Колко изкушения има днес

Многооо кофти време, но силно се надявам за "Усоето" времето да се оправи.
На 07.05 има второ класирана. Отново в очакване.
Приятен ден!
?
.
, пък и като се върна, па като влезна в къщи и се втурне туй ми ти дете да ме гушка и да ми се радва и мед ми капе на душата
.
. 

Предполагам, че повече шанс ще имате на 14 май, когато се разбере кои деца са приети, но не са записани
Очаква се тогава да има доста свободни места
))))

Егати, уж имаше само сополи, после почна да кашля и айде хрипове в гърдичките и температура - абе пълна програма
И незнам защо съм такава, ама нещо хич не ми понася, когато Ева е болна. Сякаш аз преболедувам всичко няколко пъти по зле. Както искам да имам 3 деца, аз сигурно ще вляза в лудницата от всичките им боледувания. Днес вдигна висока температура, над 39,5С, незнам колко беше защото тернометъра като показа 39,5 направо го хвърлих и почнах да я събличам, че да мокрим крачетата и ръчичките. Като свалихме температурата след час отидох в тоалетната да си поплача. Хич не ми издържат нервите нещо, дано скоро се пречупя, че ако съм такава на всяко боледуване лудницата ми е сигурна и само с 1 дете
. Тя от известно време имаше хремичка, но тука от 1-2 дена диша доста хрипаво. Изписаха ни сиропче и едно мазило за гърдичките и гърба по 2 пъти на ден. Незнам защо се притеснвам обаче, дали не трябваше и антибиотик?? Ние не сме с температура може би заради това.
Бързичко да се оправят 
И аз не пропускам нервните кризи при боледуване на Мони, а и при никнене на зъби... и т.н. Както казваш, не че се отпускаме, но като отшуми бурята и избива.
Те и по новините го пуснаха още преди месец. Но иначе, да - да се скъсаш от смях е малко 

Препоръчани теми