НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 496
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Тъй тъй....като ви разправям аз,че забавянето на майчинството не е от НОИ,НАП и т.н,не ме слушате Mr. GreenРаботодателите си измиват ръцете с институциите,10г съм в тази сфера и са ми ясни всички номера на счетоводителите Mr. Green Rolling EyesАйде сега си ги харчете със здраве LaughingНе че са много,ама на фона на нищото Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Боже ,момичета,като гледам вашите деца какви "номера" правят,имам чувството,че ние вървим година назад newsm78За приказване и дума не може да става,освен "тете,мама,баба,топ топ",а за самостоятелно ядене въобще.Най-много да хвърли паницата на земята,а мен да изкара извън нерви....Иначе всичко разбира и прави,каквото му се каже,само ,че не иска да повтаря думи и мълчи,затова съм се отказала,не го насилвам.Пък и момчетата се развивали по-назад от момичетата...

# 526
Хилооууу  HugДнес рано рано ме изгониха да си почивам..тъй че ето ме,малчо нуна а мама отмаря. Grinning Исках да ме пуснат по рано,то не трябваше днес изобщо да ходя де..за да си изведа мишлето,ама...като се прибрах той вече нунаше.Дано като се събуди става за излизане.

Ааааа стига ни дразнили с това Усое..ееегасимус Crossing Arms hahaha Само да се завърнете без снимки с оправданието че от много дъра бъра сте забравили да снимате...лелеееей почвам ви. Naughty hahaha Е добре че Янчето-варненска ще ходи че тя поне да щракне,съмнявам се да не вземе "автомата" hahaha

Мия-браво ,душко,ти си нашта гордост
Ааааа Писоууу моля без това "душко",в работата има една девойка тя така "бате" и "душко"...леле и нейната смяна всичко живо се обръща с "душко"..ужас втрисам се.А и в Продавалника като почнат-мила.. не ги харесвам тези обръщения. Naughty ми така де Joy
Радвам се че Викито е наред сигурна съм че и резултатите ще да добри. Praynig Hug Hug

Елсънчо браво на Бобсън,все на хубави места да го водят крачетата. HugПък дано скоро се видим,може да направим повторение на пропусната от нас сбирка при Омана. Wink Heart Eyes

Тина споко душа ( Joy) и моя бат'Миш освен тата и мама(от време на време),баба,деде и тети ...а и-не и няма..друго не казва.Никакви съчетания на думи не прави,то и кой от тези може да съчетае. hahaha Споко ще проговорят ,така ще проговорят скоро че главите ни ще гръмнат. Joy Joy Joy

Васи ще ме умориш от смях,представих си ни нас с децата в заведение,поръчваме нещо за хапване.И вадим два лигавника и си ги връзваме на нас,а децата най-културно си хапват чистичко. Joy JoyКаква гледка ще сме а hahaha А колкото до качеството на покривките,време оно правеха качествени неща,сега нали требе да осигуряват работа на хората и най-вече пари да изкарват,та правят всичко като еднодневка. ooooh!

Нейче а от комплекса знаят ли какво ще им дойде на главите? Тумба ноемврийчета заредени с енергия за викане и тичане и опустошаване. Joy Joy Joy май след вас няма да допускат семейства с деца. hahaha Майтапчеее  hahaha

Нея споко, и Пламена още подкашля, но то това е остатъчна кашлица.............но все пак ще гледам да я държа по-настрани от другите деца...

Да бе мамо само така си мислиш,не си прави плановете без кръчмарчето. hahaha

Ооооо Катее пате къде се забуби бре Hug

Хайде стига толкоз чао ви засега кака ви Мара подробната се разписа. Hug

# 527
Елсън - Честити ви крачета ... бързо да бягат и далеко да стигат  Peace

Споко Кати има време за всичко ... после няма да може да им затворим устата  Wink Wink

Така:
Ние ходихме на лекар. Оказа се че нашата лична я няма и ни прегледа Съседката по кабинет  Peace Тя каза че нищо му нямало поне за сега но ни изписа все пак , Имунокид,Витамин С и Макситрол ... За Последния каза, че са капки за очи ама да съм капела в носа  NeWS78 .. Ей това не бях го чувала  :о:
Гледам в нета много изписани неща за Мак сито има и всичките казват че бързо се оправяли децата от него  Joy Joy Joy Ай сега ново 16 ама нейсе, да се оправи от тази хрема че не можем да спим...
В момента е легнал на една голяма мека възглавница и хърка ...Тъкмо му прави 30 градуса наклон  :е: :е: :е: Като го сложа само на матрака се задавя събужда се и неистово започва да плаче не мога да го успокоя половин час...

Това от нас... стига съм ви надувала главите, че стягате багажи вече и няма мен да четете я  :е: :е: :е:

p.s.
Цитат
Хайде стига толкоз чао ви засега кака ви Мара подробната се разписа.
-
 Naughty ааааа Мия напоследък аз успешно те замествам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ич не че притеснявай  Mr. Green Mr. Green   chef Ама аз наваксвам, че от другата седмица стига да сме здрави и читави започваме с летните гостита та така до края на август ....1 седмица в Южна България, Другата в София, а третата в Северна България и после ги повтарям отново... Да не им омръзвам на баби, дядовци, лели, чичовци, стринки, лелинчовци, каки и батковци .  hahaha hahaha

# 528
Кло,за Макситрола и аз съм чувала хубави неща,но като прочетох,че са за очи и се отказах Rolling EyesМоже да се пробва....
Оф т,ва със сополите мн гадно....аз давам Цинабсин и не спирам да си го фаля,сравнително бързо и леко минава от него,но нощите са ми проблемни...както казва Кло,реве през полови час Rolling EyesТа една приятелка Максито го капе вечер и казва,че не се буди цяла нощ.
Кло сподели как ви действа на вас Peace

Мия тук съм,редовно чета,ама няма кой да копае във ФБ  Mr. GreenRolling Eyes

# 529
Добро утро!!!

Ех, някой хора се събуждат в Усоето за това аз ви предлагам виртуално моренцееее като заместител на мечтите за плаж и море   grinning039  grinning039

Цитат
Кло сподели как ви действа на вас
за сега няма особен ефект ...тече си нослето, но пък нощес Тони спинка по добре от миналата вечер  Peace Надявам се да се оправи, че ми е доста некомфортно като водя бръмбърчето на мама на пясъчника с другите дечица ...
За съжаление не мога да го оставя затворен в къщи в това прекрасно време на вън, но гледам да огранича до минимум контактите с децата.
За сега успявам, но на него така му се иска да играе с тях, че доста често "спорим", когато си тръгваме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Приятен ден от нас   bouquet

п.п. Утре мисля да се разходя до Борисовата градина с сестра ми детето и кучето, и дано Тонито да е ОК  fingerscrossed fingerscrossed

# 530
Ююююхуууу добру ютроооууу

Еееех Кло благодарско за кафето морско Hug

Дааам днес мамите на Усоето ще имат страхотне ден сигурна съм,дано им е много много весело Grinning Heart Eyes

Дам а аз съм на работа,тати и мишлето ще се разхождат самички.Но няма начин трябва да се работи.

хайде хубав уикенд ви пожелавам

# 531
Хайде утре който е тук среща в борисовата градина Simple Smile

# 532
Е не е истина сега и разтройство има вече  Cry ...Е`гати вируса гаден...а аз се чудех "къде да си давам парите"  дето ми ги дадоха от НОИ Joy Joy
Да вървя да се мъча да го спирам с това което казах на Стейси  newsm78 newsm78

# 533
  • Пловдив Белащица
Елсън, айде честито ви прохождане. Сега леки спъвания, ако може и без тях, успешни приземявания и на теб здрави обувки за гонене и нерви.

Кло, то така става обикновено. Таман видиш пари дето се чудиш какво да ги правиш  Wink и то изскочи нещо.

Ние вече открихме сезона на късите ръкави, че и без боди отдолу. В Пловдив си е голма жега. И от четири чифта сандали останали от каката, абсолютно здрави и недеформирани, нито един не й става на дребната, малки са. Така че тези дни ще ходя да купувам и на двете. Дано да намеря нещо на прилични цени, че ...

# 534
Да ви се похваля. Днес бяхме в Люлинско при свеки. Купихме на Митето 2 чифта гумено сабо от лидл. Единия 22 номер му е таман и един 23 номер. Много са му удобни на Митето мисля да ги ползвам за чехли за вкъщи. И ние днес открихме сезона без боди. Преди две седмици майка купи на Митко и сандалки и детето е изцяло оборудвано за лятото.

Кло Бързо оправяне на Тони

Утре няма ли мами дето ще искат да се разхождаме заедно из борисовата Sad

# 535
Добро Утро!!!
Все повече и повече се приближаваме към градусите на лятото и за това ви приготвих тази закуска днес:

Цитат
Кло, то така става обикновено. Таман видиш пари дето се чудиш какво да ги правиш   и то изскочи нещо.
 Joy Joy Joy Да  Whistling Whistling
А между другото веднага щом разбрах че се "разтройва" започнах с лечението и от обяд вчера не сме правили "пакости" да видим днес как ще е.  Peace
Цитат
Купихме на Митето 2 чифта гумено сабо от лидл
Това удобно ли е?
sinapovaaya -
Цитат
Утре няма ли мами дето ще искат да се разхождаме заедно из борисовата
Днес ако видиш една компания от дете с количка, 2 мами, 2 татковци, една кака около 8 годишна и едно бяло куче да знаеш че сме ние в Борисовата градина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз ще се оглеждам също за вас с Митето  Heart Eyes Peace

Приятен ден и много слънчеви игри на малчуганите   bouquet  bouquet  bouquet

# 536
Много е удоно Мите вечер не ще да ги сваля. Рева сумати и време като му ги свалих за да си ляга

# 537
  • Пловдив Белащица
 Я да попитам и тук майките, които са пътували сами с децата. Имам си удостоверение за изкарване на децата извън страната, но после наобратно в Англия ще ми искат ли преведено такова. Че друг път сме пътували, ама на връщане таткото е с нас. А за сега 99% ще сме без него и не знам да го нося ли за превод.
И имате ли представа минало годишното дали няма да ми направят проблем за него. Няма срокове на него и мъжът ми е питал в една кантора му казали, че е безрочно щом нямало срокове, ама нещо все се притеснявам да не стане някой фал.

# 538
Много е удоно Мите вечер не ще да ги сваля. Рева сумати и време като му ги свалих за да си ляга
Ще трябва да прескоча и аз до близкия да ги видя и ако ни харесат да взама...

Миме, не надничай, а разказвай за Усоето  Wink Вярвам че се изкарали прекрасно...  Нея и ти също ... Чакаме снимкиииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес бяхме в Борисовата градина и добре си изкарахме  Peace Ето част от снимките:http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1293504953599.32824.170 … &l=ab6f437a5d
Четирите най-отдолу  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 539
ПРИВЕТ МРИВЕТ

Кло - не надничам ами пиша.....само дето не ми върви мисълта вече - денят беше дълъг.

Аз да се отчета първа от завърналите се мами. Дзверилника мисля, че беше пълен. Бебетата щъкаха като хлебарки, всяко семейство довлече играчки, имаше сдърпвания от време на време за някоя от тях, но като цяло беше учудващо спокойно. Мястото много ми хареса и ако изключим празния и необезопасен басейн е страхотно за дечурлигата. Мойта дивачка не можех да я изчегъртам от пързалаката и признавам, че доста се изтощих - за разлика от нея   Laughing........както бяхме и без мъжо да помага. Все пак резултата беше светкавично заспиване и определено по-добър апетит от обикновено. Снимки аз нямам, защото умишлено не си взех фотото  Mr. Green Чакам снимките от Лили, която папаратстваше още с появяването си.

Искам отново да благодаря на Нели за организацията и можем отново да го направим някога......стига татковците да не са се уплашили  Mr. Green

Лека нощ ....гроги съм.

Общи условия

Активация на акаунт