НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 452
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Леле Мия да се оправя Мишкото  Hug
Явно си казала на шефката каква оФцЪ е:) Ама то всяко зло за добро.Пожелавам ти на другата работа да се чувстваш като у дома си  Hug

# 676
Явно си казала на шефката каква оФцЪ е:)

Ми не точно,макар да ми се искаше Mr. Green ама и казах някои неща,и понеже ме предупердиха да не споря с нея..както по късно разбрах който спори с тази госпожа излита в най-скоро време...е прав им път..лошото е че при тях работят хора които се подлагат на постоянно унижение и си стоят,там..е за никакви пари няма да го направя..и понеже си седят там те си мислят че могат да си се държат с хората които им изкарват заплатите както си искат..както и да е ...

Та искам да питам все пак утре е празника на нашите слънчица,и ако Мишко е добре и времето позволява ми се иска да се метнем към някой парк ли..знам ли..има ли някой желание и идея да ходи някъде..та да можем да се присъединим Grinning Ако не ще видя утре как ще е положението и ще драсна на къде отпрашваме,пък ако някой иска да дойде.

# 677
Как да отучим детето от памперсите-ЦЪК
Може и да сте го видяли вече,не съм го дочела но ми харесва как започва.

# 678
Мийка тукмо и ние сме на тема памперси и отучване.

Тази сутрин на моя хубавец му сложих гащички и потник. И той се изпика в гащите. Сменихме ги и пак се изпика в гащите. И после неще платнени гащи като сменихме гащите реве. Иска си памперса. Еми сложих си памперса и сега в къщи е мир и любов

И ние сме с памперс до първи клас.

# 679
  • София

elvirka а за концерта не те ли валя дъжд?! Относно мазило за Гоги имах предвид не за синина, той направо се обели на асфалта и въпроса е че стана коричка и като пада коричката после с какво да мажа че е по-светло да не остане белег, може да се втелявам но за първи път ни се случва точно така да се удари

Алиске, не че ни валя, направо щеше да ни удави, ама понеже всички се юрнаха към трибуните, а ние така или иначе се намокрихме и отидохме най-отпред и Роксет ни пяха на ушенце хихихиххихх

Василена, гентамицина не е ли с антибиотик? newsm78 Аз знам че дефламола помага много бързо да израсте нова кожа, Вита мерфен също.... ама против белези....имаше някакво ама какво беше ...
ама не вярвам да му остане белег на Гоги, обикновено наистина много дълбока трябва да е раната за да има белег

Джулия,
и на нас сложиха Инфарикс. Нямаше абсолютно никакви реакции!

Мия,
аз знам че при ваксиниране е противопоказно да се дава Панадол/Нурофен превантивно, защото бла-бла-бла ама нещо било свързано с изграждането на имунитет. Тоест ваксината вкарква в организма някакъв вирус и организма трябва да се пребори с него за да си изработи имунитет и това често се изразява с повишена Т, а като дадем панадол му пречим.
Споделям само какво съм чела, не упреквам.  Hug

Кике,
Здравко добре ти е отговорил  Laughing, въпреки че щеше да ти е по-густо ако присъстваш на скарването хихихих. И аз бих постъпила като теб - ако трябва до 6 ще го държа там ама няма да й се моля да гледа собственото си внуче.
Както и да е, Ади не започна ли да посвиква? При нас както се плюнчиха че въх виждаш ли от 01,06 групата става сборна и за малките не е добре да ходят на ясла, така всъщност се оказа че чак към края на юни ще се решава ще има ли сборна група. Май повечето бебоци от яслата ще си ходят през юни месец.  Mr. Green

Нея, успех на теб и Евата! Ще чакаме да се похвалиш скоро и да даваш съвети
btw, много хубава идея ни даде с този линк!

хъмммм до скоро, ние от утре започваме да правим детската стая, нали е 1ви юни  Laughing

# 680
Леле Мия да се оправя Мишкото  Hug
Явно си казала на шефката каква оФцЪ е:) Ама то всяко зло за добро.Пожелавам ти на другата работа да се чувстваш като у дома си  Hug

Съгласна съм  Peace Може пък там да не ти е бил късмета, и да си намериш нещо където ще се чувстваш на мястото си  Heart Eyes  bouquet

# 681
Здравейтее!
Хич нямам време, ама ми се пише нещо, сърбят ме ръцете..  Grinning
Neya, браво за успеха с пишкането. Аз мисля по въпроса още малко да поизчакам, ние нали скоро проходихме и се развиваме малко по-бавно, тъкмо ще чета вие какво споделяте и после наготово почвам да прилагам!  Mr. Green
Мия, не е била за теб тази работа, заслужаваш по-добро определено. Много хубаво си постъпила! Успех в новото търсене, със сигурност ще е за добро! Иначе това което разказваш за Мишко беше и при нас абсолютно същото, и за температурата, и за рева само като видя лекарката... Ами порастват и се усещат вече мъниците, започват да помнят малко или много... Утре със сигурност вече ще сте забравили температурата и всичко!  Peace
Мен ме викат в работата да помагам през август, че да могат колежките да излизат отпуски, но аз не съм намерила още съгласна баба да дойде да гледа Бобчо. От една страна много се радвам че са далече, (на по 300км) ама ако можеше поне мама да е по-наблизо... Rolling Eyes Laughing Кики, успех Hug
Утре и аз съм решила да зарежа всичко друго и да ходим цял ден в някой парк с Бобчо, ако сме сами ще сме в южния, но ако нещо, някой...... Sunglasses Rolling Eyes callme

Хубав ден и доскоро!  Hug

# 682
  • в ябълковата градина
Мерси за мненията.
Сега ми е малко по-спокойно.

# 683

Мия,
аз знам че при ваксиниране е противопоказно да се дава Панадол/Нурофен превантивно, защото бла-бла-бла ама нещо било свързано с изграждането на имунитет.

Еееее Норчеее сега ме вкара в размисли и страсти..що не се включи по-рано...и какво сега да не съм прецкала нещо работата. Thinking
А иначе педи ми каза даму дам..а и ми каза което при другите боцвания не го е казвала,че трябва да тича или изкачва стълби че незнам си какво си нещо да се разнесе там да не стане подуто на крачето ли...не помня..той като ревеше нищо не помня.А иначе днес забелязах че ако се застои по дълго без да стъпва и ходи и после трудно си раздвижва крачето..и му е трудно клякането. ooooh!

Може пък там да не ти е бил късмета, и да си намериш нещо където ще се чувстваш на мястото си  Heart Eyes  bouquet

Ооо ама там изобщо не беше за мен ама в кризисното положение като за начало да дръпнем малко ставаше..като работа..но явно не и като отношения.А да ви чуе Бог пу пу ха дано някой ден си намеря работа по сърце. Wink

Елсънчо аз съм се замислила от сутринта за Южния..ама как да стигнем до там с количката.Иначе с марашутката става ама да се бутам с колича там не..то трябва и да я вкарам в сгънато положение.А иначе там ми се ходеше.Хъм ще трябва да помисля ако не в Борисовата отиваме и туй то.

Ако има други желаещи да сФиркат да се организираме. Wink

Хайде лека и полека следобедка. Grinning ооо каква ти следобедка то вечер станало hahaha

# 684
Мия, предложение: слизаш с маршрутката до нас, вземаме моите 2 колички и тръгваме! А?...А?  newsm03... Иначе ако си ентусиаст пешеходец има и други варианти, ама лудите като мен дето маат гащи по целия град май не са много....  Mr. Green

# 685
оф ние още сме със сополи и кашляме като магарета, утре незнам къде ще ходим накъде навън ама ще страним от деца  Sad
Айде весело утре на всички малки деца и пораснали деца, които още си се чувстват деца   bouquet
п.с. виждали ли сте да се продават универсални багажници за колички?

# 686
  • София
хъмммм до скоро, ние от утре започваме да правим детската стая, нали е 1ви юни  Laughing

Ехее супер Норче, голямо изживяване ще си е. Обичам ремонтите и най-вече резултата след това  Hug

Днес посвършихме работа - бяхме до ресторанта за кръщенето, взехме 1-юнските подаръци за Инчето и племенницата на мъжа ми и те така. Нещо почнах да се притеснявам за организацията на това кръщене - попа от църквата нищо не ми каза като ни записа, даде ми едно листче, на което пишеше 2 неща на кръст. Всичко друго допрочетох в нета и ще трябва да го доразпитам, защото ми е тъмна Индия. 2-3 неща, които се сетих и питах на място и той каза за всяко, цитирам: "Добре би било да го има"...ами тъпо е така, защото хич не съм наясно с тези неща, защо не го пишат черно на бяло кое трябва и кое не  ooooh!

Хайде чао засега   bouquet

# 687
Ох как ми се идва до южния парк ама не мога защото съм поела ангажимент да взема кухнята и на две други мами. Ако все още остава за събота обаче тръгвам Simple Smile

За първи юни взехме на Митко кола, която се бута с крачета и той още от тази вечер много и се радва.

Май имаме някакъв напредък. Митко отива в банята и там свалям гащи мащи памперси и детето пика на канала в банята иначе седнало неще. Днес 2 пъти пика на канала. И днес го изкъпах в банята под душа.

# 688
Eто ме и мен.
 Здравейте!

Мия,благодарско,че се сещаш за нас!!! Драго ми стана  Heart Eyes Дано се оправя Мишко по бързо  Hug  А за работата, дано си намериш по добра!

Нея и ний сме с такъв проблем на дупетата- гъбички. И аз като тебе проби правя да се учим да пишкаме,ама леле без никакъв успех  Cry
  Пикаят навсякъде ,че и акат.Рая ми пристига с омазани крака с аки и вика АКИ,Аки,ама толкова погнусена,че чак се смях,ама и по рано не казва.Правят си пързалки на паркета върху изпиканото.Падат,стават и голям смях пада.На гърнето попадение няма  Mr. Green .Със ставането от него пишат и ми се хилят насреща и викат пи-пи....  Joy Луда работа.
  За възпитанието... Почвам да си мисля,че някъде нещо съм пропуснала.Не слушат.Катерят се като маймунки.Пренасят столове и табуретки.Със зъби и нокти и рев достигат набелязаната цел.Всички играчки са ни безинтересни.Навън не мога да ги уловя.Бягат та пушек се вдига. Всяко не е все едно направи го моля.....Май съм вече за лудница...
   Хубавите моменти- Вчера и двете свързаха първите си изречения, еот по две думи,ноооо  Wink София- Чао,чао тати,а Рая- Дай мляки. Пеем вече пак с по две думи>* Мама ми* и аз довършвам купи днес.... и *Буки,буки бам* От червената шапчица и една немска им е най любима Backen,backen kuh, то е Kuchen, ама първо беше ку,сега превзехме и Х-то,пък скоро сигурно и цялата дума ще изпеем  hahaha
     Сякаш от няколко дни почнаха да поразбирват повечко.Като им обясня къде ще ходим и какво ще правим(естествено интересно за тях) не реват като ги слагам в количката.Сядат доброволно.
  Да се оплача - мъжа ми мноооого работи.Децата почти не го виждат и аз де.Мъчно ми е.Толкова ми е хубаво като сме четиримата  Sad Ама пък и без пари не се живее,както той казва. Е поне ме зарадва,че наесен може да се сдобия и аз с една кола,че ми е почти мисия невъзможна придвижването с двете принцеси.Не им се седи в количката,ама и си имат собствено мнение за посоките на движение.Праволинейното вървене е недостижима мечта  Joy
елвирка успех с обзавеждането!
  електра и аз съм пропуснала случката с изгарянето,или не си я споделила тук.
  Весс аз сложих ваксина за кърлежи,ама и тя била с 3 приема.Та сега сме на правата преди да летим за Бг да сложим шествалентната и още една за кърлежи,а третата е след 6 месеца чак. Понеже изпитвам панически страх от кърлежи и баща ми е бил с Ламска болест от кърлеж и ще стоим 2 месеца в Кърджали при баба и дядо,а там е заразен район реших хич да не мисля,а да слагам.
  маймунски айде вече се оправяйте.
  Кики свекърви  #2gunfire ела виж и мойта дето живее на 5 мин. пеша и за 19 месеца не е взела децата за 1 час и само нерви ми образува,ама нейсе то се връща...Е те си имат друго внуче и снаха.Водят ги по почивки и т.н. Току що се прибраха от такава двуседмична идеалично семейна баба,дядо,внуче и снаха. Е сетила се две туники да купи и за мойте де...  Crazy,да не сме капо. Та се не ядосвай,щото полза няма.Аз вече спрях,ама и хич никва не се обаждам,че и не дочувам телефона тя като звъни... Whistling Crossing Arms

Ей за това не пиша,че като седна и загарям тенджерите  Sunglasses
 Ето малко нови снимки и от нас
    http://elist.snimka.bg/children/mayi-2011.596850

П.с. Честит празник на всички деца и малки и по пораснали и на най големите запазили детето в себе си !!!

# 689
Честит Първи Юни!!!

Да сте ни много здрави, радостни и щастливи мили дечица!!!

Общи условия

Активация на акаунт