И аз имах днес (т.е. вече вчера) един прекрасен ден, именен, та се чувствам поздравена!

Съвсем нетипично, и ние си останахме в София тия дни, но не вярвам да издържим и сигурно ще отпрашим нанякъде поне за ден, лошото е че късно се сетихме и вече места никъде нямаше... А и все си набелязвам местенца и като дойде времето ги забравям... пфуу..
Ето, тези къщите на Весс ги знам много добре, ама кой да се сети.... а тъкмо в Родопите как ми се е приходило..!Чудесни снимки имате, браво за Усоето, личи си че сте изкарали страхотно!
Като гледам и ме хваща много яд, че толкова късно ви открих и никой не познавам и ми става малко тъпо... Ноо нищо!
Мия, Кло, Васи - благодаря и на вас!
Днес за първи път видях какво е да ти се скрие детето зад щендерите в магазина и докато се усетиш да хукне към улицата... толкова хубаво ми стана че седях и го наблюдавах.... докато една жена не хукна да го гони, явно решила че е безстопанствено...
Синапова, Митето е страшен с лъжицата!

Сигурно доста пропускам, но ще пиша пак.... засега ви пожелавам спокойна нощ!
[/color]
Нацелувкай Адинка,и ако не вземеш да я снимаш скоро ще пратим мафията да те погне

Днес го изпратихме малко на гости на баба си на Плевен и ще поседи един месец, пък ние с Ради сме си тук.
Няколко нови снимки качих във фейса днес....и така.....нищо друго интересно няма
Ходих малко и по доктори,че и кръста ме боли доста, това малкото все иска да се гушка, та докато пих лекарствата ми беше супер, докторицата ми предписа болкоуспокояващи,ама като ги свърших и ей след седмица пак ме боли,та пак ще ходя да досаждам за снимка да ми направят и физиотерапия да направя .....защо изписват така по лесния начин незнам, вместо да разберат и да лекуват причината