НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 529
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Привет.

Мойта мацка е от три дена със страхотно разбита брада, прехапан език...изобщооо  ooooh!
А напоследък по това време на деня, както и в момента, сяда на дивана, почва да гледа тъпо и заспива  Laughing Много ми е смешна  Crazy

За комарите ползваме устройството на Чико...Определено имаше ефект...

А тези обриви от Борисовата - да не би точно да са пръскали против кърлежи и от това да е  newsm78

Клооо - това с правописа и правоговора е тооолкова дълга и неизчерпаема тема, че няма смисъл от захващане. Как ти звучи думата "шейсетяхто" ? Sick /дори ми беше трудно да я напиша, пък какво остава за изговаряне/...а знаеш ли какво означава  hahaha

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 11:13 от vess_82

# 406
  • Сливен
Мда, темата е дълга, аз се отказах да коментирам отдавна, ограничавам се само до голямата дъщеря. но неграмотни хора, колкото щеш - имах клиентка, която си написа грешно името Confused...
Тук нямам спомени да са обезпаразитявали, а бездомни животни, колкото си искаш има за радост на дребосъка.
Днес правих размествания, така че леглото да е до прозореца, за да може да гледа - това напоследък е любимо занимание. Писка възхитено на всяко животинче- куче, котка, птиче, а ако има дете е страшно интересно, от време на време ме издърпва и аз да видя нещо, ако случайно не съм до нея.
Вчера едно детенце, с около месец по-голямо от нея я бутна и тя милата ревна и хукна към мен. Не знам какво да правя с такива  Crazy, май просто ще избягваме да се виждаме с това детенце.
Мия, липсваш в темата Hug!

# 407
Ние се върнахме от лекар:
Тони е 12,400 кг. и 81 см.
На края на месеца ще му бием последния Пентаксим така пише в здравната карта  Peace

Цитат
Клооо - това с правописа и правоговора е тооолкова дълга и неизчерпаема тема, че няма смисъл от захващане. Как ти звучи думата "шейсетяхто" ?  /дори ми беше трудно да я напиша, пък какво остава за изговаряне/...а знаеш ли какво означава 
  newsm78 какво пък е това?
Знам че "Седемдвойката" е автобус 72, "Четириосмицата" е маршрутка 48 и т.н. ама какво е това
Цитат
"шейсетяхто"
признавам не съм го срещала  Joy Joy Joy

Цитат
Мия, липсваш в темата
Дам липсва и още как  Peace Hug

# 408
Добър дееен  bouquet
И ние ще слагаме Пентаксим този месец....дано да няма липси.
Благодаря ви момичета и аз се надявам да няма пак влошаване,че милото ми става с едни големи червени петна по цялото телце и доста го сърби.Между другото и аз забелязах ,че му излязоха от паркчето някакви малки пъпчици,но се чудя дали не са от претопляне евентуално....
Иначе като цяло сме си ок Simple Smile
Вес,дано малката принцеска не я боли много.Ади 3 пъти си разбиваше устата като последният беше брутален,добре,че нищо му няма на зъбките и бързо му минава,ама е много палав.Разказаха ми една история как едно момиченце се спънало ,ударило се в секцията,майката и отваря устата да види за поражения-няма зъбки(явно е имала 2,3 горе(предни)) търси зъбки-няма....води я на снимка и те се върнали във венеца  Shocked Добре,че не наранили зародишите на постоянните.После пак и пораснали,но по-тъмни,от тогава гледам все да съм до него като търчи,че наистина се постреснах от последното падане.....
Хайде лек ден от нас :о))

# 409
Здравейте и от нас и Христос Воскресе, завърнахме се, добре изкарахме празниците.Ради беше с малко температура до оня ден, но вече е добре и предполагам, че може би тръгват вече последните 4 кътника, че другите 16 зъба си ги има вече, за сметка на това пък нещо се петноса по гърба и корема, вчера пи сок от кайсия и кроасан с кайсия и все си мисля, че може би е от това.Но до няколко дни трябва да отзвучи.
Ради също доста често се сърди и тръшка когато не му се угоди нещо, но бързо му минава, оставям го да си се сърди без да му угаждам много много.
Не говори нищо почти, когато си иска казва ма-ма, та-та, ка-ка и то ей така не като обръщение и само вика Ъ-Ъ-Ъ и това е.
Поздрави от нас за сега Hug

# 410
Айде и ние да се включим  Hug
Моят дивчо замалко да си избие долен преден зъб, сега зъбчето стърчи леко по-напред от другите и малко се клати, беше ни сцепен и венеца, бяхме на зъболекар е нямаше такова пищене и реване и от него и от мене Cry Сега трябва да пазим зъбчето 1-2 седмици да зарасне, решихме да не го връщаме на старото място защото ще го травмираме още а няма смисъл. Та така казвам ви ще побелея с това дете. Преби се вътре с колата за бутане, защото не я кара седнал, а трябва да се изправи и така да я бута, ама така се обръща. Поне го боля малко и сега все е дно нищо не е станало-пак си дивее и грам поука, а аз само го дебна да не захапе нещо та да си доизвади зъба Crazy
А за тръшкането още не сме стигнали чак до такава степен която вие разправяте ама то е неизбежно  Joy
Айде лека вечер  Hug
П.С. Добре дошла на новата мама  Hug

# 411
  • София
Привет и от нас,

вчера се прибрахме от Търновско и така да се каже ген.репетиция по пътуването мина успешно. Надявам се и след 2 седмици да е така Simple Smile)))))

Бяхме на 1 вила в Еленския Балкан и беше голям кеф щото нямаше обхват на телефона  Mr. Green Супер добре си починах, такава тишина беше..... Имаше още 2 дечица, Пламена беше най-малката и милата много страдаше че по-големите не й дават играчките... Ама такъв е животът  Laughing

За избиване на зъбките и ние вече имахме окървавена уста, падна и като я вдигнах и видях кръв в устата направо ме преряза корема, слава богу просто се беше прехапала.

Честито на приетите дечица в ясла, на другите желая късмет при следващите класирания.

Като казах ясла - Кикито ми се губи нещо... не влезе да се похвали дали са ги приели в Банкя?

ами май това е засега

# 412
Ююююхуууу и вие ми липсвате  Hug
Минавам на бързичко че съм уморена,и хем ми се иска да се опъна на спалнята ,хем не мога да се нарадвам на мишлето.

Аааа Кло стига деее,правопис..какъв правопис...ми трябва в нашата тема първо мен да погнете.Аз съм най-неправилнопишещата мама  Mr. Green Ми като почна да пиша и се глезотя и си праскам глупости,диалекти вкарвам,къде забравям запетайки тирета...малииииии Хайде сега хвърляйте камЪняци по мен,аз пак ще си пиша-детенце,егасимус и тъй нататък фръц пръц

Норче завиждам ви за пътешествието. travel Grinning

Кикито да влезе не само за отчет за ясла ами и за два реда ко ,що Hug

Оставям ви още щях да пиша ноооо ме мързи,Рошко ме зове и спалнята също ме блазни Mr. Green  
Ох ако знаете как ми липсва времето с малчо ако можех до бала му бих си го гледам Mr. Green
Хайде  Hug виии  Heart Eyes

# 413
Цитат
Аааа Кло стига деее,правопис..какъв правопис...ми трябва в нашата тема първо мен да погнете.Аз съм най-неправилнопишещата мама   Ми като почна да пиша и се глезотя и си праскам глупости,диалекти вкарвам,къде забравям запетайки тирета...малииииии  Хайде сега хвърляйте камЪняци по мен,аз пак ще си пиша-детенце,егасимус и тъй нататък фръц пръц

АААА Мия, туй го знайм  Naughty Naughty
Тебе няма как да те погваме за неправилен правопис  Peace
Тези които пишат неправилно са други... те не се глезят, а просто не знаят да пишат  Peace Naughty

# 414
  • София

Ох ако знаете как ми липсва времето с малчо ако можех до бала му бих си го гледам Mr. Green
Хайде  Hug виии  Heart Eyes

ееее ти пък до бала чак - помисли за детето, ще си умре от срам  Mr. Green, пък и.... да си кажа честната, на мен Пламена много ми липсваше в началото като се върнах на работа, доста ми беше гадно, но в това да ходиш на работа и имаш социални контакти различни от " ъъъъъъъъъъъъъъъъъъ" си има и нещо хубаво. Мое мнение де, не ангажирам никого с него.

за правописа - ще ме прощавате че аз като пиша много ме мързи да слагам главни букви Embarassed

# 415
Ето Мия тръгна на работа и няма кой едно кафе да сервира  Laughing

Лек ден Hug

# 416
Минавам да почерпя че с мъжо се бракувахме преди 3 години.

Време ни е да тръгваме на детска градина  Wink

# 417
Привет!

Минавам да почерпя за рожденния си ден днес!Помъдрявам и остарявам с още една година  Laughing

sinapovaaya ,честит празник и на теб!Да сте заедно много години!   bouquet

Кло, шейсетяхто според мен означава шейсетте  Simple Smile

Айде хубав ден на всички и честито на приетите дечица на градина!

# 418
Минавам да почерпя че с мъжо се бракувахме преди 3 години.

Време ни е да тръгваме на детска градина  Wink

НЕлка честит празник.Дълги години семеен живот изпълнен с много любов и щастие  Hug

# 419
lenka честит рожден ден!Много здраве,щастие и любов   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт