НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 464
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!!!

Една закуска в леглото, ще желаете ли  Wink

# 646
Ехооо дубру ютруууууу  ето мееее мама Мишонковица по прякор -Толумбата

Кло благодаря за закуската в леглото няма да откажа никога Hug,ама тоз момък пък да беше турнал едно вазе с цветчета Mr. Green  

Лиле снимките са страхотни бравос Hug Heart Eyes Целувки по сладката ти пупа ,ей и да нацелуваш Алексчо толкова е сладък малък мъж с новата прическа. Hug

Елвирчик честит ти дрешник,само с парцалки по последен писък на модата да го напълниш Mr. Green Wink Майтапчееее  Ко стана да не почна да го пренареждаш..ама то вярно сигурно е голям кеф Grinning Гледам на родителска среща ще ходиш,да кажеш как е ..все пак ти е първата такава. Crazy

Като спомена Клото за Деската че е тук в Бг-то ако някой я види да и дърпа ушите че не драсва по едно редче. Crossing Arms Grinning

Стелетууууу Hug Hug Hug

Киксчо снима ли Адинка smile3516 smile3533

Яничка и на мен би ми било мъчно за къдрушките на Мишко,но ако му порасне толкова че му се поти главичката по добре да ги кръцна.Пожелавам ти скоро да ти се отдаде възмижност да си починеш не ден ами цяла седмица. Hug Метни някоя снимка на сладурите  Hug

Елистче как сте вие? Щурясват ли буболечките Grinning Heart Eyes

Електра тези които те знаем как да те забравим Hug  Heart Eyes

Пижамка - не обличам вече,нуна по боденце и къси панталонки защото много се отвива,ама у големите жеги по боди само.

Днес сме на консулатция,да видим колко е пораснал момъка.Все забравям да го меря в къщи,и да видим килцата как са.Ох и това пишле да го види,че последния път го гледа защото ме притесняваха някакви бели неща вътре..тя каза естествена мърсотия..споко да съм до 2г.щяла да му се оправи да успеем да я дръпнем докрай.Ееее дааа ама не от тези неща хич не успяяваме..ох съжалявам че на закуска ви ги пиша тези неща  Sick Sick ама вече ми омръзна с тези пишки егаси мъжете като започнем от тези им неща та стигнем до това че са си по болнави и кекави още от малки...егасимус и силния пол.
Иначе сме добре малчо се мъчи с неспане и киселеене от някои си зъби..но не дава да видя кои ще да са.Всяка свобода секунда съм с него...но мина ли 2 на 2 работни и почивни..ееех супеер.

Къкто и да е,така ми се иска една срещичка да си спретнем.ама за 1ви юни няма да мога.И все пак следващата седмица няма да откажа една Борисово-градинска lalalala Mr. Green

Хайде до скиф и до скоро писане.Хубава седмица и приятни разходки.

Пъ.Съ. Василенката да не се спотайва ами да драсне как са? Да не пращам мафията да я дири. Crossing Arms Heart Eyes

Пъ.Съ.Съъъъ. Момичета качете по някоя снимчица на сладурите да направим ново колажче.

# 647
Мийка, ако се притесняваш за пишката на Мишко искай направление от док и го води в пирогов детска урология. Там ги оправят перфектно. Моят момък даже не му бе дърпана пишката и за 1 седмица всичко се оправи дръпнаха я. Сега вече дори нищо не усеща като му дърпаме пишката. Продължавам да му дърпам пишата сутрин и вечер. А тези бели работи се почистват с марличка и малко вода (памучето да не остави власинки там)

# 648
  • София
Добро утро (егаси като има само 1 почивен ден и е много странно-гадно)!

Лили брагодаря за снимките, страхотни са!

Елвирке ха честито и с кеф да си го пълните  Grinning!

Мия и при нас е голяма борба да надникна в устата, пък аз все искам да ги видя тия зъби до къде са се докарали  Grinning.

Лека и успешна седмица, да се наразхождате много и за тия дето са на работа и не могат  Simple Smile!

ПС: И аз съм за среща на 04 юни!!!

# 649
  • Пловдив Белащица
На линия съм вече. Десет дни бях без нет,  щото една вечер като си легнахме и уж не се очертаваше буря,  гръмна далеч, втори път малко по-наблизо и третия път като се изсвятка до нас някъде и спря тока. Повече не гърмя. Ама ми гръмнал рутера. И чакам аз от сервиза да кажат дали ще уважат гаранцията случайно, чакам, чакам, то бяха и празници и накрая като ми казаха, че още ще чакам за резултат, взех че звъннах в интернета да ми пренастроят настройките и се включих директно без рутер. После пък бяхме в провинцията  Joy hahaha.

Сега ще чета от зад напред да видя до къде ще стигна с темата.

# 650
  • София
Привет.

За срещата - на 4 юни ще мога, но след 14-15.00 часа, че съм на рожден ден пак  Crazy нещо бая натоварен тоя юни  Laughing

Хайде чао, че да поработя малко.

# 651
  • Пловдив Белащица
Да се похваля че от близо 2 седмици сме без памперс през будния период. Спи на обед и вечер, като обедния почти винаги е сух. Не си казва, приканвам я да свърши работата през около час, но пък рядко имаме напикани дрехи. Най-много веднъж на ден.
Елвирка, питай в яслата за памперса. Тук в нашата даже сами предлагат като видят, че детето е готово. А някой родител ако държи пробват.

Синапова, какво имаш предвид под деформация на ноктите. Ако доктор не ги е видял, как да знаете, че са гъбички. Андрея имаше така на пръстчетата и установих, че е от едни обувки. Като израснаха ноктите лятото и се изчезна деформацията.

Вес, за вкъщи виж има едни сандалки супер меки платнени или гумени. Гумени има испански в Булдозер /там имат и джапанки с  ластик/ и във Вис виталис на Бикал. Тези гумените са и много удачни за сваляне на памперса и не само, че се почистват супер лесно.

# 652
  • София

Вес, за вкъщи виж има едни сандалки супер меки платнени или гумени. Гумени има испански в Булдозер /там имат и джапанки с  ластик/ и във Вис виталис на Бикал. Тези гумените са и много удачни за сваляне на памперса и не само, че се почистват супер лесно.

Васи, мерси за инфото   bouquet. Ще видя за джапанки във Вис Виталис. Иначе вчера взехме от тези обувчици, като гумено сабо от Дайхман - много леки и удобни ми се струват...целите са на дупки.

# 653
  • София
Привет.

Весе. Във Вис Виталис на Стамболииѝски няма още джапанки!
Аз ще и взема Кроксове за да не си наранява пръстчетата, и са с дупчици и каишки на глезена. Пък и са гумени и могат да се мокрят, на морето ако стигнем до там!

Миа Не съм я снимала Ади. Тези дни ми беше супер напрегнато и ревливо.
Ади ходи на ясла от миналата Сряда и много плаче. От горе на всичко свеки, както обеща да я взима на обяд така си хвана чантата и отиде на морето да изчисти караваната на принца и принцесата ( зълвата и зетя). От две седмици все съм болничен заради Дария, тяхното дете боледува но не си я взимат , ние правим врътки хиляди! Ето това е отношение от сестра към брат и маѝка към син. Ще знам че няма коѝ да гледа детето на брат ми и ще завлека маѝка ми да ми изчисти караваната!
Пък свеки даже дава акъл: Нямаш ли някоя приятелка да я взима?! #Cussing out
Това няма да им го простя така лесно, тъкмо се похвалих, че мога да разчитам и те се осраха за пореден път.
Хич не ми е до снимки, Ади е в тотален протест, нито яде нито пие вода! Лелките настояват да я взимаме на обяд а как да ходя на работа.
Сега ще търся жена от Банкя да я взима през ден от яслата и я гледа за няколко часа! Ако някоѝ има нещо вредвит нека ми пише!

Та така, сърцето ми се е свило и ми е много мъчно!

# 654
  • София
Кики,

дано бързо свикне Ади с яслата  Cry

успех с намирането на жената! А за другото ... поне сега знаеш че ще разчиташ само на себе си, и няма да те изненадват ....

Васи, при условие че сега ще са сборни групи много не ми се вярва да искат да я слагат на гърне през час.... но мерси за съвета, мога да ги попитам поне  Wink

мен още ме държи от снощи концерта на Роксет и не ми се работи АМА ВЪОБЩЕ.

Дано шефа не се присети нещо да ми поиска някоя справчица....  Laughing

П.С
Пламена пак е със сополи и съответно кашлица от тях. Няма и 10 дни откак прибрах лазарета и сега пак капки, клееви тинктури, сребърни води, аспиратори и т.н АМАН Whistling

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 13:38 от elvirka

# 655
Здравейте от нас Hug
Ако правите среща тази седмица ние ще се постараем да дойдем Sunglasses, но според мен да бъде някъде около обяд най-късно ранния следобяд, защото го дават тези дни пак дъждовно следобяд.

# 656
Василена и по-горе съм писала, че не знам дали е гъбички. Просто ноктите на краката на палците му се цепят и са удебелени в краищата. Утре ще ходя на доктор. За сега съм го пуснала детето да ходи босо в къщи на паркета.
Кики споко нещата ще се наредят. А за свекървите да знаеш колкото по далеч от вас толкова по-добре. И колкото по-малко се разчита на тях толкова по-добре. Ти си познаваш най-добре детето де ама ако я оставите да си изживее тази криза дали няма да е по-добре. Без помощни взимания и тн. Може да не съм права ама при Мите е така ако въвеждаме нещо ново трябва да е от раз и от веднъж да заработят новите правила иначе не става. Надявам се от октомври като давам Митко на ясли да не настояват да го взимам на обяд защото ще ме вкарат в приключение.

# 657
  • София
Здравейте.
Кики няма ли да започне Адинка да ходи вече цял ден на ясла? И Ицето ревеше много 2 седмици, но в крайна сметка няма избор и свикна. То не може без сълзи и сополи. Ще видиш, че като свикне и ще ходи с удоволствие.

sinapovaaya  и дребния има деформация на ноктите на палците на краката. Повечко витамини и мажа с йод вечер като си ляга. Сега гледам, че са започнали да се оправят. Водихме го и доктора каза, че не са гъбички...явно трябва повече витамини, че ние плодове много много не обичаме.

За пишленцето тая работа я свърших докато беше на 6 месеца...той много много не разбра какво се случва и прие тая работа много мъжки. Племенника беше на 5 или 6 години като го заведоха, защото не напълно беше забелена и много го болеше и за това реших докато е малък.

# 658
  • София
Кики, ама как и се ядосАх на твоята свекърва .....  #Cussing out
Да знаеш, тая жена има късмет, че е попаднала на снаха като тебе. Хем се обещава, хем друго върши  #Cussing out Ама да и се беше паднала снаха - да я навре сега на кучето в г..., че да види.
Ай, ше и се не знае  #2gunfire

# 659
Кики, ама как и се ядосАх на твоята свекърва .....  #Cussing out
Да знаеш, тая жена има късмет, че е попаднала на снаха като тебе. Хем се обещава, хем друго върши  #Cussing out Ама да и се беше паднала снаха - да я навре сега на кучето в г..., че да види.
Ай, ше и се не знае  #2gunfire

Тя Кики нищо не може да направи все пак не е нейна майка, но виж мъжът и къде спи ?!?

Общи условия

Активация на акаунт