени погледи в сапунените мехури...няма толкова сладка гледка просто. Нямате си на идея колко бързо се събраха човечетата като видяха балончетата. Всеки друг опит да ги съберем за снимка щеше да бъде провал.

оооо страхотно си го написала, пак се пренесох в Еленския балкан... изключително забавно беше как сме седнали в ресторанта и всяка двойка държи по един бебефон  Laughing и от време на време някой се изстрелваше до 2рия етаж .... а да не говорим че се омешваха честотите, и изпадаш в потрес когато знаеш че детето ти е само в стаята, и чуваш на бебефона мъжки глас да вика "тате я виж мечо" хихиххихихихиххих

навита съм за 2ра среща, дано и повече мами успеят да дойдат Simple Smile)))) иначе татковците наистина се отпуснаха, даже имаше любителска волейболна среща.... много бяха сладки като си разказваха маймунджулъците на наследниците си Heart Eyes

много беше забавно че всъщност много добре познавахме децата, а с някои от мамите току що се запознавахме, в реалността Laughing

Последна редакция: нд, 15 май 2011, 23:18 от elvirka

# 544
# 545
Добро утро!!!

Строхотни сте Simple Smile
Малките направо ми скриха шапката. Снимките са чудесни и вие също!!! Радвам се че сте си изкарали супер  Hug Hug Hug
По повод на пясъчника: Другия път със сигурност може и да има, след като сте налазили саксиите на хотела  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 546
На следващата национална среща дано да успеем и ние да дойдем. Радвам се за вас, че толкова хубаво сте си изкарали.

Правихме разместване в къщи (по точно мъжо го прави аз изкарвах Митко извън вкъщи). Направихме дървената кошара в варианта за големи деца. Митко тази вечер спа в нея. И да се похваля не е падал. Макар че сложихме няколко одяла отдолу та да падне на меко. Много се кефи защото като се наспи си става сам да играе. Оставили сме му на нощното шкафче една нетечаща чаша да пие като му се допие вода. И човека се беше обслужвал перфектно. От 6 го чувахме да играе пее и говори оттатък ама не идваше при нас. Чак като чу на татко си алармата за ставане тогава дойде при нас.

Сега остава да го научим и на гърне да ходи сам и просто Митето вече няма нужда от нас Simple Smile

# 547
Привет!

Добре дошли на всички пътешественици!!! Вярвам, че сте изкарали страхотен уикенд, ще разгледам снимките ви и ще ми  остане само съжалението, че не бяхме сред вас.

Ние с Мони прекарахме 3 дни в болницата, но вече сме у дома. Ще ви чета по-късно, че сега имам доста неща за вършене...

Хубав ден!

# 548
  • София
Моята равносметка от Усоето:
1. Страхотно преживяване за мъниците
2. Татковците не са това, което са - Учудена съм колко добре се справят, докато ние  просто си бърборкаме. Как татковците (вкл. и нашия) знаят какво яде човечето, кога и как се къпе, как му се суши косата и т.н. - А ние все им нямаме доверие.
3. Моята кротушка приказлива се оказа мълчалива дивачка, която напада деца и обсебва  играчки. Като я гледам към професия - Разпределителка в комунистически киносалон се е ориентирала.
4. Двамата с татко и сме с "менте" батерии, а Рая е с Дюрасел - http://vbox7.com/play:4336d1ed

# 549
Дам , да се отчета и аз Simple Smile

На срещата беше чудесно. Голям мерак имам да я повторим в края на топлия сезон .  Само този път да ми се падне по-кротко бебе , че с две тръшкащи и ревящи бебоци ще е зор работата. Mr. Green

Снимки след някой друг ден ,че трябва ги обработя . За съжаление Сузито без да иска е изтрила една част от снимките , но пак има достатъчно. Сега имаше мерак да снима, няма и чупим хатъра я Simple Smile

Качих малко клипчета , но трябва първо да ги изтеглите и така да ги гледате: с windows media player ги гледам без проблеми ,че са .mov файлове

ftp.correct.bg

потребител lily
парола usoe

там има папка Usoeto mai 2011

# 550
  • София

Качих малко клипчета , но трябва първо да ги изтеглите и така да ги гледате: с windows media player ги гледам без проблеми ,че са .mov файлове

ftp.correct.bg

потребител lily
парола usoe

там има папка Usoeto mai 2011

Лили, страхотни са клипчетата, току що ги изгледах   bouquet

# 551
Текаааааааааааа
Добър вечер Mr. Green

В неделя толкова бързо исфирясахме с Крумова, че сигурно съм пропуснала да кажа чао на някой, но по-важното е, че забравих да благодаря на Нели за положените усилия за организацията  bouquet  bouquet  bouquet

Големо шумно беше да ви кажа Laughing Като цяло обаче очаквах по-голяма дандъния, а то не беше чак толкова. Всичките хобити са сладки и може би защото са на една възраст е толкова странно да пъплят така! Grinning

-
мини-майки и мини-бащи се разхождаха напред назад бутайки колички с 1-2 общи внучки  Laughing ...понякога и без внучки. От време на време имаше леки скорпионски спречквания. Заварих дъщеря ми на година и половина да се натиска в един ъгъл с Алекс на Лили  Laughing  Heart Eyes Тъй като нямаше пригоден пясъчник, нашите бонбони превърнаха в такъв една саксия с изсъхнала пръст...вечно някой копаеше там и излизаше от нея в леко сиви цветове  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

http://www.album.bg/lulu1977/albums/162222/  малко снимки и от мойта гледна точка Grinning

Хубава вечер ви желая на всички

# 552
Страхотно ни се отрази това Усое, Нея браво още веднъж newsm10! Децата много се забавляваха без драми за мое учудване, ние също! От както съм се прибрала ме боли глава, сигурно ми е дошъл в повече чистия въздух Wink
Качих малко снимки http://noemvri2009.snimka.bg/baby/nashite-sreshti.406783.23497196, пък да видим кой ще ми прати малко професионални Simple Smile

# 553
Снощи се говореше даже за среща в края на лятото  Mr. Green

Дано тези планове се осъществят, защото наистина много ме е яд... Разгледах една малка част от снимките ви и ми се напълни душата  Heart Eyes

Такааа за нашите преживявания -
Мони продължи да повръща след последното ми писане. Успявах да й дам лекарствата, но 2 мин след това  Sick И така сутринта на петък 13-ти вече беше много отпусната и обезводнена. На обяд постъпихме в Инфекциозно отделение с диагноза РОТА вирус. Веднага я сложиха на система за "краткото" време от 12 часа. Не знам дали можете да си представите как се задържа едно дете на тази възраст почти неподвижно 12 часа... И все пак още след вливането имаше подобрение. Повръщането престана още петък вечерта, но разтройството беше налице до снощи. Горкото изкара 5 дни само на солети и по 1 банан на ден. Сега всички дрехи й стоят като на закачалка  Sad Та започвам отначало мъките с храненето.
Иначе съм крайно разочарована от престоя в болницата. Хубавото беше единствено, че бяхме в самостоятелна стая. Самостоятелна, но без санитарен възел - една мивка и толкова. И тя беше много малка и без топла вода и нямаше как да мия Мони там. Ходех да се моля по другите стаи, защото все пак ни приеха за повръщане и диария и трябваше на всеки час да я мия. А за това как чаках детето да заспи, за да отида до WC-то... Мани, мани!

Извинете ме, че няма да взема отношение по темите, но съм ужасно уморена...
И все пак отново ще се усмихна на сладките ви описания за чудесното прекарване - искрено се радвам на всички  Heart Eyes

# 554
 Не мога да не се включа след всички снимки... Laughing

Браво,браво!!! Много сладки бебета,че и послушни изглеждат по снимките.  Joy
 Айде и ний с мадамите се прибираме към БГ юли и ще стоим до септември,та ако пак има среща може и ний да се вестим.Знае ли човек.Особено ако съвпада с идването на таткото,че иначе сама с двата ми бяса малко трудно ще се реша.

Стейси  Hug Дано да не ви се случва пак.Горката Мони!

Ний сме си добре.Дивеем от ден на ден повече,а си мислех,че ще се кротнат малко вече.Ядем си млякото пак,но има напредък Рая яде и *Каци* (краставици) и Абби (ябълки) все си е нещо  Joy,а София е само на *Няко(мляко) и * Тети* (солети)
  Най новия хит е Eis (сладолед) за Рая.Като ходим в ресторанта където работи татко им се е научила да тича сама до витрината и от всеки да си проси сладолед.Не че яде кой знае колко,ама омазва всичко.Аз уж нямаше да давам сладко,ама тя с един път и се научи как,къде и от кой ....  hahaha София сладко не хапва за разлика от сестра си.Ще става финна мадама  Laughing Сладоледа не е за нея.
  ЛЕка!

Общи условия

Активация на акаунт