За Боби също помогна, така че някой, който го бива в римите да помогне в измислянето
За Боби също помогна, така че някой, който го бива в римите да помогне в измислянето 
за Бобчето със сигурност
:
и Ви обичаме
и върши работа. Ако имаш идея да ме светнеш
пък да не се изложа някъде. Не мога и да покажа снимка, защото и в комплекта online я няма
направо кошмар
Не е гладен, сигурна съм... памперса го сменяхме два пъти от бяната до сега, но и пълен да беше него това не го е смущавало никога
пяхме песнички... дондуркахме се... сешоара бръмча.... пак се дондуркахме... а той милия ахааааа е затворил едното оченце и изведнъж пак се ококорва все едно е спал цяла нощ
и така сто пъти досега .... вече цяла седмица сме така и ще полудея ви казвам
и през деня сме така
Има ли и други като нас Днес му купих чайче на Хип за лека нощ с лайка, маточина и липов цвят - за успокоене, но едвам го излъгах с две глътки
Чудя се да не се е стреснал от нещо и сега затова да му е трудно заспиването, защото не сме имали такива проблеми досега... макар че тове е глупаво като аргумент... всеки ден бебчовците ни изненадват с нови номерца и се надявам искренно това да е само някакъв кратък период, че ще се гръмна
Моля ви кажете има ли и други с такъв проблем??????
с голям кеф ви изчетох и се надявам всички да се включат с разказ за себе си 

и хич и не знаеше за тази история, а до днес отказва да сподели какво му е казало "приятелчето", за да ни запознае. Но пък от пръв поглед си допаднахме
.
Грам не е ревал или го е заболяло досега, но от 1-я месец всяка вечер аз му го заголвах малко по малко и така до тази вечер 

Препоръчани теми