НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 490
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Привееет!  wavey
И аз имах днес (т.е. вече вчера) един прекрасен ден, именен, та се чувствам поздравена!  reverance

Съвсем нетипично, и ние си останахме в София тия дни, но не вярвам да издържим и сигурно ще отпрашим нанякъде поне за ден, лошото е че късно се сетихме и вече места никъде нямаше... А и все си набелязвам местенца и като дойде времето ги забравям... пфуу.. ooooh! Ето, тези къщите на Весс ги знам много добре, ама кой да се сети.... а тъкмо в Родопите как ми се е приходило..!
Чудесни снимки имате, браво за Усоето, личи си че сте изкарали страхотно!  Simple Smile Като гледам и ме хваща много яд, че толкова късно ви открих и никой не познавам и ми става малко тъпо... Ноо нищо!

Цитат
Елсън, честито ви прохождане, много се радвам за вас, че ти се беше доста притеснила. Сега да намерите лек и за зъбчетата
Елвирка, благодаря ти много!  Hug Мия, Кло, Васи - благодаря и на вас!  Hug
Днес за първи път видях какво е да ти се скрие детето зад щендерите в магазина и докато се усетиш да хукне към улицата... толкова хубаво ми стана че седях и го наблюдавах.... докато една жена не хукна да го гони, явно решила че е безстопанствено...  Blush Mr. Green

Синапова, Митето е страшен с лъжицата!  Peace
Сигурно доста пропускам, но ще пиша пак.... засега ви пожелавам спокойна нощ!  smile3524[/color]

# 586
  • София
Привет. Вес и Елвирка...как ме пощипвате че влизам рядко! Heart Eyes
А така си ви  newsm51 txtloves txtloves
Пиша на бързо, че пак задачки ме гонят. Днес ще пазаруваме някоѝ неща за Ади ( и колело, моля за съвети) и после "бегом" към вилата!

Ади се чуства чудесно с баба си! Личи си по самото дете, че е гледано. И свеки уж ме слуша, поне пред мен! Simple Smile Като ми види гърба не знам , какво е положението. Mr. Green Не се оплаквам,  да са живи и здрави да помагат, че ако не беше тя, щеше да е доста по трудно.

Другото е че вече купихме апартамент!  Simple Smile Трисстаен 92кв. на 3-ти етаж , вътрешен У Люлинско!
Но още не смея да се зардвам. Толкова главоболия и трудности.  Още не сме влезли във владение, още месец за да се изнесат хората. Дано си платят сметките за този месец и всичко до края да върви безпроблем.
Доста за ремонт е, и вноската със старите ни кредити..няма да ви кавам каква е!!
Предстоят тежки години, но само да сме здрави. Правим го за Ади!

Оставям ви, и всички ви целувам. Дано скоро се видим! Heart Eyes

А Елсън: Никога за нищо не е късно! Идва лято и предстоят още срещи. Е малко по трудно ще се събираме всички, но все пак!

Последна редакция: нд, 22 май 2011, 11:53 от Kиkи

# 587
  • Сливен
Кики, честито за апартамента! Да си го изплатите набързо и спокойно и да имате спокоен и щастлив живот в него!
Писихриси - не се ядосвай - от втория път ще я вземеш!
Честито на всички именници на патерици! От началото на месеца си мисля че имама толкова познати с името Елена и най-накрая целия дне вчера ми мина светкавично, и без да се обадя на никой Confused Embarassed, не ми се отразява добре това майчинство Rolling Eyes.

# 588
Ююююхуууу ето мъъъ кака ви Мерудиикова Mr. Green

Позагубих се бях,не че не съм ви чела..ама хич пък нямах настроение да пиша..както и да е ето ме Hug

Кикс честита ви покупка,хайде като се нанесете ще честитим дом..засега е покупка само  Wink Нацелувкай Адинка,и ако не вземеш да я снимаш скоро ще пратим мафията да те погне  

Еиииии Веси страшна си Hug,от къде ги извади тези къщуря сега..пфууу ей там трябва да се отиде..пък ако е по ноемврийско му лелей супеер...

Лиле много си сладка с пупата..ама много пу пу не мога да ти се нарадвам. Hug Hug хайдеее чакам с нетърпение снимките ти от Усоето. Wink

Писоу хич не се ядосвай ,аз ти казах и по тутурутката имам роднина дето си взе книжката от 5-6ия път.Пък хей на човека си шофира сега.Пък и съм сигурна че следващия път ще успееш. Hug

Елсънчо имаме нещо да ви връщаме ама май май ще е за другото бебе като гледам  

Норче нещо Весито намеци за почерпки прави..с повод или без и аз се нареждам..искам мъфинчетаааа Mr. Green и да нацелувам Пламенчетуууу Hug А и шЪ тЪ замола кат раздаваш пак коли сети се за нас,дай да не се чудиш на кого по напред ,ще теглим томбола...а а  ко шЪ кажеш...

затова ще пиша в телеграфен стил като Ели Вълканова  Laughing

ама вярно Елито мнгоо телеграфно е взела да пише  Wink

Хрисето да не се спотайва а да казва мина ли на изпит,ще правим ли гонки из люлинско. Wink

Бая как ще сме те забравили нее не сме Naughty  Wink,аз тъкмо тези дни ама наистина си мислех къде пак забягна ти. Ама то колко мами спряха да пишат. Thinking

Ох да спирам а много стана.. Mr. Green Ей тези дни решихме да отскочим до Хит-а и са пуснали чаши за кафе за чай,чинийки към тях супер евтинджак.Ние си взехме чащи по големки,един пие кафе друг чай от тях та са по 0.19 лв. Чинийки не сме купували..ама може да отскочим и за такива.
Хайде време е вече да спирам..ама другата мерудийковица кака Василенка нещо я няма..ей Пловдив майна драсни някой ред.  smile3533Hug

Хайде чао ви и останете със здраве

# 589
  • София
EEEEE Кикито,

страхотна новина!!!  Hug Да посрещнете много радостни и щастливи моменти там, и да го напълните с деца ! Laughing

Мия,  Heart Eyes, следващите мъфинчета пак заедно ще ги ядем, ама да видим кога.... че нещо време не остава

ох, тоя дъжд ми провали мотористката разходка  #2gunfire

# 590
Здравейте и от мен Hug По-прочитам ви от време на време така набързо, че не ми се пише много, то няма и нищо интересно особено де.
Кике, да ви е честито, много се радвам, дано по-бързо и безпроблемни се нанесете, успех ви желая Hug....дано и на нас да ни се усмихме някой ден това щастие за собствено жилище, въпреки, че като гледам не се очертава в близките години   Rolling Eyes

Нашия батко беше малък абитуриент с прекрасна дама на тържеството по случай завършване на предучилищната, на есен ще подготвяме първокласник живи и здрави само Sunglasses Днес го изпратихме малко на гости на баба си на Плевен и ще поседи един месец, пък ние с Ради сме си тук.
Ради го подстригах снощи, че пак много бързо му порасна косата и много се потеше,но сега му е екстра Grinning Няколко нови снимки качих във фейса днес....и така.....нищо друго интересно няма
Нещо напоследък ме мързи да пиша, повече чета, ......да не говорим и ,че алергията вече ме хваща, перушините от тополите хвърчат вече  Tired Ходих малко и по доктори,че и кръста ме боли доста, това малкото все иска да се гушка, та докато пих лекарствата ми беше супер, докторицата ми предписа болкоуспокояващи,ама като ги свърших и ей след седмица пак ме боли,та пак ще ходя да досаждам за снимка да ми направят и физиотерапия да направя .....защо изписват така по лесния начин незнам, вместо да разберат и да лекуват причината Crossing Arms
Хайде чао ви за сега и лека нощ, че съм се захласнала по Дневниците на вампира и нямам спирка за гледане, тамън приспах детето и на спокойствие да погледам, хапна и пийна биричка малко Hug

# 591
Kики, браво на вас, организирахте се и купихте, не сте тутки като нас! ЧЕСТИТО! Само хубави неща да ви се случват в новото жилище!  newsm10 smile3501
Цитат
Елсънчо имаме нещо да ви връщаме ама май май ще е за другото бебе като гледам 
Значи Мия, разбираме се така - който първи направи ново бебе, за него ще остане!  Mr. Green ... Ако искаш равен старт, казвай дали почваме?  Joy hahaha

Стискайте палци утре да ми се отвори парашута за някъде извън София, че днес полудях вкъщи! Не за друго, ами щото татито ни беше за риба, а аз трябваше да чистя за гости.... Еми хич не е честно!  Crossing Arms Sunglasses Моята братовчедка от Асеновград си има бебка на 5 дни, и аз затова измислям дестинации Родопите, с тайната идея да минем пътхом да ги видим, но нещо не ми се връзват засега.... ще видимм!
Айде лека ви нощ сега, макар че май само аз не спя! Hug[/color]

# 592
  • Варна
Едно лятно фрешче  Mr. Green

Кики, браво, много е хубаво, че весе си имате свой дом  Mr. Green Искрено ви се радвам  Mr. Green Ех като се сетя и при нас каква радост беше като взехме мястото за къщата. А за вноската не се притеснявай, ще се справите. Ние когато взехме кредита преди 3 години вноската ми се струваше убийствена, но вече сякаш не е толкова голяма  Mr. Green Заплатите ни се качиха, е, верно че вече има и малко дете с доста разходи, но пък нали уж заради децата правим всичко  Mr. Green

Весели и слънчеви разходки желая на всички   bouquet

# 593
Привет на всички!
аз минавам да почерпя за рождения ден на нашто тати

Тази снимка я избарах от нета,но и ние с Хриска сме се хванали подобна да правим сега.А рожденика е на лов за нова кола-дано му се усмихне късмета и я купи днес,че и на мен ми се кара
Кики-честито!Мисли позитивно и ще се наредят нещата.Като се нанесете ще ти олекне.И аз като Мия да изпрося една снимка на АДи-кой знае колко е порастнала,а ти не я показваш....
Мимс-съчувствам ти за алергията-знам какъв кошмар е от майка ми.Браво на баткото-абитуриент,да е отличен първокласник на есен!
Elsun-стискам палци на видиш малката братовчедка!
Айде останете си със здраве!

# 594
Здравейте!
Аз направих едногодишно отсъствие, но пак се присъединявам към вас Simple Smile Надявам се да ме приемете отново. Поздрави на всички!

# 595
Честит ден на българската писменост и култура, Честит 24-ти май!!!

Ние с Ради след малко отиваме на разходка, че докато се натуткаме, а и спахме до 10 ч близо Embarassed
Я кажете как стои въпроса със натрупалия се платен годишен отпуск след като изтече майчинството?! Чух, че в срок от 6 месеца трябва да се взема, обаче аз искам да го слея веднага след като изтече майчинството, ама дали може така? дали няма да ми се нацупи шефа, че трябва да плаща две заплати на мен и на заместничката ми Thinking  или пък да не се съгласи и каже да го взимам разпокъсано..., въпреки, че на мен не ми пука много ,ако имам право ще си го ползвам на куп, че да се върна на работа направо след нова година Whistling

# 596
Честит 24-ти май!
Ние по случай празника слязохме до центъра на концерт,но заседнахме с Катето в едно много хубаво кафенце на сянка в парка и Хриска забрави за концерта.На връщане чакахме 30мин автобус,защото се движели по празничен график-откачена работа,вместо да пуснат още автобуси за всичкия народ дето се беше стекъл за празника-те пуснали само по 2 на час.....думи нямам.
Мимс-аз уж имам уговорка с шефа д си взема отпуските точно така-след майчинството,когато пусна Вики на ясла,за да може за тези 40 дни да свикне.Уговорката е устна,но не вярвамда  прави проблем,защото и други колежки последните две години така направиха.Говори с шефа по-навреме,защото все пак "шефовете" са особена порода.

# 597

Я кажете как стои въпроса със натрупалия се платен годишен отпуск след като изтече майчинството?! Чух, че в срок от 6 месеца трябва да се взема, обаче аз искам да го слея веднага след като изтече майчинството, ама дали може така? дали няма да ми се нацупи шефа, че трябва да плаща две заплати на мен и на заместничката ми Thinking  или пък да не се съгласи и каже да го взимам разпокъсано..., въпреки, че на мен не ми пука много ,ако имам право ще си го ползвам на куп, че да се върна на работа направо след нова година Whistling

И аз мисля така ще направя, старите отпуски трябва да се използват до 2012г Rolling EyesУчудвам се защо ви правят проблем началствата,след като  се полагат по закон Rolling Eyes Whistling.......не би трябвало....Моята е 2-3 мес и по план ще се върна след нова година...

pisihrisi ако бяхте тръгнали пеша,по-бързо щяхте да стигнете Rolling Eyes

# 598
Добро утро!!!

Ние се завърнахме от пътешествието  Laughing Laughing Laughing Някой вече може да са видяли снимките във фейса  Mr. Green
Ох да се оплача от много обилните закуски обяди и вечери май пак набързо качих два три килограма  ooooh!
И да ви почерпим за два повода:
Малката кака имаше Рожден ден, а голямата е абитюрентка вече  Heart Eyes

Цитат
И аз мисля така ще направя, старите отпуски трябва да се използват до 2012г Учудвам се защо ви правят проблем началствата,след като  се полагат по закон  .......не би трябвало....Моята е 2-3 мес и по план ще се върна след нова година...
Така е Кати, но в частни фирми закона важи само когато е изгоден за работодателя  Peace Така са се "охайлазили" и все търсят вратички за прецакване на работника, че от това не им остава време да помислят за увеличение на заплатата  му.
Тук в София да си работодател е сладка работа, защото има много желаещи, а ако прецакаш един работник ще го смени друг и надали двамата ще се засекат, че да се оплачат в Инспекцията по труда, а и тя пък като е тръгнала да прави проверки пък и като ги прави качествено това и е друг въпрос...Peace Поне аз съм присъствала на няколко такива и за моята "о..." нямаше последствия, защото се оправдаваше колкото и глас държи колко е трудно да се справя  ooooh! Ми да се отказва като не успява да свърже двата края  Thinking що "работи на загуба"  Laughing Laughing Laughing Wink

# 599
Ооооо,Кло,добре сте се завърнали!Да са ти честити радостните поводи покрай каките!А за килцата в повече си мисля,че с тичане след Тони ще ги свалиш
Колкото до проверките на Инспекцията по труда си права,че работодателите се опитват да се измъкнат.Последната проверка в нашата фирма е преминала с криене на хора без договори в тоалетните и извозване на други извън склада за да не ги хванат.На следващият ден направили договор на всички,с изключение на скритите в двете нули.И солена глоба са им тръснали и кво от това-те пак си карат по-старому.Вярно от 2004,откакто аз работя там доста неща се промениха към по-добро,но защото ние-работниците- си ги извоювахме.И според мен така трябва,а не да се мълчи и да се роптае и нищо да не се прави.
Катеее-права си за прибирането пеша,но след 15минути чакане се надявах че ще дойде всеки момент автобуса и така още 15 минути
Да ви се похваля и на вас,че най-после си купихме колаПак ван-Форд Галакси-днес е в сервиза за смяна на масла и т.н. неща,утре ще мине на регистрация в КАТ и .През уикенда на село и аз ще го пробвам,че да тренирам за изпита.Само да я взема тая книжка.....
Оставям ви сега,защото задачки ме чакат доста днес.Много гушки на всички мъници!И драсвайте по някой ред,де!
Да ви стимулирам малко с едно въпросче-какво мислите да подарявате на децата за 1ви юни?Вики ще се сдобие с триколка,въпреки моето съмнение,че ще я ползваме много,но знам ли....

Общи условия

Активация на акаунт