НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 478
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!!!

Продължаваме да се наслаждаваме на морските закуски  Peace Simple Smile

Нея какви са тези гъбички дето ви нападнаха вас... на краката сега и на дупето  ooooh! Ужассс!!!
Оправихте ли първите и с какво?
Цитат
1 въпрос - обличате ли пижамка все още? то верно че в нас е южно изложение и е много топло ама.... като сложа боди и пижамка и все е мокра от пот, а спи отвита  
чудя се да я пусна ли само по боди и панталонки?
- Тонито спи само с пижамка, бодито вече съм го махнала и не съм "чувала и виждала оплаквания"  Joy Joy за сега  Peace

Лек ден от нас и много слънчеви усмивки   bouquet  bouquet  bouquet

# 631
Момичета, моля за съдействие, издирвам Петя, мама portokalcho по доста неприятен повод, който все още не искам да коментирам. Ако някой може да ми помогне с телефон за връзка с нея. Благодаря на мамите, които ми писаха, че мога да я намеря тук.  Ако тя все пак благоволи да ми отговори би било най-добре.
Слънчев ден!

# 632
Ехоо,

Готово съм със снимките от Усоето. Сурнала съм всички и хубави и не толкова , важен е спомена Simple Smile

https://picasaweb.google.com/lil.france/Mai2011NoemvriiskaSreshta#
Тука съм ги качила в един общ архив и отделно в папка не архивирани , че през пикасата не е оригиналното качество и размер

ftp.correct.bg

user: lily
password: usoe

Ако имате проблеми със свалянето ми пишете Simple Smile

Алекс спи по блузка или по боди с къс ръкав, без чорапи, но в нашата стая е вече 25-26 градуса нонстоп . Да видим дали ще ме огрее един климатик ,че след 2-3 седмици градусите ще минат 30  Shocked

Това неговото неядене , дето е от повече от месец ,все пак се оказа от зъби. Пробиват кучешките, но сега вече поне виждам причината. Да избиват бързо ,че я кара на хляб, грах и царевица на пара Simple Smile

# 633
CRLN - Страхотни са снимките! Толкова щастливи са всички дечица! Да са ни живи и здрави и цял живот усмихнати!

Елвирка - Хайде, честита покупка. Със здраве да си я пълниш Wink

За Васинко - И аз махнах бодитата. Спи с пижамка, която по някое време през нощта е само половината (долнището е събуто hahaha).

За гърнето - Ние имахме голям напредък, но сега дава заден ход. Бях започнала на всеки час и нещо - два да го слагам и пишкаше, за акото си казваше (и сега казва ама не всеки път). Сега обаче пишка само в памперса, макар, че вече се изнервя като му е мокричко. Не знам - сложно е!  baby_neutral

Хайде, оставяме ви, че "мамиии, ам ам, мамииии, ам ам"

# 634
Neya и Митко е имал гъбички на дупето. Не е нещо страшно. Появяват се след антибиотик. Мите имаше тогава и в устата и в дупето. Той беше на 10 месеца. Мажех му бибата с дактарин и така се оправиха на устата. А на дупето педиатърката ми изписа едно кремче. И не е нужно да се отказва памперса ако не искаш. Просто малко по-честа смяна и мазането и споко. Е веднага след акото трябва да се сменя или даже и след пишкането. Ама то е топло може и да го поуставяш и по гащички през деня в къщи. А навън пак с памперсите.

МАМИ ДА ВИ ПИТАМ КАКВО ДА ПРАВЯ. МИТЕТО ИМА ДЕФОРМАЦИЯ НА НОКТИТЕ НА ПАЛЦИТЕ НА КРАКАТА. КАКВО СЕ ПРАВИ В ТАКИВА СЛУЧАИ. НЯКОЙ АКО МИ КАЖЕ ЩЕ СЪМ МУ МНОГО БЛАГОДАРНА

# 635
Цитат
МАМИ ДА ВИ ПИТАМ КАКВО ДА ПРАВЯ. МИТЕТО ИМА ДЕФОРМАЦИЯ НА НОКТИТЕ НА ПАЛЦИТЕ НА КРАКАТА. КАКВО СЕ ПРАВИ В ТАКИВА СЛУЧАИ. НЯКОЙ АКО МИ КАЖЕ ЩЕ СЪМ МУ МНОГО БЛАГОДАРНА

sinapovaaya - и ние сме така, гледам тези писалки дето ги рекламират не ставали за малки деца  newsm78 Peace За това питах Нея, но и на личната трябва да съобщя тези дни ... а като казах доктор ние трябва тази седмица да си ударим ваксина Пентаксим (последната) ...
Лили - страхотни дечица са нашите ноемврийчета, колкото пъти гледам снимките им толкова повече се убеждавам че са страхотни  Peace  bouquet

# 636
  • Варна
Лили - къде са лошите снимки тук  Joy Много хубави са станали всички, веднага си ги свалих  Mr. Green
Синапова, Кло - и аз съм на 99% сигурна, че гъбичките ни на дупето са от антибиотика. Гъбичките на ноктите на краката пак ни се появиха след като пихме антибиотик. Абе въобще - пием ли антибиотик - гъбясваме от някъде  Crazy
Синапова - сигурна ли си че ноктите са деформирани? Да не са гъбички? Има разлика. Деформираните нокти обикновено се дължат на липса на минерали в организма. Гъбичките са нещо съвсем различно.
Гъбичките на ноктите на краката - почти са излекувани вече. Става бавно, защото трябва да израсте здрав нокът. А ноктите на краката наистина растат много бавно. Излекувахме ги със сребърна вода. Вечер, след баня, преди лягане, с едно тампонче за грим мажехме наред всички нокри на краката. Ама мажете по 2-3 пъти, че да попие добре. От скоро вече и сребърна вода не слагаме, те си растат здравите нокти. Резултатът ще го видите още първата седмица - ще поизслетлеят малко ноктите. Но целият нокът ще е хубав и здрав чак като израстне целия. Обувките - непременно от естествена кожа, защото изкуствената запарва, а влажната среда е идеална за развитието на гъбите. Същото се отнася и за пантофите. Ние махнахме пантофите, сега ползваме само чорапките, които са като терличета отдолу. Сега за лятото съм взела сандалки с отворени пръсти, а не от тези с парчета отпред. На Ева краката по принцип постоянно са й топли и много лесно се потят. Така че от тук нататък - само естествени обувки и никакви пантофи от плат.
Ние бяхме одрязали 2 нокътя и ги бяхме занесли за изследване, за да потвърдят, че са гъбички. Но дори и да не са, сребърната вода няма да навреди в никакъв случай. Почнахме да я мажем със сребърна вода от февруари. Имахме гъбички и на 2та крака, на средните пръсти и на палците. Средните нокти вече са излезли напълно здрави, а палците имат още да растат, но предполагам че до месец, най-много 2 и те ще са вече целите здрави.
Кло - в никакъв случай не купувай от писалките. Те са ужасно вредни за възрастни, какво остава пък за деца.

# 637
  • София
игати, въобще не съм поглеждала на Пламена ноктите на краката. В смисъл естествено че съм ги поглеждала Mr. Green, но не съм се вглеждала.

После ще го направя, за да съм сигурна..за гъбичките.
А пък за деформация на ноктите пък съвсем не съм се вглеждала...

За гъбичките на дупето - и ние имахме, но тя не беше пила антибиотик. Просто имаше диария и й растяха зъби и изведнъж се подсече много лошо... и я водих на дерматолог и се установи че са гъбички. Предписа антибиотично кремче и се оправихме бързо.

Лилиииииииии, страхотни са снимките! браво! другия път ще ме научиш и аз да снимам така  Wink

за памперсите мисля да започна махането през лятната ваканция  Party, че не вярвам в градината някой да я изпишва през час, и да я преобува постоянно...

Нея, абсолютно те подкрепям, само естествена кожа обувки.... и за лятото сандали, задължително отворени.

Ако дойдете и вие на Обзор можем да си спретнем една мини срещичка  Party

Алиса, то щом вече има цицина и синина май няма с какво да мажеш сега.... иначе знам че белтъка на яйцето дърпа синини.... а против цицина студено....

# 638
Ами не знам дали е деформация или гъбички. Ама са многоплстни и двата палеца в краищата. Във всеки случай изгеждат болни палците на краката на детето.
Иначе цял ден е ходил по паркета бос. И му купих сандалки от естествена кожа обаче има на предните пръсти парче, защото моето лапе много рита топка и ме е страх да не стане някоя беля да е малко по-защитено крачето.

Neya каква е тази сребърна вода как се прави или се купува?

# 639
  • Варна
Neya каква е тази сребърна вода как се прави или се купува?
Купува се от аптеките. Има я навсякъде. Едно шишенце струва 3лв и ще ти стигне за около месец, ако мажеш ноктите всяка вечер.
И не се притеснявай, със сребърната вода и сега лятото, както краченцата му няма да се запарват, ще се оправите много лесно.

# 640
Лелеееее какво представляват тези деформации?
И да ви питам има ли мами с куини зап и с макларън куест или хт модел? Аз си взех моя зап излязах малко на разходка ама ми се струва че мнго друса и гумите дрънчат по тротоар с плочки все едно са пластмасови Crazy Та незнам как са макларъните че и те са с малки гуми все пак?
Вес ти как слагаш сребърната вода, че ми се струва че на малкия ще потече нослето....... Sad

# 641
  • София
Привет.

Снощи бях на среща на класа - много приятно беше. Не можахме да се наговорим, та ще повтаряме  Simple Smile

Лили - снимките са разкошни. Сега точно ги свалям  Hug

Във връзка с краченцата - като й слагам пантофите напоследък на босо и крачетата й се умирисват като на голям човек  Shocked, та в тази връзка преди малко ходих да търся джапанки, които са с ластик отзад. Но нямаше нашия номер. Смятам да й взема и да си ходи вкъщи с тях, че си стана жега. Нещо и на мен ми жълтеят леко нокътчетата, но може би си въобразявам  Rolling Eyes но все пак ще я мажа и аз със сребърна вода. Тая вода само дето не съм почнала да я пия - ползвам я за каквото се сетя вече  Laughing

Маймунски
- капя с капкомер по 2-3 капки сребърна вода 3-4 пъти на ден или редувам с физиологичен разтвор.

Тоя път нашите сополи се закучиха яко - такъв теч и досада втора няма. Сменихме капките вчера и като че ли се пооправя вече.

Хайде чао засега

# 642
Добро утро!!!

Хайде ставайте че да наливам кафето в чашите ви  Laughing Laughing Laughing
Нея   bouquet Благодаря за отговора. До сега не съм пробвала сребърната вода по никакъв повод, но ще взема да го направя, крайно време е вече  Laughing Peace

Днес в Дружба от 10,30 ч. ще има протест за липсата на места в детските градини и ние макар и приети ще отидем да подкрепим останалите дечица  Peace

За хремата: Когото тръгнахме в провинцията бяхме болни с кашлица, сополи и т.н. екстри... Една торба лекарства си бях приготвила, отделно от там си взех панадол за всеки случай ... Давах два три дни но нещата вместо да се оправят взеха да се задълбочават. Кашлицата стана и нощна  ooooh! Хремата въобще не спря от онези капки  #Crazy и накрая викам си спирам всички лекарства за 1 ден да видя какво ще стане Thinking
Спрях ги и до другия ден нито хрема нито кашлица имахме  Whistling Whistling Whistling
Бях го чувала това от други майки, но не го вярвах докато не го пробвах  Peace
Аз още вися за срещата си с класа на 4.06. Ще празнуваме 20 години от завършването...Брех кога ли минаха  newsm78. Имам няколко ангажимента и не съм сигурна дали ще успея да се класирам за събитието Thinking че то не е в София ами на 300 км. от тук... Може да посетя и Десито  Joy Joy Joy ако успея де  Wink Wink Wink Wink ... Между другото тя е в БГ заедно с Тео... Научих го от клюкарника във фейса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ай стига съм се разливала, кафето ми свърши да вървя да си налея ново  Joy Joy Joy

Лек ден!!!
p.s. Днес в Зоологическата от 11 часа ще има парти за децата по случай 1-ви юни  Peace
Софиянки ако имат възможност могат да се разходят до там  Wink 
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 643
  • София
Хелоу и от мен.

За зоопарка - яд ме е, че ще пропуснем, но сме на р.д. на братовчедка ми в някакво клубче. А преди това трябва да търча и до Джъмбо да й купя нещо...и идея нямам какво се купува за възраст 7 г.  Rolling Eyes Ще взема да поровя в нета да видя какво е актуално  Simple Smile

Хубав ден, мили мами и много слънчеви разходки   bouquet

# 644
...

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 15:09 от bubentseto

Общи условия

Активация на акаунт