НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 485
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ехоу  Grinning!

Ние се дотъркаляхме успешно след 4 дена в Родопите. Изкарахме много приятно, чист въздух, много ядене (сигурно сме друснали по още някой кг) и мнооого разходки. Водихме Ева в Ягодинската пещера и беше  Shocked за нея Simple Smile. Оказа се обаче мързел голям и в гората не искаше да ходи, а все ние да я носим  Grinning. Само една забележка имам - пътя през Доспат е кошмарен  Sick, ако някой реши да пътува от там - много дупки, завои, като стигнахме до хотела и детето изповръща всичко дето беше яло през деня  Confused.

Кики радвам се за вас, честита нова къща!

Мимс и аз така направих с отпуската, иначе трябваше да се върна още ноември, а с тия 20 дена избутах до нова година (+малко неплатен).

Хайде работата ме зове (и се е натрупала с килограми), лека и успешна седмица!

# 601
  • София
Привет и от мен, мами.

Ние още вчера по обяд си дойдохме, но докато оправя, изпера 4-5 перални и то си мина деня.

Кики - честит нов дом! Да бъде изпълнен винаги с много детски смях и семеен уют!

Честити всякакви други поводи, които съм пропуснала...

За отпуската - Скоро ще трябва да говоря с шефа за моите планове, че си правя сметки без кръчмаря ... Аз смятам да му предложа дните, които имам да ги направим половинки работни дни и така до дупка да я гледам, пък за след това или майка ми или ще го мисля нещо. И така докато дойде време за градина, ако я приемат разбира се  Laughing

За 1 юни - все още се колебая за подаръка - имам идея да е или пуф за стаята й или от тези детските фотьойли от Джъмбо плюс някаква играчка Мики Маус, че много го познава и само крещи като види "Мимак", а няма нито един  Simple Smile Иначе триколка й взехме миналата седмица, но повода е кръщенето, което ще е на 19 юни.

Хайде чао засега, че работа ме чака и мен  Simple Smile

# 602
  • София
Здравейте!
Мия   Hug

Кики разбирам те напълно. И ние минахме по този път и направо си скъсах нервите.  И нашия апартамен беше за тотален ремонт и сега като гледам колко хубаво става направо нямам търпение да се нанесем.

Успешен ден!

# 603
  • София
привет и от мен,

подарък за 1-ви юни не съм измислила, но ще си открадна някоя идейка от вас  Mr. Green, но няма да е нещо голямо че ще започваме ремонт....

Весс, един съвет - ако говориш за тези фотьолчета от Джъмбо , тези розовките,и  да знаеш че не струват. Много са нестабилни. Ние искахме да й вземем и добре че ги пробвахме, ако се облегнеш на някоя от страните просто политаш в същата посока заедно с фотьолчето  #2gunfire

Иначе са хубави на вид ама много китайскоооооооооооо  Laughing

Марго, ще го имам предвид това за пътя към Доспат. ooooh! Милата Ева... а иначе уплаши ли се от посещението в пещерата?

Кло, честити ви поводи на каките!

до скоро!

# 604
  • София
Кики, присъединявам се към честитенето на покупката и пожеланието за пълна къща с деца.
Честит имен ден (на патерица) на празнуващите именници.  bouquet
Ние също попътувахме по празниците и разбрах какво е щастие. Щастието е Рая в море. Няма изваждане направо. Хем само на брега я оставих. Представям си какво ще е като се стопли водата и я пусна да пляцика  Joy Освен това реши, че може да запълни морето с пясък. Ле-леее какво пренасяне на пясък падна. От типа "За лудо работи....и т.н." hahaha
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.212864658746210.61962.1 … &l=3428b9c105

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 14:47 от J.R,

# 605

Колкото до проверките на Инспекцията по труда си права,че работодателите се опитват да се измъкнат.Последната проверка в нашата фирма е преминала с криене на хора без договори в тоалетните и извозване на други извън склада за да не ги хванат.На следващият ден направили договор на всички,с изключение на скритите в двете нули.И солена глоба са им тръснали и кво от това-те пак си карат по-старому.Вярно от 2004,откакто аз работя там доста неща се промениха към по-добро,но защото ние-работниците- си ги извоювахме.И според мен така трябва,а не да се мълчи и да се роптае и нищо да не се прави.

Хубаво де,а защо не се оплачат в Инспекцията по труда,като жалбата не трябва да е анонимна Rolling Eyes,иначе не й обръщат внимание Rolling EyesА и защо се хващат на работа без договор,пък после институциите виновни? Rolling EyesКато им тръснат глоба от 500 до 5000лв да видиш как ще си регистрирват работниците Rolling Eyes
Аз имам лични впечатления,че нашата Инспекция си върши работата.....

[/quote]

# 606
Кики, браво! Страхотна новина, дано сте много щастливи в новия дом!
А на pisihrisi честита ви кола, сещам се ние как се кефехме да се повозим.
Относно подаръка за 1-ви юни, Гоги ще получи комплект с инструменти, за Именния ден му подариха мотор и хиликоптер за разглобяване, това са ни едни от любимите играчки, също много се заиграва с пъзели - книжки. Иначе триколка му взехме вече от Илиенци на много добра цена, но ще я ползваме по-нататък тк засега не проявява голям интерес.
Какво ще кажете да си направим една сбирка за 1-ви юни, може да е съботата след празника в някой парк?!

Ние днес си сложихме ваксината, Гоги от няколко дни е много кисел, последните нощи никой вкъщи не спи, расте ни зъб, а миналата седмица след като се върнахме от Усое два дена беше с 38-39.5 градуса температура и 3-4 дена на плодова диета(друго не искаше да яде) и резултата беше един зъб но доста се бях притеснила.
Да ви кажа осносно миенето на зъби засега съм се предала, Гоги само изяжда пастата, слагам съвсеем мъничко и после на дава да му мия зъбите а сам е ясно че нищо не прави:)

# 607
Здравейте, мили мои!
За бой съм, признавам! Не съм писала от сума време!
Изчетох ви, макар и леко по диагонал Embarassed, нооо..

Бая - Мила, честита покупка. Живи и здрави само радост да има в дома ви!
Кики - Как се зарадвах като прочетох! Браво, приятелко! Страхотна новина! Ще се справите! По-голямата част сте я свършили! Поздравления!
Стейси - Как мъчно ми стана за Мони! Важното е всичко да е минало...

За нас - Какво да ви кажа, завърших и втори курс успешно (5,50 ми е средния успех, дано да е все така). После водихме Васинко на Сандански за 10-на дни. Видяхме страхотни места. Да чукам на дърво и да не чуе дявола, от месец не сме пускали инхалатора Praynig. Дано и не ни се налага повече. Иначе днес сложихме ваксината с/у хепатит А. За сега няма реакции, освен, че е малко по-кисел, но според мен се дължи на това, че седи вкъщи, а не тичам по него в градинката  Wink...

Целуваме ви и обещавам вече да съм редовна, само живи и здрави.   Hug

# 608
  • София
Ееееее Норче, точно за тези фотьойли от Джъмбо говорех! Ами добре, че ми каза! Мерси  bouquet . Значи друго ще мисля ...

За срещата съм за - казвайте и съм там!

Инчето от вчера е страшна хремавица - явно понастина на вилата...ама е кошмар - едни сополи текат, ужас. Само редувам физ. разтвор, сребърна вода и Виброцил. Ако и утре е така, ще се метна до докторката да я види. Явно скоро няма да слагаме Пентаксима - хем се канех да е тая седмица.

Писихриси - честита ви придобивка и на вас. И аз се надам скоро да ни огрее ... но определено няма да е преди да се върна на работа. Засега ще си кретаме с нашата, която е мега-разтеглива  Laughing

Вече трета седмица поред се занимавам с изкарване на снимки на хартия, надписване, подреждане, че имах докъм 8-9 месец на Инчето...в момента приключвам и последните до момента. Досега имам 6 албума от по 100-200 снимки, което като го сметнах до бала на Ина, колко албума прави и ми стана лошо при мисълта за цяла библиотека със снимки, или пък цяла стая  Shocked та взех решение, че оттук нататък ще изкарвам по-малко. Ама как, като всички са ми ценни, то си е трудно от 300 и 50 да избереш, пък по-малко вече незнам  Laughing Ето един минус на съвремието - цифровите фотоапарати  Crazy

В петък съм на среща на класа - много се вълнувам, бяхме си голяма партия, а не сме се виждали с някои от 11 години  Simple Smile

Днес съм от досадните...

Лека вечер   bouquet

# 609
  • София
Здравеѝте мами!

Благодаря на всички за хубавите пожелания! И специално на Норка и Хрисинка, че даже миличките ми се обадиха да ми честитят. Много ми стана приятно.
Искам да се вкл по всички теми, но нещо нямам настроение! Бели кахъри, но ме вадят от равновесие!

Иначе все тичаме насам-натам! Shocked Нямам време да отида на фризьор или козметик! Отглеждам си храсталак,  Embarassed а секса е направо мираж! Mr. Green

Пиисихриси! Я по спокоѝно за книжката,  Peace и аз от вторият път я взех!

Оставям ви да гладя и простирам за утре!
Лека ви нощ! Heart Eyes

# 610
Добро утро!!!

Kиkи - ехе ЧЕСТИТО!!! Много дълги години Щастие в Новата ви къща   bouquet  bouquet  bouquet

# 611
Здравейте и от мен!
Толкова отдавна не съм писала, надявам се не сте ни забравили! Heart Eyes
Ние с Дани се гледкаме, малчо прави бели , мам тича след него. Раната от изгарянето заздравя, сега лекуваме белега.Най- хубавото е че ни се размина операцията, макар че тези "лекари" искаха да ми касапят детенцето, само да си приберат парите от касата. Добре че бяха едни приятели и информацията от форума да се осетя да си тръгна от там и с помощта на форума открих лекаря ,който излекува раната само с превръзки. Малчо вече е забравил всичко и пак дърпа покривки, но мама вече знае- "нищо горещо на масата, докато Дани хулигани не е вързан в столчето си".
Стелечестито успешно завършване на годината. все с такъв успех да се хвалиш!
На мен сега ми предстоят изпити и дано другия месец и аз се похваля с успешно завършена година.
Кики честита покупка! Много щастие в новата къща и да я напълните с дечица!
Мия, Норче, Бая, Миме Hug Hug Hug

# 612
Добро утро!  Simple Smile
Снощи се разписах и хоп нета изчезна и неможах да публикувам.

Кло, мерси за кафето и добре дошли!
Писи, честита кола! Безаварйно да си я карате!
КИКИ, ЧЕСТИТО!!! Много щастливи моменти в новото жилище!!!
Надявам се и аз някога да се похваля с такава новина!

Три дни и ние бяхме на селски туризъм. Резултата беше кърлеж на "бедъра". Като го видях така се шашнах, че ходихме в спешното да ми го вадят. Искаха ми 20.00 лв, но след разправия си платих 2.40 лв и купих ампулата за Тетанус.
Вчера Павелчо стана на 1 г. и 7 месеца и за "подарък" получи тупване от една люлка и вечерта така се удари в перваза на една врата, че има цицина и много голяма синка в десетката. Много се уплаших ....

Хубав ден и до скоро!

# 613
  • София
Ха добър ден.

Ели - тези гадинки са ужасни. Аз се понаплаших и в тази връзка преди да заминем на вилата купих препарат против насекоми и нито една мравка не ни е полазила с Инчето  Simple Smile Четох из нета за Цанцарин, че бил за по-малки деца, но нямало още доставка, та взех някакво друго, което става за деца над 1 г. Става за комари, кърлежи и всякакви подобни. Хич повече няма да си правя експерименти.
А за Павчи - много са ми кошмарни тия падания. След сума ти разбити носове, бради и усти всеки път замръзвам просто  Tired Бързо ще му мине, а уплахата остава за мама.

Електра - аз не съм разбрала, че Дани се е изгорил. Дано повече няма такива случки и бързо да се оправя!

Хайде чао, че ме чака работа!

# 614
  • София
Весс, как се казва препарата (мазилото)?

Общи условия

Активация на акаунт