НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 487
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ехооо, абе верно не ви се пише нещо Simple Smile))

Я да раздвижим малко. Алекс днес го водих на фризьор за първи път . Ми тъй де, аз само го кълцам от тук от там Simple Smile) Сега е много готин , фешън бой , купувам му едни очила и мадамите ще тичат след него  Mr. Green Не ,че той не се справя и сам де , която е по-срамежлива , като малака Ина на Весито , я приклещва в ъгъла  Mr. Green и любоффффф

Ехеее CRLN не смятах, че Алекс може да стане по-сладък отколкото е ...но факт! Със сигурност ще го взимаме  Mr. Green

# 571
  • София
Леле мами, моята приятелка ме светна за едно невероятно място в Родопите - пускам ви линк, много ми хареса, със сигурност трябва да се посети! Може да го включим сред вариантите за следваща среща  Simple Smile

http://staritekashti.com/gallery.html

# 572
Хайде и аз да побутна малко темичката.
Вчера Вики стана на годинка и половина и така ми се искаше да си направя празника двоен и да се похваля с шофьорска книжка,ама тц.....Скъсаха ме и то по толкова тъп начин,че ми идеше вчера да се гръмна.Нямаше и 10мин да съм карала и се забих в едно задръстване,угасих колата 3 пъти и изпитващия каза 'Другия път...."После сама се закарах до вкъщи и моя инструктор ми вика 'Е,сега защо не я гасиш?"...Е,а,де,защо ???Мина ми вече яда и ще чакам другия път,но ме гризе,че с парите дето сега ще ги дам щях нещо на децата да купя или за мен.Успокоявам се,че нещата ни се случват когато сме готови за тях.Така стана и с бебето,така трябва да стане и с книжката явно-не ми се получава от раз!а и нали нямаме кола в момента-не мога и да тренирам на нея.Мъжо е решил да си подари за рождения ден в понеделник един ван,но ще видим.
За капак и Вики е болнава от понеделник,и баща и от днес,аз кихам тази сутрин доста,но се надявам да удържа фронта.
Весс-мястото изглежда страхотно,а тази дестинация ние приоритет отдавана,но все не остава време и финанси.
Стейси-как е Мони?Оправи ли се вече,много добре те разбирам какво сте преживели с нея в болницата.Аз преминах с каката през същото преди 9 години.Най-жалкото е,че болниците не са мръднали изобщо към по-добро за това време.
Лили-страшен е малкия мъж!Ще плачат доста девойки за него май!А на теб много ти се радвам като те видях на снимките от Усоето-изглеждаш много свежа и усмихната.Дано с половинката сте преодолели различията и вече да се обичате само.
Яничка-браво на Криси за непробудния сън.И аз се надявах на това,но не-мойто чудо е от невъобразимо неспокойните деца.Така се мята нощем,че ви е бедна фантазията.
Оставям ви вече,че доста се поолях този път.Ще чета,но кога пак ще имам шанс да пиша-не знам.

# 573
  • София
Здравейте мили мами и вече пораснали дечица. Сигурно вече ме забравихте... Simple Smile От мноооого време не съм писала, но нямах възможност. От както почнах работа времето не ми стига дори и за сън. Ицето е добре и много добре понесе яслата. Храни се сам, облича се сам(е с малко помощ де). Много му харесва...сутрин като го водя и като се затича с широко отворени ръце към лелките чак ревнувам, че мен не ме посреща така вечер като се прибирам от работа. Другото при нас е че си купихме жилище...стига вече по квартири и мизерии...та сега сме вече 2 месеца в ремонт и май трети ще започнем. Не съм чела много много, дано всички сте добре. Ще гледам да се включвам по- често!
Приятен ден на всички!

# 574
  • Варна
Леле мами, моята приятелка ме светна за едно невероятно място в Родопите - пускам ви линк, много ми хареса, със сигурност трябва да се посети! Може да го включим сред вариантите за следваща среща  Simple Smile
http://staritekashti.com/gallery.html
Веси, супер изглежда  Mr. Green Направо отивай на оглед тая събота и неделя, както си мислите да избягате някъде  Mr. Green
Алекс наистина голям симпатяга стана с тази прическа  Mr. Green Ева вече му вика по име "Али"  Mr. Green
Тинна, съжалявам за свако ти. В такъв момент все се успокоявам, че отиват на по-добро място  Praynig
Бучката на гърдата - Кло, имам ужасно много запушени канали, мастити, че и абцес зад гърба си. Знам какво да правя за съжаление  Blush Просто ми се стори много странно след толкова продължително гърмене. Оправи се и за моя радост не се стигна до мастит  Mr. Green
На мен ми писна от безразборното спане на Ева. Онзи ден заспа в 11ч за 5мин и после чак в 7ч вечерта в количката. В 8ч я събудих, защото все пак трябваше да излезем от количката и да се приберем. И вече 3ти ден сме на строг режим  Mr. Green. Ставаме под часовник сутрин, ядем под часовник и й се доспива в 2ч следобяд. Засега се справяме доста добре  Mr. Green Иначе от както сме се върнали от Усоето времето е повече от хубаво и Ева по цял ден е навън или с майка ми или с мен. Обаче то шило голямо, вече много малко стои в количката, основно като спи и вечер като се приберем съм толкова скапана, че се чудя кой се е изморил повече - тя или аз  Embarassed

# 575
Здравейте!  Simple Smile
Хайде на следобедно кафе!

Лили: симпатяга си е Алексчо!
Писи: следващият път ще успееш!
Хриска: казвай при теб как мина изпита!?
Вес: прекрасно предложение!!!
Бая: ЧЕСТИТО!!!

# 576
  • София
 #2gunfire изчезна ми писанието

затова ще пиша в телеграфен стил като Ели Вълканова  Laughing

писихриси, споко, другия път ще го вземеш, а сега тренирай на вана

Стейси, оправи ли се Мони Бонбони? кажи да моля те  Praynig

Весс, страхотно място, сложих го във Favorites, и ще си чака реда на посещение  Laughing

Нея, абсолютно, ако ти не го създадеш режима, то детето едва ли. И Плами спеше когато си поискаше, но откакто ходи на ясла режима й е мега стриктен и то без да настоявам особено

Бая, хубава придобивка, честито, и за ремонта честито /за там не ти завиждам, едвам го преживях преди 2 години....и за жалост пак ме чака ремонт  #2gunfire/, браво на Ицко че бързо се е адаптирал. А боледувате ли?

Лили, хубавец е тоя Алекс бе....  Grinning скоро май него ще го гонят мадамите, не той тях  Laughing

хубави празници от мен и едно слънчево временце желая

# 577
  • София
elvirka   За боледуване не е боледувал толкова много. цяла зима изкара без проблем и сага началото на април ч седмица беше в къщи, че имаше стрептококи и толкоз. Да чукна на дърво явно има по силен имунитет(ако изобщо има) или просто си е до детето.

# 578
Добро утро!  Simple Smile

Почерпете се за именния ми ден!
Честито и на другите мами, които празнуват днес!!!

Да Ви е сладко!!!

# 579
  • София
Ели, честит имен ден! Бъди все така усмихната и носи с гордост името си!!

Честито и на Елист!!! Горда мама на две госпожици!

# 580
  • Варна
Честит празник на всички именници    bouquet

Вълканова, Елист  Hug

Ние заминаваме сега на кръщене, имен ден и 1ви рожден ден на 2рата братовчедка на Ева  Mr. Green А довечера на имен ден на сестра ми  Mr. Green Много празничен ден се очертава  Mr. Green

# 581
  • София
Привет и от мен.

Честит имен ден на всички празнуващи! Елвирке, Ели, Елист   bouquet

Днес цял ден бяхме на пазар и освен така спешните пердета, купихме и колело на Инчето, което ще е подаръка й за кръщенето...Утре заминаваме малко на теферич за 2 дена на вилата на родителите на Боб. Имах по-различни планове, но и този ми се понрави.

Хайде чао засега от нас  Heart Eyes

# 582
  • София
ЧЕСТИТТТТТТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ. Да сте живи и здрави и много щастливи. Наѝ-обичани маѝки, съпруги и деца и колеги и ... така де! Heart Eyes Mr. Greenbouquet

В този ред на мисли,....аз не влязох да почерпя за моя имен ден, Но и аз бях забравила покраѝ грижите! Simple Smile

# 583
  • София
Весс, благодаря   bouquet, ама аз не празнувам, моето име не е производно на Елена.

Но ми стана мило че си се сетила за мен  Heart Eyes

Кикито, добре си се отбила  Wink

да се похваля, 1 седмица след Усоето Пламена почна да повтаря упорито някакви думички на БГ, не на санкритски - пу пу, добре й се отразяват срещите така че да вземем пак да се организираме Simple Smile))))

# 584
  • София
Хайде пак аз... гледах един безкрайно тъп филм  Tired

Норче
- ами явно съм се объркала, ама да се намират поводи  Laughing

А за говоренето на Плами - явно човечетата попиха нещо от другите... и ние бележим някакви напредъци, дали сега им обърнах внимание или просто човека сега реши да ги показва, незнам...

Кикиии - как сте? Нищо не казваш...как е Адито?  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт