НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 497
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Идвам да се похваля: НОИ ми е привел парите, но в системата никъде не е отчетено  Laughing Laughing Laughing
Отидох до банкомата но не мислех че ще ми пусне парички ... Mr. Green а той взе че го направи  Joy Joy Joy
Успех на останалите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Цитат
Цитат
Цитат
Тази сутрин отварям нета, погледнах страничката и затворих. После исках да се върна и потърсих темата:
Козанаци, яйца ... и тъй нататък ...  Shocked Shocked Shocked    Нямааааааа Брех викам си кво стана ...къде изчезна ... А то някой нощес не е спал и е сменил заглавиетo

Цитат
Joy Joy Joy JoyОооох Клотооо умори ме от смях,аз смених заглавието,че и новата мама записах.Брао на мен. Mr. Green То нашата тема вече с трето заглавие се подвизава.  hahaha

Браво ами ... Такава разтропана мама няма ... Heart EyesХем на работа, хем ошетала, хем детето гледала, и накрая всички ни изненада приятно с промяната на темата   bouquet  bouquet  bouquet

# 511
  • София
Стейси,

бързо оздравяване на Мони!!! Наистина виж има една лечебна Хумана, точно за разстроено коремче...

Браво на Никол - справя се чудесно! И Пламена така си цели устата, но доста повече се цапа, но всичко с времето си де  Naughty

# 512
  • София
Привет и от мен.

Стейси - бързо оздравяване на Мони  Hug

Маймунски - Точно Нахтхерцен балсам е крема - много е добър и на мига преборва подобни обривчета. За това му помага екстракта от вечерна иглика, който е всеизвестен с благотворното си влияние върху кожата.  Crazy Прозвуча като реклама... Laughing

Васи - евала! Никол се справя перфектно. Инчето уж цели устата, но лъжицата никога не я държи в правилната посока. Тоест понякога преди да влезе в устата я обръща  Laughing

Ние преди малко долетяхме. Търчахме да купуваме някакви неща, не че не можеше да ги отложим, но сеир да става.

Хайде чао мами, че багажа още не е приготвен Hug

До скоро!

# 513
  • Варна
Васи, браво на Никол и на теб, че си я научила   bouquet Ние сме доста далеч още, но ще ви настигнем  Mr. Green
Ева вече е здрава, но ние с татито сме още болни. Пооправяме се уж вече, ама още не сме съвсем здрави. Явно утре няма да гушкам много ноемврийчета  Sad Но важното е че Ева е добре и ще се налудува на воля  Mr. Green
Айде да ходя и аз да оправям багажа  Mr. Green

# 514
  • София
нашия багаж е почти готов, естествено утре в последната минута ще взема поне още 10 неща, но малката ни кола отдавна е доказала колко много багаж може да побира Simple Smile)))

Нейка, последно кошари да си носим, нали? едва ли ще осигурят на цялото войнство кошари  newsm78....

П.С

Нея споко, и Пламена още подкашля, но то това е остатъчна кашлица, която се влачи дълго време  #2gunfire, но все пак ще гледам да я държа по-настрани от другите деца... че хич не ми се пропуска срещата....

# 515
Привет!
Завърнахме се от София и всичко мина сравнително добре.Естествено не ни се размина безкрайното чакане пред лекарския кабинет,канският рев при взимането на кръвта и уморителното пътуване,но вее са зад гърба ни.При прегледа докторката не намери нищо притеснително,но резултатите от кръвните изследвания ще са готови във вторник и дотогава няма да ми е много спокойно.На 2 години ни предстои т.нар. "преоценка' и след нея ще се даде по-дългосрочна терапия.За жалост май си донесох гадния вирус,който е хванала и Мони на Стейси и сега се моля да не заразя децата или неразположението да е било от някаква храна.
Стейси-момичетата са ти дали добри съвети и видях,че ще се справили с лекарствата.Да се оправя бързо Мони-Бонбони!
Васи-Никол се справя страхотно.И ВИки така си надига купичката като поизяде и си помага като я надига понякога.Затова гледам да съм наоколо,че да не се залее с остатъка от храната.Иначе онова дете,за което ви разказах-да,виждала съм го.Майката му набожда к'фте или краставицаи т.н. и то го слага в уста.Стана ми мъчно,защото като г;леда как Вики яде самичка и то иска да прави като нея,но майка му взима лъжицата с думите "дай,мама да даде да не се изцапаш!"Без коментар!
Кло-браво за паричките.Гледах преди малко по бтв,че имало доста забаени преводи.И моя беше от тях,но проблема се оказа при работодателя и след като ми късаха 3 дни нервите да звъня ту на тях,ту на нои най-накрая си получих парите.Тук е момента да благодаря на Катето за помощта в този случай!
Мия-браво ,душко,ти си нашта гордост1вярвам,че не ти е лесно ,но няма да се даваш!Дано Мишонко скоро се успокои с това пусто зъбоникнене,че да си починете,а и не само вие,а всички дето ги мъчат зъбки.И ние сме от тях и само с "Нурофен" се успокоява последните 2-3 нощи-нищо друго не помага.
Накрая да ви я похваля мойта мома,че вече я преместихме да спи в детската при кака.Мина без особени драми,като се изключи,че аз скачам по тревога като чуя да се лопне някъде в дървеното легло,но на нея явно не и пречи и се мята  по цяла нощ.Даже и сега спинкат следко двечките,а мама я чака цяла мивка с мръсни чинии.Айде до скоро.
п.п.За жалост ще ни се размине "Усоето".Весело изкарване на всички и ще чакаме снимки и ние да се порадваме

# 516
 Не четох всичко,ама да кажа,че видях Мони болничка

Стейси има  каша на Хумана или на Милупа,специално при повръщане и разтройство.Намери и давай нея.Тази на Хумана е с вкус на банан,а на Милупа си е като на мляко.Моите на Хумана не я понасяха.
Не давай никакви млечни продукти,в това число и АМ. Диета трябва.Предимно на сухари,солети.Най важното е да пие вода.Давай Анасонов чай подсладен с плодова захар.Или от лайка пак сладичък.Има и по аптеките електролити за набавяне на минералите.За храна не я мъчи въобще.По добре да не яде. После като се оправи пак леко с млякото.Бавно трябва да го въведеш.Аз съм с опит по тия вируси.Питай патило  Wink

# 517
Добро утро!След поредната безсънна нощ ей тази луна ми се привижда в кафето и така ми се полягва пак,но напук навън е пекнало едно толкова топло слънчице,че сърце не ми дава да се мушна пак под завивките.
Усмихнат ден на всички и да не го мъчи никой болест,зъб и други гадости.....

# 518
Добро утро!!!

Присъединяваме се към болните и ние. Нощес не сме спали. На Тонито му се запуши носа и не можеше да диша, мен ме боли гърлото и ушите, и си мисля че и той има този проблем.
Егати късмета, тъкмо мислех да се порадваме на хубавото време и сега трябва да пазим "диета" въртейки се около леглото  ooooh!
Стейси ако щеш вярвай, но съм забравила какво давах на каките когато бяха зле като Монито ooooh! и цял ден вчера се чудих  newsm78 Сега се сещам че Смекта за разтройството и физиологичен разтвор за обезводняването, както и някаква ампула обаче сега ме убий не си спомням името  ooooh!
И диета само сирена попара (без масло), солети, бисквити(обикновени)... без плодове...
А те са големи вече така че може да ползваш ако имаш компот от дренки като сокче. Киселко е и много помага  Peace
За кашите Хумана + лечебното мляко съм чувала много доволни така че не се притеснявай действай  Hug
Дано милото човече бързо се оправи.
Доста върлува този вирус в България в момента...  Sick

pisihrisi  Praynig   bouquet това да се чува и на детето нищо да му няма  Peace Heart Eyes

Накрая да ви пожелая Приятно изкарване в Усоето!!! Страхотно време се отваря точно за такава среща   bouquet
После искаме снимкииии ... Да не забравите  Wink Heart Eyes

p.s. Писи, изпревари ме за това ще добавя и масата с останалите неща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лек ден от нас... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 519
  • Варна
Усоето пази се, ноемврийче иде да те гази  newsm44

Ех че хубаво слънце пече Simple Smile Норче, бях писала. Нямат кошарки в хотела.

# 520
  • Пловдив Белащица
...Ееееее Васи пращам ти Мишко да го научиш и него.Страшна е Никито,браво  smile3501че тя се храни по добре и от мен,аз и хляб да ям се капя.  smile3532...
hahaha Joy Аз съм същата. Задължително капя. Хубаво, че имам едни покривки чеиз от майка ми от татово време, не задръжат лекета, не се гладят, на по 20 години са и не са се изтънили, нито избеляли. Каква материя е не знам. Та за щерката ... на самоучител го кара детето. Просто един ден нацелих да й дам с удобна метална лъжица, с добра извивка и по-дълбока и то се научи детето, че като поднася към устата да не я обръща като вилицата наобратно  hahaha Joy Андрея, както казах бая време се омазваше сериозно и всичко около нея.
А иначе пием и от обикновено шише от минеравна вода. Навдига, сваля, преглъща, без проблеми. Е имали сме няколко леки фала на последък, но то е ако бяга с пълното шише, или иска да вземе нещо (нали знаете, съответно се накланя и шишето) и едно оливане на рамото, което не видях как стана.

Утре ли заминавате на Усоето? Ако е така - весело изкарване и неуморими крака за тичане.

# 521
  • София
Благодаря ти, Васи   bouquet
Малката вчера не искаше да яде и аз и показак клипчето на Никол. Тя го изгледа с интерес. И после се опитваше да държи лъжичката и повтаряше "Д-уго бебе, Д-уго бебе". Та я прелъгах да хапне. Мама държи ръчичката и помага да стигнем до устата. При успех - ръкопляскаме и викаме "д-уго бебе"  hahaha
Клипчето ти има учебен ефект  Joy  bouquet

# 522
  • Сливен
Кло, и аз си получих парите вчера. Предния път като проверявам на банкомата и съответно нищо няма, Мариела ме пита - "Мамо, кой не ти ги дава парите?", ама толкова сериозно, че чак се зачудих какво да й обяснявам.
В болницата като бях, ми казаха , че ентерола бил по-добър вариант, защото съдържал естествени съставки.
Писихриси, дано да са й добри резултатите на Викито и ти бързо да се оправяш.
Приятно изкарване на Усоето! Ние утре следобед си чакаме гостенката, така че окончателно отпада идването ни Cry.
Аз съм в претърсване на града за жълто клинче за светулката ми за тържеството в училище - оказа се по-лесно да намеря жълто боди и поличка /ама нали сме с връзки от детската градина Mr. Green/.
Тук много гадно духа... пак Crazy, ама ще я извеждам, че имам работа.
Миа, още малко и ще го докараш до сторъкия Шива /макар че всички работещи майки могат да му вземат мястото Mr. Green/
Лелеее, J.R, уби ме с това "д-уго бебе", за Мая това е непосилна задача - тя милата бебе не може да казва, камо ли за словосъчетание. Само тя ли е така? Ако е - отивама да я мъча- никакво излизане докато не го каже Crossing Arms.Шегувам се. Всъщност аз направо имам повод да почерпя - вчера си получих заветната думичка Мама - досега така и не беше я казвала ясно. Та така, доволна съм от детето, макар и сигурно последна от роднините - тати, леля, баба и т.н. Laughing

# 523
Привет момичета!
Ех, като гледам какво време се задава и все повече ви завиждам за това усое, много хубаво да си изкарате!   Nature Sunny family  Hands Thumbsup

Съжалявам да чета за толкова болни дечица, че и мами покрай тях, бързо оздравяване на всички!  Hug Praynig
Да кажа и аз едно "браво" на Никол! Страхотна е!  smile3501

Моят Бобчо сега спи, че сутринта се събиди в 6 целия горящ, този път не ни се размина и на нас след вчерашната ваксина, дано бързо да приключи, че и мрънкането е нетърпимо.
Иначе за протокола - официално на гергьовден най-сетне пожела да се пусне да ходи сам! Ей това е - на 1г, 6м и 9дни... бием всички рекорди!  newsm56 Hands Clap fiuuuuuu Интересното е, че за първи път се пусна като бяхме на гости при майка ми, сега пак там....явно си му харесва нещо, чувства се добре там, при все че рядко пътуваме. Но нямаше и половин час след пристигането когато реши да обхожда сам, 4 дни си обикаля апартамента там, след което се прибрахме вкъщи и ...пак почна да лази.  #Crazy.... Нооо има напредък и вече с всеки изминал ден задобрява. Wink Нямам вече търпение и аз да мога да кажа как детето ми тича и аз не тичам с него (както беше досега)  Mr. Green

Приятен слънчев ден на всички!  Hug

# 524
Стейси чаят от лайка и от анасон разхлабва стомаха. Ако и даваш някакъв чай то трябва да е шипков (той затяга) Като и поодмине малко разтройството и изяде кашата може да я захраниш с пюренце от моркови или пък нещо оризово. Оризов грис ама го вари с вода и ако не ще да го яде може да го смесиш и с морковеното пюре. Митко като беше така след 2 дни на каша и солети оризовата каша с морков му се стори като манна небесна.

Общи условия

Активация на акаунт