НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 527
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!  Simple Smile

Колко изкушения има днес  Grinning

Многооо кофти време, но силно се надявам за "Усоето" времето да се оправи.

На 07.05 има второ класирана. Отново в очакване.

Приятен ден!

# 421
  • София
Привет!!!

Гнусно време пък никой не пише цял ден, какво правите бре Grinning?

Мия как е работата? Аз мернах в ФБ твой коментар ама като не сме в един приятелски кръг и  не съм информирана  Grinning.

Елвирке съгласна съм с теб за работата, на мен съвсем добре ми се отразява Simple Smile, пък и като се върна, па като влезна в къщи и се втурне туй ми ти дете да ме гушка и да ми се радва и мед ми капе на душата  Grinning.

Boyannа и аз като бивше дете с алергии да потвърдя, че в пубертета се израстват доста често. Дано и при вас е така. Стискам палци.

elist за ваксина за кърлежи за пръв път чувам  Shocked. Струва ми се излишно ако е ваксина наистина, иначе за мазила съм ок.
За комари не съм ползвала нищо, сега чак се чудя защо ама не са я хапали мин. година много много  newsm78.

Добре дошли на новите и лека вечер на всички  Grinning

# 422
Честито на празнуващите   bouquet
Много дълъг и щастлив семеен живот sinapovaaya!!! 1dating luvbed txtloves
Ленка, както във фейса казах: Винаги да си много обичана, уважавана и щастлива  Hug Heart Eyes  bouquet newsm59 newsm59 newsm59

Цитат
Гнусно време пък никой не пише цял ден, какво правите бре
Аз ще имам гости една дузина и сега психически се подготвям за предизвикателството ГЕРГЬОВДЕН  ooooh! Laughing Laughing
А и документите за ДЯ събирам от тук от там и така...
 С Тони излизаме сутрин за кратко, когато спре за малко да вали и това е, но както вече сте се убедили на компа с дете на неговата възраст е сложно занимание  Peace

Аз ще зачезна за няколко дни ... казвам ви за да не ни търсите  Laughing Laughing Laughing
Ели стискам палци за Павчи този път да е вътре  Peace Предполагам, че повече шанс ще имате на 14 май, когато се разбере кои деца са приети, но не са записани  Peace Очаква се тогава да има доста свободни места  Peace

Лека вечер на всички  newsm46 newsm46 newsm46

# 423
Здравейте,
аз се включвам за бърз съвет, знаете ли дали в ЕУ дете може да пътува само с акт за раждане?
Благодаря предварително за бързия отговор,

# 424
  • София
Здравейте,
аз се включвам за бърз съвет, знаете ли дали в ЕУ дете може да пътува само с акт за раждане?

не може, задължително освен акт за раждане трябва и паспорт на детето.

Пламена е с Т от снощи, ту я сваля, ту я вдига,и за първи път я виждам да лежи на дивана и да гледа ТВ. Общо взето както я оставя, така и я намирам, и след малко му идва силата на детето и става и овършава цялата къща. После пак й става лошо и почва да си полегва доброволно.... луда работа, дано по-бързо й мине че незнам.... само я преследвам с някакви термометри и детето се вкисва...

Синапова, честита годишнина! Още много такива да празнувате!
Ленка и на теб ЧРД! С пожелание за здраве, любов, късмет и щастие!

Мия ти верно ли почна вече работа? егати бързачката си, рече и отсече Wink))))

лека, отивам да лягам, че не се  знае колко пъти ще се става тази нощ, а напоследък съм отвикнала 

# 425
  • Варна
Синапова, честита ви годишнина за детска градина  Mr. Green
Ленка, честит рожден ден   bouquet
Миа, успех в работата, дано се получи   bouquet
Ние сме с антибиотик от днес  Sad Егати, уж имаше само сополи, после почна да кашля и айде хрипове в гърдичките и температура - абе пълна програма  Sad И незнам защо съм такава, ама нещо хич не ми понася, когато Ева е болна. Сякаш аз преболедувам всичко няколко пъти по зле. Както искам да имам 3 деца, аз сигурно ще вляза в лудницата от всичките им боледувания. Днес вдигна висока температура, над 39,5С, незнам колко беше защото тернометъра като показа 39,5 направо го хвърлих и почнах да я събличам, че да мокрим крачетата и ръчичките. Като свалихме температурата след час отидох в тоалетната да си поплача. Хич не ми издържат нервите нещо, дано скоро се пречупя, че ако съм такава на всяко боледуване лудницата ми е сигурна и само с 1 дете  ooooh!

# 426
Добро утро!!!

Днес ще "пътешествам" до офиса ми за сл. бележка на другия край на София... В този гаден ден, хич не ми се тръгва, но трябва  Peace Tired

Приятен ден!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 427
Ммммм,Кло,изкуши ме и реших да драсна и аз преди да зачезнем за празника.Чака ни голяма дандания с ,много хора ,а както го дават да вали сигурно ще трябва да е на закрито и просто си представам лудницата отсега!
Гледам ,че треската за детските градини ви тресе-честито на печелившите,а за останалите-успех в следващия тираж!
И болнички има доста-бързичко да оздравяват!Нея-за твое успокоение и аз съм така като са болни децата,че дори и мъжа ми.Добре,че поне не боледуват често иначе и аз ще съм за жълта книжка.
Мия-липсваш ни и на нас!Айде поне да постигнеш това,което сте решили с паричките от новата работа!Няма да се даваш-ти си чистокръвна "козЪ",нали така!А Мишонко ще свикне,а и ти след време като те завърти въртележката на работата.
За ваксина против кърлежи не съм чувала,но аз миналата година си патих 2 пъти от тези гадинки и се наложи единия път дори да пия антибиотик и да спра да кърмя и беше кошмарна седмица просто.А за нахапаните деца в Борисовата  ми се струва,че са били бълхи.На нас миналото лято ни се случваше редовно да са нахапани така децата след ходене на село,а в градските градинки има толкова кучета,че няма начин да не разнасят бълхи.
Това е засега.Другата сряда сме в София за преглед за хормоните на Вики.Тук изкараха едни фантастични стойности и доцентката иска да си направи прегледа и изследването сама.Това добре,но като се сетя как ще го боцкат пак Викончето,а и да го мъкна до София в дъждовно време-уфффф!Но щом е за нея тръгвам и на край света,само дето кръв вместо нея не мога да дам.
Оставям ви,че да направя закуска!
Весел Гергьовден на всички!

# 428
Здравейте мами! И ние сме от групата на боледуващите. Йоанка снощи я прегледаха и установиха бронхит Sad. Тя от известно време имаше хремичка, но тука от 1-2 дена диша доста хрипаво. Изписаха ни сиропче и едно мазило за гърдичките и гърба по 2 пъти на ден. Незнам защо се притеснвам обаче, дали не трябваше и антибиотик?? Ние не сме с температура може би заради това.
Neya при вас какъв антибиотик изписаха?

# 429
  • София
Сори за спама, ама не мога да се въздържа:
http://www.vbox7.com/play:5ac980e1
 Joy Joy Joy

# 430
Здравейте!

Лоша работа... пак много болнички има  Sad Бързичко да се оправят  Praynig
Нели, определено не си сама  Peace И аз не пропускам нервните кризи при боледуване на Мони, а и при никнене на зъби... и т.н. Както казваш, не че се отпускаме, но като отшуми бурята и избива.

И ние сме като затворници. Днес излязохме за 1 час до един-два магазина, ама направо си беше зимно време. А имам да върша толкова неща - сватби ме чакат, документите за яслата... кога ще ги отмятам, нямам идея  ooooh!

J.R., Душко, ти сега ли го гледа клипчето Simple Smile Те и по новините го пуснаха още преди месец. Но иначе, да - да се скъсаш от смях е малко Simple Smile

Пожелавам на всички хубави почивни дни и повечко слънчице за разходки  Hug

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 13:41 от steysi86

# 431
  • Сливен
Да се отбия и аз да пожелая приятни почивни дни. Дребосъчка е толкова кисела днес, направо не е за разправяне. Никнат й пак зъби, хремата й продължава, лекарката й изписа три различни вида капки, отделно промивки поне съм спокойна , че я видя лекар УНГ, че си я влачим сигурно трета седмица с променлив успех на лечението.
И  тук не става за разходки, а голямата направо ме ядоса - вече явно е изморена и си чака ваканцията, ама то да не е концерт пожелание, пък и ми се струва, че прекалява с глезенето и мързела, та днес малко имаше озвучаване на блока от моя страна Confused.
J.R, Мая ако види мен или някой друг с тънки прозрачни чорапи, докато не обуем чехли не ни оставя, явно си мисли, че сме боси и нали й се карам да не се събува, същия стандарт важи и за нас Laughing.

# 432
  • София
Здравейте,

не може, задължително освен акт за раждане трябва и паспорт на детето.

Освен това, ако пътува само с единия родител, трябва и пълномощно от другия...

Елвирке - бързо да се оправя милата Пламенка, както и всички други болни деца

# 433
  • София
Нейка,
какъв антибиотик даваш на Евата? Как разбра че има хрипове в гърдичките? Това педи със слушалката ли го хвана или ти ги чуваш с невъръожено ухо? Откакто мисля Емо на Бетелгейз беше с пристъп, сега само я дебна как диша. На моменти ми се струва че диша по-учестено и тъкмо си викам ей сега ще засека вдишванията за минута и тя почне да си диша нормално  Shocked Направо ще откача Cry
На нас педи ни изписа Умкалор и Тусавит, Виброцил и антибиотик Зинат в случай че поддържа Т 2-3 дни да започна да давам. И съм в голяма чуденка дали да го започвам щото днес например цял ден нямаше Т и ей го на вечерта пак вдигна 37.7....

Май утре ще отскоча до Токуда за още едно мнение  ooooh!

Весс,  Hug

# 434
  • Варна
Антибиотикът е Зинат.
Норче , чува се с невъоръжено ухо. Аз не вярвах, че ще мога, но повярвай ми, като си сложих едната ръка отпред на гърдичките, а другата отзад, веднага се усеща има ли хрипове или не. От както Бетелгайз разказа за Емо и аз постоянно отчитам надхвърляме ли 40 вдишвания, но вече не се шашкам толкова. Ева диша много учестено когато има температура и няма нищо общо с гърдичките. Март месец беше 3 дни с температура, нямаше нищо друго, тогава дишаше средно с 80 вдишвания в минута. Тогава ходихме на лекар да я слушат, нямаше нищо друго освен температурата. За това дали да даваш антибиотика, никой не може да ти даде съвет, ти сама трябва да решиш. Тук едни скандали в къщи за тоя антибиотик, голяма лудница беше. Ева от предната сряда й почна хрема, в петък почна да кашля и почнах лекуване с хомеопатия. Във вторник ходихме сутринта при хомеопата, той нищо не чу в гърдичките и изписа още малко хомеопатия, обаче до късния следобяд доста се влоши, вдигна и температура 38,6С и отидохме при личната да я плослуша. Тя веднага изписа антибиотика, ама аз сигурно съм най-върлия противник на антибиотиците и не го дадох. Обаче на следващата сутрин вече хич не беше добре, не кашляше хубаво, не можеше да се отхрачи, поддържаше висока температура и тука се изпокарах със съпруга ми и майка ми /уж ми беше работен ден тогава/, защото те настояваха да почна да давам антибиотика. Звъннах на хомеопата и той каза, че щом поддържа такава висока температура да почвам антибиотика. И накрая почнах да го давам, ама явно наистина нямаше накъде. То бяха едни температури, едно чудо. Нищо чудно и 40 градуса да сме стигнали. 
GaRjI не си мисли, че антибиотиците са хубаво нещо. Дай шанс на организма да се справи сам. Още повече, че не сте вдигали температура.

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 09:37 от Neya

Общи условия

Активация на акаунт