Отговори
# 660
Валерия  Hug Hug Hug.Много ме зарадва.На мен ще ми преведат парите за м.Февруари и целия Март  newsm44 smile3508

# 661
Благодаря Ви момичета за пожеланията!!!
Кога се изнизаха 2 месеца, да се чуди човек, сякаш вчера разбрах, че съм бременна Grinning.
А ето я и почерпката от нас :

Също така да поздравя и останалите майки, които празнуват заедно с нас - да са ни живи и здрави малчуганите и много да ни радват!

Времето при нас е мрачно и като да завали - май ще си седим вкъщи и се очертава само готвене и чистене, за да мога да изхраня домочадието. Един скучен ден!

# 662
  • област Варна
Честито на всички месечинковци днес!
Вярно кога мина това време  newsm78 Да идва момента да ги учим да говорят, че да има смях в залата.

# 663
здравейте момичета! Heart Eyes
Честити месечинки!!!!
Титони чувала съм че тези спукани капиляри се махат с лазар и не било чак толкова скъпо Peace трябва да се провери! Аз пък се чудя как да си прибера корема, че вчера ме питаха кога ще раждам  Shocked, е па чак толкова не е голям  #2gunfire. Момичета със секцио до кога се пазим да не вдигаме тежко, че аз носих едни багажи и ме позаболя операцията  newsm78. И се чудя кога мога да отида на кола маска, че с това брънене ми писна! Mr. Green

# 664
Хайде и аз да честитя 2-рите месечинки на бебоците на Бенджи,Снежи,Нася и Jatze!

Аз съм готова и с чистенето,момичетата са с тате на разходка,че като гледам при нас как се е смрачило...може да завали  Tired

# 665
Привет и от нас, момиченца!  Heart Eyes

Нямам с какво да се похваля или от какво да се оплача, освен че Бобо много го мъчи коремчето и само ръмжи миличкият ми!  Sad

Честитка на всички Пухчовци, които отбелязват месечинки днес!  Hug

Аз се чудя дали да го извеждам, че днес не е много топло, но нещо не ми се седи вкъщи, а и той вече е голям мъж и на хубавото време сме седяли по 6 часа навън, така че ще хапне след малко и ще го мятам в количката.

# 666
Здравейте, момичета кокичета и бебовци!
Нищо не съм чела, че време няма. Таткото ни си е вкъщи и с трима мъже искащи внимание до компа не мога да стигна  Mr. Green
Силно се интересувам обаче има ли и друго бебе, хранещо се с Лактана био, което да има запек, защото съм на път да се гръмна! Това малкото чудо се запекло, а яде само Лактаната с пробиотиците!

# 667
Дзаааак на бързо Mr. Green

Чакам го да яде и скорострелно навън 1stroller Изчетох за мъхчетата по бебчовците и се обнадеждих, че скоро ще им видим края, не го виждам като хартбрейкъра на махалата така Laughing

Аз вчера изкарах страхотен ден с разходки и приятелки, а вечерта беше кошмар, такъв скандал от нищото с мъжо, че чак за момент помислих, че няма да ни бъде Confused  Как да е, успокоиха се нещата, но докато стане, беше вече 3, а в 6 вече ставах да кърмя, та досега съм на крак и съм Tired
Та за другите въпроси-графичен дизайнер съм, завърших първо икономика и след като поработих 3 години реших, че не е за мен и почнах на стари години наново-с учене и т.н. bowuu За мъжо друг път ще разправям, филмът там беше голям, ама сега точно не ми се мисли за това Crossing Arms

Лек ден от нас Hug

# 668
Марулка, и при нас имаше запек от Хип 1, но комбинирам с преха, по-рядко е. Караме се с мъжО, но и на мен от Хип 1 ми се запича, а от по-рядкото вчера ака 2 пъти - жълто, кашесто.
Иначе и малчо се присвива, пустите му колики.

Зелда, с много хубава професия си.

Тони, и аз имам спукани капиляри, но от високи обувки и търчане. При мен слънце и тен помагат, но не е толкова трагично положението. Просто на много бяла кожа личат повече.

мами, някоя от вас използва ли олекотена завивка за бебе? Аз завивам с памучни пелени и одеялца.

Дано Ванката и Амидалка са добре.

# 669
  • София
Здравейте! Явно вчера на всички ни е бил ден за среща с приятели. Аз вчера също ходих до работата да си оставя болнични и да си попълня декларациите за майчинството и да си видя любимите колеги, които са ми и в по-голямата си част приятели. Ходенето ми съвпадна и с фирменото парти, та беше лудница. Бебо беше разнасян, сниман и мачкан до безумие. По едно време се притесних, че ще изнерви и ако не там, то като се прибереме ще реве, но не. Щом си тръгнахме заспа веднага, аз бях със слинга,  седяхме в парка още поне два часа, а той спа докато не се прибрахме. После си се събуди, яде си и пак заспа. Това към 20 часа и се събуди чак днес в 8 часа сутринта Shocked. Явно колегите ми са пичове, а и той беше толкова щастлив от вниманието към него, че нямам думи. Пу-пу-пу...да ми е жив и здрав! По тоя повод да кажа, че слинга е невероятно нещо. Една приятелка ми подари от тези като чанта, които са. На мен ми изглежда много смачкано детето, но в момента, в който го сложа той заспива и докато е вътре не се събужда. Много полезно, но за съжаление много за малко, че нашия вече му е тесен.
Пчеличке, ще се радвам и с тебе да се разходиме в парка  Simple Smile
Палци за Амидала и Ванката!

# 670
  • Полски Тръмбеш
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ   bouquet ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ
мамчета, сори за фрапиращият въпрос Blush но някой давал ли е \дава ли кисило мляко на бебоците или да е давал на по-големите деца, когато са били бебчета? и как са го понесли?
вече се виждам в чудо с това акане- на 50 часа веднъж и има и твърдо, а давам и Дуфалак+ това млякото ни е за стом. проблеми  ooooh!бях прочела някъде, че една майка като почнала да дава и кис. мл  акането се оправило  Rolling Eyes С Вики нямах проблеми, и биз да знам че проявявят алергии децата от кис. мл му го давах след 2-рия мес. и добре го понесе... сеге се чудя дали да не пробвам и с ЙО  Rolling Eyes малко ме е страх..., но нз как да и помогна с акито Cry днис и разредих с вода и малко захар, но ме достраша и й дадох само да го опита- 1-2 ч. лъжички  Embarassed нищо й няма вече 2 часа и  даже спи..  Rolling Eyes  не мисля попринцип да спирам АМ- то, но дали като десерт да не й го предложа  Rolling Eyes ..

# 671
аз съм отгледана с кисело мляко - и то биволско - след 3 месец

на моето дете не бих дала още, може би по-късно като почне с пюретата, но от 3 месец - твърдо не

# 672
Малко новини от Амидалка и Ванката:

Още сме зле, но се надяваме скоро да се подобряваме. Кашляме лошо, майка му реве по цял ден, ама по - скоро от мизерията тук - страх ме е да не хванем някоя инфекция. Нямаме топла вода - ужасно е, но поне лекарите са добри. Поздрави от нас

# 673
Мим, то киселото мляко май запича повече. Иначе преди години жената на чичо ми си тръгна и заряза сина си 40 дневно кърмаче без храна. Беше надвечер, в малък град и нищо не работеше. Захранихме го с кисело мляко и около 2-3 седмици го хранехме така. След това тя реши, че е съвестна и отговорна майка, която няма инструмент за изкарване на пари обаче и дойде да си го вземе със полиция, без да опита да поговори с мъжа си или да си го поиска. Абе странна история беше. Та не зная тя как го е хранила нататък, обаче сега е 13 годишен пубер, жив и здрав.
На мен педиатърката ми препоръча Лактулоза. В аптеката ми казаха, че не се привиква към нея, да не се притеснявам. Още не съм давала, но може и да започна, ако се запече още по-сериозно и не се оправи от прехвалената Лактана  Crossing Arms
О, Амидалка fingerscrossed За Иван  Praynig Сигурно са в Терапията, а там е ... без коментар условия  ooooh!

# 674
здравейте и от нас !
тук в Шумен времето е отвратително вече втори ден и няма разходки. Малката плаче за разходки и майка и също Cry
някоййбеше питал за боядисването аз се боядисвах повреме на бременноста както и сега с кастинг на лореал - док ме каза че няма проблем
единствено не ми позволи да се използва ток при козметика иначе всички други процедури ми ги позволи  Naughty
Чета че са удобни слинговете и кенкурата но аз явно ще съм първата която ще се оплаче от тях
по принцип ме боли гърба с тях повече от час и немога да мръдна следтова Shocked
имаше въпрос и за олекотените завивки - ни еспи с такав  нощем , аденем само с леко одеалце или пелена

Общи условия

Активация на акаунт