Отговори
# 645
Здравейте и от мен, тези дни само чета и все няма време за писане  ooooh!
малката ми сладуранка още не е заспала, а аз в момента съм дежурна по залъгалка, падне ли и от устата и започва скимтене и рев докато не и я дадеш и така всяка вечер докато не заспи дълбоко  Whistling

Бенджи, искам да те питам как се казват  тези неща дето събираш кърмата която тече от гърдата? Аз днес установих че ми изтича по 15 мл. И аз така или иначе хвърлям в момента, но може да дойде време в което да събирам капките и да ми потрябва.

Някой беше питал има ли бебки които ядат 80-90 мл, е ние сме от тях, то и затова правим зян кърмата, много рядко изяждаме 100, а ако изядем 120 пляскаме с ръце и се радваме.

да се похваля (да не чуе дявола) вече 4 дни не пием нищо за колики, май ни понамаляха и само се гърчим лекичко но няма рев както миналата седмица, дано са ни отшумели окончателно.

Още много неща имах да пиша, ама съм гладна, трябва да мия помпа, да стерилизирам, да лягам и 12 пак да ставам. То май няма за кога да лягам де  Thinking

# 646
За малко да забравя- newsm59 newsm67 Hugmar_dimitrova! и честити месечинки на всички Hugнадникнах при януарките и видях,че се запознават по обстойно,смисъл професия,кой къде и какво е завършил,дори как се е запознал с таткото,видя ми си интересно и ви предлагам и ние да го направим-ако сте съгласни да почвам Hugа може и да се окажем състуденти или колеги и да не знаем Shocked

# 647
Бързам да напиша огромният си пост, че малкото мрънка вече  Tired Капнала съм, макарр че милото съкрати командировките на два дни и те ми се виждат безкрайни...вие ми се свят чак...
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМИ  Hug  bouquet

извинявам се, че толкова постно, което не е в мой стил, но  Tired

Мъх-опада по гърба на бобчето, то и косата ни опада. До  онзи ден беше плеше, но сега вече имаме наченки на коса  Party
Кила-акво става незнам, вместо да отслабвам аз дебелея. По цял ден не ям, ходя с часове и нищо  Rolling Eyes Дрехи -само бременните ми стават, но опорито отказвам да си купувам големи дрехи.
"За какво да си харча парите за нещо, което няма да ползвам"  Embarassed
Деси-не съм го водила на ортопед. Педито каза 4 месец, ама като ви слушам, че всички ходите мислим да го заведем другата седмица. До градинката на баня Пиперка има здравен център, ако се сещаш, близо е до вас. Доктора много ми го похвалиха, но господ знае как се казва  Embarassed В понеделник ще си записваме час и мога да напиша  Hug

Да ви разкажа и малко смях или по -скоро кошмар. Влизам да къпя малкото, обаче не съм затворила врата на стаята. Та, като излезнах що да видя, вратата отворена, студено вътре, а кучо нещо дъвчи в другата стая. Отивам ииии  Shocked кучо взел бибата на Боби от леглото му и я дъвче, ама я засмукал само силикона и от устата му се показала дръжката на бибата, жълтото -тази която ни е на лентичката  Shocked  ooooh! ПРАВЯТ МЕ ЛУДА ДВАМАТА
Сега прах и легло  ooooh!

хайде хубава вечер...май ще има време и да легна за 20 минути, че такова главоболие имам
 Hug Hug Hug

# 648
Здравейте и от мен милички най-накрая! Hug
Все още не съм успяла да ви изчета,просто нямам толкова време,но виждам че не сте ни забравили и бързам да се разпиша,че да не пропусна и тази темичка Hug
Добре сме! Вече Крис е над 5 килограма,преди седмица го теглиха-беше 5,за сега нямам представа.Добре се храни детенцето ми и е спокоен. Напоследък сякъш и коликите му понамаляха (пу-пу).Аз и така нямам време и си лягам към 2-3 посред нощите докато простра и изгладя,чакам го да се събуди и да го нахраня и тогава чак лягам ooooh!
 Лориии Hug много се радваме за вас! И аз си знаех,че няма как да е иначе с малкия Боби,с твоя позитивизъм и твоята сила и цялата положителна енергия,която имате от всички ни-просто няма как да е иначе!Много ви прегръщаме и целуваме.Радвам се,че сме били полезни
Мими много хубави новини прочетох и за вас! Да ви е живо и здраво Моненцето и до тук да спрат вече лошотиите и около вас! Hug
Благодаря на Амидалка и на Бобчо за ценните за мен съвети за аспиратора за носле и за номера с лимонената киселина срещу котлен камък! Много сте ми полезни момичета! Hug
Въпрос и от мен- това което ми направи впечатление,че изплаквате бебета след баня- защо с какво ги къпете? Ние Крис го къпем всеки ден- един ден с косата (с шампоан "от глава до пети на Бюбхен - First baby" на него пише,че е без отмиване,) един ден само с водичка и без косата.
За подсечено дупе ползваме Мустела и Бочко- аз от Бочко съм много доволна,от Мустела също. При нас дупето се изрина много от мокрите кърпички на ДМ, но вече се оправи.
Аз да ви питам и още нещо. Видях,че сте обсъждали килограми- болна тема ми е, може да не са ми толкова много, но определено много ме депресират и не смъквам и това си е #Cussing out.Ям от дъжд на вятър, пия течности и си седят пустите кила и няма оправия,с тоя широкия таз,като тепсия-ужас! Embarassed Това както и да е,не ми се коментира повече.НО... притесняват ме много спуканите капиляри,които ми се появиха по краката след раждането. Седят си и са мноооого!. Акушерката,която изроди Крис ми каза,че няма да се оправят- това била цената която плащаме,за да сме майки на красиви дечица... Някоя друга мама има ли с подобен проблем?
Имах толкова неща да пиша и забравих всичко, но май по-добре,че не пише,не пиша,сега пък взех,че се олях с поста си Mr. Green Може да не смогвам да пиша редовно,но ви чета винаги когато мога,дори когато кърмя!Сега отивам да гладя,че мъжете вече спят ище се опитам да ви изчета по-късно.
 Прегръдки на всички мами и бебоци за лека нощ и до скоро! Hug

# 649
тази нощ и тази сутрин много съм ви се е насъбрало , никой не е бил нощна смяна  Joy
айде поедно кафенце като се събудите след дългия сън да се разведрите

аз лягам да си доспивам че от 5 часа се моткам напред назад, даже взех и да огладнявам  Embarassed

Да ви разкажа и малко смях или по -скоро кошмар. Влизам да къпя малкото, обаче не съм затворила врата на стаята. Та, като излезнах що да видя, вратата отворена, студено вътре, а кучо нещо дъвчи в другата стая. Отивам ииии  Shocked кучо взел бибата на Боби от леглото му и я дъвче, ама я засмукал само силикона и от устата му се показала дръжката на бибата, жълтото -тази която ни е на лентичката  Shocked  ooooh! ПРАВЯТ МЕ ЛУДА ДВАМАТА
Сега прах и легло  ooooh!

Лори, искрено ме разсмя още снощи, ама не можах да се включа адекватно. Скоро току виж си намерила кучо да смуче АМ от шишето, а Боби да търкаля топката му  Joy

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 07:59 от bob4o_f

# 650
Бобчо мерси за кафето и закуската.

По въпроса ти, казват се накрайници или колектори за кърма. Ето ги:
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1270

# 651
Бенджи, мерси много за инфото  Hug

Аз така и не легнах че нещо бяхме нервни а пък сега като се успокоихме то станало време пак за манджа  Mr. Green

# 652
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРО  Simple Smile  Бобчо мерси  за кафенцето  Hug аз ще сложа закуската  Mr. Green

+ компанията  Mr. Green
Титони  Hug мн ни липсваше  Hug

# 653
добро утро и нас дано всички са поспали и са готови за разходки днес подозирам че ще е хубаво времето bowuu

# 654
  • София
До консултантите на ЛЛЛ
МОЛЯ ЗА КООРДИНАТИ НА БАНКА ЗА КЪРМА И КАКВИ СА УСЛОВИЯТА ЗА ДА ДАДЕШ КЪРМА ТАМ?

Ето тук може да се прочете повече и да се контактува директно с Банката за майчина кърма: http://www.bankazamaichinakarma.hit.bg/index.html
За условията: http://www.bankazamaichinakarma.hit.bg/donorki.html

# 655
  • Полски Тръмбеш
Днес е нещо пусто  Sad къде ли са всички   Rolling Eyes

# 656
Честити месечинки на бебоците на Бенджолина, jatze, nasya и snejinka 86! Да са им живи и здрави, само да ги слушат!  bouquet

# 657
Добро утро!Минавам експресно.Тази сутрин съм почнала от рано,сготвено е,после чистете,но сега отивам да храня Лина,че надава воййй.

# 658
Добро утро Simple Smile
4естити месе4инки на Бенджолина, jatze, nasya и snejinka 86! Много да слушкат бебоците , да са живи и здрави и само да се радвате!

# 659
  • У дома... някъде
И аз се разписвам набързо,че ме чака готвене и чистене,между другото гледане на бебо и довечера ще имаме гости да го видят,та и утре ще е така. CrazyПрез деня сме все по разходки и нямам време да ви изчета.

И между другото във вторник пак ще имам превод от НОИ за целия месец март!Така че си проверете онлайн. Hug

Общи условия

Активация на акаунт