Кики: Честит апартамент !Много се радвам за вас
Дано всичко покрай него минава по мед и масло. Ох, и аз така искам да се отделим с мъжо , но той така се е хванал за тази къща и за полата на мама , че остана само да му поставя ултиматум или аз или къщата. Но тогава егати и брака ... трябва компромис , а той не иска. Alissa: Алекс и той по-скоро яде пастата , отколкото да ги търка. Според мен е важно да си изгради навик и да не го чувства като задължение на по-късен етап
Стеле: страшна си бе мацко
стипендия за успех поне получаваш ли , било тя и 50 лв , се си е файда.elena valkanova:
Мен ме беше захапал един кърлеж сутринта , когато тръгвахме за Усоето. Видях го в банята като се наведох да си оправя петите. Гадинката беше допълзяла високо горе на бедрото и от корема не се виждаше. Няма ви кажа как се облещих като се наведох ... Та тичахме с мъжо в спешното, че личната беше от 13 , а искахме да тръгнем за срещата на време. Там ми заявиха ,че вече не вадели кърлежи. Викам им абе намерете там някой, бременна съм в 7ми месец егати! Та ходихме в майчин дом , на частно . Поеха ме веднага, нищо ,че нямат "стандартна процедура" и поне 5 лекари и сестри ме питаха за какво съм и се заеха да намерят някой да ме оправи. После най-старателно ми обясниха, да ида в Хеи-то да го дам за изследване, не ми препоръчаха ваксина заради напредналата бременност и къде да ида за препарати да напръскаме около къщата. Туй е то, за 30 лв всичко става и се чудя за какво аджаба давам здравни осигуровки...
Взема и аз да питам в аптеките за препарати за Алекс.
Миналата седмица от много ядене на сладолед се скопосах ,че бях се тръшнала няколко дена да лежа. Та снимките тия дни обещавам вече да ги оправя

Ако продължи до утре сутринта, минаваме на антибиотик. За сега сме само на хомеопатия, защото не е ясно дали са зъби или друго. Много съм изтощена вече - не мога да я гледам унила...

тогава какъв е смисъла така и не разбрах, но все още е в чантата ми 

Ох, зор ще е с това махане на памперса