. Така съжалявам че и го дадох.... ама нали трябваше да изчистя и да напазарувам, а и ммисля и да полегна след малко, че тази нощ беше тежка.
.Не е имала запек.Много познати майки имам,които с кис.мляко са отгледали здрави,прави деца 

няма толкова смеещо се човече, колкото ми трябва! За не спадащите отоци и качващите се кг, без причина ти предлагам преглед при ендокринолог, че може да се окажеш "колежка"
и ние сме с Бюбхен, но си се плакнем. И без това на адаша му е кеф. За спукани капиляри нямам, но разширените вени са ми в изобилие
Сещайте се колко съм кръгла
, но когато съм седнала уж, иначе онази вечер падна и си сцепи устната и в такъв момент хич не се сетих нито за херния, нито за операция, а скочих и го вдигнах от пода. За сега нищо и няма на операцията, но знам, че не е хубаво! По-добре да се пазим още няколко месеца от тежки неща!
За мъжа ми - запознахме се на работа. След около година точене на лиги от него към мене (естествено без аз да забележа, защото съм заплес по природа) се напихме на един фирмен купон и от там се тръгнаха нещата. Тривиално е. 

а на 07.02.2004 се сгаджосахме или по точно бяхме на първа среща и на същата дата с Краси ни изписаха от родилното

Сега пак сме си само с бебо и ми е доста кофти , но няма как..ще се изтрае още няколко месеца..Поне той е спокоен за сега- пу-пу 
, но както се оказа домакиня си е официално професия в Щатите и си се деклатира в годишните данъчни декларации така , че не съм се притеснила много

завърших Пловдивския университет специалност биология и магистратури-микробиолог и антрополог,след известно лутане на разни работи година и половина преди да забременея вече работих като микробиолог в Дерби и вече знам какъв сок ще пие моето дете
с мъжо една обща позната ни събра и като ми дойде на гости и забрави да си тръгне та до сега
мерси много..не се бях сетила...но то моят мозък си закърнява малко по-малко всеки изминал ден....Ще трябва да проверя...малко ме е страх за беб4о, но моге и да събера смелост докато още е малък....
мерси много..не се бях сетила...но то моят мозък си закърнява малко по-малко всеки изминал ден....Ще трябва да проверя...малко ме е страх за беб4о, но моге и да събера смелост докато още е малък....
Препоръчани теми