Явно си казала на шефката каква оФцЪ е:) Ама то всяко зло за добро.Пожелавам ти на другата работа да се чувстваш като у дома си
Ако не ще видя утре как ще е положението и ще драсна на къде отпрашваме,пък ако някой иска да дойде.
Аз знам че дефламола помага много бързо да израсте нова кожа, Вита мерфен също.... ама против белези....имаше някакво ама какво беше ...

Може пък там да не ти е бил късмета, и да си намериш нещо където ще се чувстваш на мястото си

ооо каква ти следобедка то вечер станало

Дано се оправя Мишко по бързо
А за работата, дано си намериш по добра!
Луда работа.
София- Чао,чао тати,а Рая- Дай мляки. Пеем вече пак с по две думи>* Мама ми* и аз довършвам купи днес.... и *Буки,буки бам* От червената шапчица и една немска им е най любима Backen,backen kuh, то е Kuchen, ама първо беше ку,сега превзехме и Х-то,пък скоро сигурно и цялата дума ще изпеем 
Ама пък и без пари не се живее,както той казва. Е поне ме зарадва,че наесен може да се сдобия и аз с една кола,че ми е почти мисия невъзможна придвижването с двете принцеси.Не им се седи в количката,ама и си имат собствено мнение за посоките на движение.Праволинейното вървене е недостижима мечта 
ела виж и мойта дето живее на 5 мин. пеша и за 19 месеца не е взела децата за 1 час и само нерви ми образува,ама нейсе то се връща...Е те си имат друго внуче и снаха.Водят ги по почивки и т.н. Току що се прибраха от такава двуседмична идеалично семейна баба,дядо,внуче и снаха. Е сетила се две туники да купи и за мойте де...
,да не сме капо. Та се не ядосвай,щото полза няма.Аз вече спрях,ама и хич никва не се обаждам,че и не дочувам телефона тя като звъни...