НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте мамета,

Кики:
Честит апартамент !Много се радвам за вас Simple Smile Дано всичко покрай него минава по мед и масло. Ох, и аз така искам да се отделим с мъжо , но той така се е хванал за тази къща и за полата на мама , че остана само да му поставя ултиматум или аз или къщата. Но тогава егати и брака ... трябва компромис , а той не иска. 

Alissa: Алекс и той по-скоро яде пастата , отколкото да ги търка. Според мен е важно да си изгради навик и да не го чувства като задължение на по-късен етап

Стеле: страшна си бе мацко Simple Smile стипендия за успех поне получаваш ли , било тя и 50 лв , се си е файда.

elena valkanova:
Мен ме беше захапал един кърлеж сутринта , когато тръгвахме за Усоето. Видях го в банята като се наведох да си оправя петите. Гадинката беше допълзяла високо горе на бедрото и от корема не се виждаше. Няма ви кажа как се облещих като се наведох ... Та тичахме с мъжо в спешното, че личната беше от 13 , а искахме да тръгнем за срещата на време. Там ми заявиха ,че вече не вадели кърлежи. Викам им абе намерете там някой, бременна съм в 7ми месец егати! Та ходихме в майчин дом , на частно . Поеха ме веднага, нищо ,че нямат "стандартна процедура" и поне 5 лекари и сестри ме питаха за какво съм и се заеха да намерят някой да ме оправи. После най-старателно ми обясниха, да ида в Хеи-то да го дам за изследване, не ми препоръчаха ваксина заради напредналата бременност  и къде да ида за препарати да напръскаме около къщата. Туй е то, за 30 лв всичко става и се чудя за какво аджаба давам здравни осигуровки...

Взема и аз да питам в аптеките за препарати за Алекс.

Миналата седмица  от много ядене на сладолед  се скопосах ,че бях се тръшнала няколко дена да лежа. Та снимките тия дни обещавам вече да ги оправя Simple Smile

# 616
Здравейте!

Пропуснах да пиша, че ще се радвам да се съберм за 01.06 с дечковците стига да се организираме и времето да е хубаво.
Днес преведохме парите за лятната ни почивка и ми стана едно спокойно, сега трябва да събираме за джобните  Grinning
Ще се ходи на Обзор за цели 10 дни!

Марго, ние ходихме на медени дни в Лещен и минахме и през Ягодинската пещера, аз гледах  Shocked и представям си погледа на Евичка  Simple Smile

Чао!

# 617
Здравейте!

Нямам много време да пиша и чета... Използвам всяка свободна минута да работя по предстоящите сватби.

Мони се възстанови сравнително бързо от рота вирус-а, но от вчера е с температура  ooooh! Ако продължи до утре сутринта, минаваме на антибиотик. За сега сме само на хомеопатия, защото не е ясно дали са зъби или друго. Много съм изтощена вече - не мога да я гледам унила...

Имаме проблем и с яслата. Трябваше юни да започне, но сега с новите разпоредби се оказа, че няма места. Нали вече големите децата ще ги държат до септември, а на мен ми бяха обещали да я вземат сега. Аз от 4-ти юли съм на работа и нямам идея какво ще правим. Все още има шанс да ми се обадят евентуално за началото на юли, но дори и така не ме устройва... Абе само главоболия покрай мен...

Целувки на мъниците от нас с Мони  Heart Eyes

# 618

От една две седмици се чудех, какво мрънка Тони като падне или направи някаква беля... И познайте какво казва: "ООООО божееее" - а това го е чул от мен  ooooh! ooooh!
Сега се сещам, че като стане нещо доста често го повтарям и какво да очаквам от детето  #Crazy #Crazy
steysi86 Hug Hug Стискам палци Монито да успее да влезе в яслата навреме  Peace

Ей това с Кърлежите е направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ели, Лили  Hug Hug Hug важното че всичко е приключило с добър край  Peace
Много ме е страх от тези гадинки да не ни полазят и нас т.к. малчо държи да ходи по тревата, а не по алеите  ooooh!
Стеле  Hug Heart Eyes - гледах снимките от Сандански. Васи добре се е забавлявал  Peace
J.R. - И Рая също ... много сладка душичка  Heart Eyes  bouquet

Лека вечер Simple Smile

# 619
  • София
Хелоу отново  Simple Smile

JR - спрейчето се казва Repelex Spray и се препоръчва за деца над 1 година. И Аутана е вариант, но след 2-рата годинка. Наплаших се аз - първо не съм предполагала, че може да са толкова малки - все огромни съм виждала по разни бездомни кучета, второ като ми биха ваксината и като поразгледах в нета какви ужасии причинява Тетануса и Лаймската болест и щях да колабирам. Не случайно преди години са препоръчвали на всеки ухапан от кърлеж да пие профилактично антибиотик 10 дена Shocked И мен ме караха да ходя да го давам за проби, ама докторката като видя, че е труп и вика да съм го пазела, ако вдигна температура... newsm78 тогава какъв е смисъла така и не разбрах, но все още е в чантата ми  Laughing

Елииии - кога сте на Обзор? Ние сме след 15-20 август! Дано се засечем...и Норчето плануват там да ходят. Аз се ослушвам и за разни оферти и за юли месец, че тази година почивката ще ни е на два пъти...

Това е от мен...

Чао

# 620
Добро утро Simple Smile

# 621
  • София
Ееее Кло! Направо се размечтах! Нямам търпение вече за морето!

# 622
Хилоууу,

Стейси, бързо оздравяване на Мони  Hug
Кики, честито да ви е новото жилище!
Стели, честито завършване на годината. Все такъв успех да имаш!
Кло, тенкю за закуската  Hug

На Обзор ходихме миналата година в хотел "Сол луна бей ризор" и останах много доволна. Мислехме и тази година да ходим пак там, но няма да ни огрее. Дано поне се уредя с едно "испанско" море.
Много ме наплашихте с тези кърлежи. Ще се запася и аз с някакво мазило.

Миналия ден подстригах на Емо къдриците и сега вече не прилича на бебе. Майка ми щеше да получи инфаркт като го видя. Тя беше много против да му резна хубавите къдрици, но вече е много топло и постоянно му се поти главата. Вчера останах удивена колко много неща разбират Емо и Криси, не знам дали са ги научили в яслата. Като започнах да ги питам къде са ушенцата, нослето, крачетата, ръчичките и т.н. и те показваха. Преди постоянно им повтарях и показвах, но те само ме гледаха и мигаха на парцали. Много обичат да им пея "Хей ръчички", а те вият като кученца и си "мият" ръцете и лицето.

Напоследък се чувствам адски изтощена. Денем на работа, вечер с децата ... все не успявам да си легна преди 11, сутрин ставам по-рано, за да мога да се оправя първо аз, а после и децата и да ги заведа на ясла. Имам нужда от почивка макар и само за един ден.

Слънчев и усмихнат ден ви желая!

# 623
Здравейте и ние се позатрихме ама нали сме шматкииииииии  Laughing
Честити нови придобивки на всичкииииии:)
И аз утре ще се сдобия с едно куини зап, че за нашата количка място в колата вече нямало, ама татито ни още не знае за новата ни придобивка хаха утре ще го изненадаме  Mr. Green
Ние някакъв вирус лепнахме и 2 дни бяхме с над 39 градуса, та еднта вечер замалко да го водим да му бият течен аналгин, че ми го повръщаше, ама тази сутрин се събуди детето и да чукам на дърво нищо му няма, може и осцилококцинума да е подействал знам ли и сега само се надявам да не тръгнат сополи......... Crazy
И аз съм за среща на 1-ви юни, само казвате в коя градинка и ако няма спънки сме там Simple Smile
Весел ден:)

# 624
  • Сливен
Яничка, така си "траят" децата и хоп, в един момент - изненада. Мая много обича хей, ръчички, и за зеленчуците, обикновено ме кара аз да й ги пея- като започва да си "мие" ръцете или с пръстче да вика "ела" , придружено естествено с подобаващо ъ-кане Crazy. И вчера поглеждам в количката - детето си пее нещо, върти си ръцете и си "мие" лицето Laughing, можело значи, ама като не гледа мама.
Вес - имаш си талисман против уроки значи в чантата Laughing.
Нашата планирана почивка е за септември - по-рано, само ако ей така изненадващо решим, голямата мърмори кога щели сме да ходим на плаж, а ако знае как на мен ми се ходи... ама аз на кой да мърморя Mr. Green.

# 625
Зравейте!  Simple Smile

Ех, Кло ........
Нещо ме цепи яко главата и ще му пийна едно кафенце.

На Обзор ще ходим от 11 до 21.07. Аз съм ходила като ученичка на лагер там и нямам реални впечатления, но сме с карта от военните и цената е повече от пленителна!

На 31.05 се връщаме към София. Стига толкова "гости".

Хубав следобед!!!

# 626
Момичета тоя Обзор трябва да е златен, половината мами май ще са там лятото, кажете поне къде ходите да се замислим и ние, може и на лични да не товаря темата.

Ели за падането да му минава бързо на Павчи.А вчера се прибирам аз (бях на кино) и какво мислите Гоги с обелено чело, цицина, обелен нос. Докато си играли навън навел се нещо, спънал се и бум, красавец е в момента голям. Обаче се чудя да го мажа ли с нещо да мине по-бързо и да не остане??!
Да ви се похваля, научихме две нови думи - локва и риба, за последната сещайте се коя буква много не се чува  Wink

Вес за снимките мислех че само аз се мотам сума ти време и съм изкарала и аз не знам колко снимки, но по брой на албумите ме биеш, а големия майтап е че не знам вече коя снимка от коя дата е а искам да ги подредя хронологично, познай как това ме олеснява...

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 16:42 от Alissa

# 627
Кики Честита придобивка!!! Много да сте щастливи в новия апартамент.

Стелето ти си наща гордост!!!

Ние днес се прибрахме от Карлово. Бяхме малко при мама с кумовете за една седмица. Митко се оказва че обожава чешми и ставаше целия мокър и след 2 рия ден трябваше да съм много изобретателна да ги отбягваме. Оказа се че моето гардже можело да пие от обикновена чаша, че чат пат и само ( стига чашата да е с дръжка ). И ако не са много стъпалата (2-3) си ги качва сам без помощ или ръчичка. Гърне още не съм пробвала отново. Мислех в Карлово да пробвам ама сме го изгубили тамошното, а не ми се купува поредното гърне. Жалко само че трябваше да си тръгнем точно преди празника на розите Sad

# 628
  • София
Привет от мен,

имам си нов вграден гардероб и падна голямо подреждане. Толкова мерак че половинката ме гледа искрено учуден и вика "като те гледам колко ти е кеф, що не си оставиш и за утре да подреждаш?!?"  Laughing.

Ели с теб ще се разминем на Обзор за 1 ден, но може пък с Весито да се засечем.
Алиске, и аз нямам впечатления от Обзор, за 1ви път ще ходим там, но едни колеги много-много похвалиха хотела където ще сме, така че дано. После ще дам отзиви.

имаме си нова дума "грух"  Mr. Green

за срещата - за съжаление съм на работа тогава иначе бих дошла  Cry
аз пък на 06.06 съм на родителска среща Shocked

Кики, как сте?  Hug
Електра, помним те естествено  Hug, но вземи да пишеш по-често.
Какво му се е случило на Дани? честно казано и аз съм пропуснала....

1 въпрос - обличате ли пижамка все още? то верно че в нас е южно изложение и е много топло ама.... като сложа боди и пижамка и все е мокра от пот, а спи отвита  #Crazy
чудя се да я пусна ли само по боди и панталонки?

ами това е засега, да си доподредя гардероба /чак сега осъзнах каква нужда съм имала от него, сума ти неща пое и може и ощеееееееее  Laughing/

# 629
  • Варна
Здрасти мами  Mr. Green
Норче, честит ви гардероб  Mr. Green Със здраве да си го пълните  Mr. Green
Електра, аз също не знаех нищо за Дани. Но наистина много неприятно се е получило. Радвам се, че все пак накрая всичко се е развило добре и не се е наложила операция.
Ей тоя Обзор. Ама кажете кога ще се засечете, че да дойдем и ние поне за 2-3 дни. Надявам се  колегите от Мирамар да се смилят над нас и да ни намерят една стаичка за 2-3 нощувки, че хотела вече е на стоп сейлс за почти целия юли и август. Наистина много добър хотел  Peace
А пък ние пък си имаме гъбички на дупето  Crazy Педито ми обяснява, че е от памперсите, ама ние не сме си на Памперс откакто се е родила и не сме ги сменяли. Сигурна съм, че е от антибиотика, който пихме, защото започнаха да се появяват няколко дни, след като го спряхме. Абе от каквото и да е, голяма борба ще падне. И се налага по-ранното махане на памперса. Малко неприятно, исках повече да се стопли, ама ... Накупих вчера едни многократни пелени на Бамбино Мио за през нощта, 2 преходни гащички за разходките и няколко обикновени гащички за вкъщи. Но явно ще трябва да купя още. Сега вечерта в къщи за 1 час се напиша 3 пъти  Crazy Явно почва да пиша, става й мокро и спира. И не успява да се изпиша до край. А стоенето на гърнето ни няма никакъв успех. Сяда на гърнето, стои 5 секунди, става, поглежда към гърнето, вижда че няма нищо, сочи го и вика "нямааааааа"  Crazy После пак сяда, след 5 секунди пак става и пак същото. Да се смееш ли, да плачеш ли  Crazy Иначе като успее да се изпиша много се радва на пълното гърне, но е рядкост. От цялата седмица ползваме уж постоянно гърнето, но се изпишва само по 1-2 пъти на ден в него. Акото винаги е било в памперса. Даже понякога става от гърнето, отива в най-близкия ъгъл и пиша там  Close Ох, зор ще е с това махане на памперса  Crazy

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 22:40 от Neya

Общи условия

Активация на акаунт