Отговори
# 390

И друго, момичето, с което бяхме в една стая, ме сюрпризира, че на сина й открили стафилококова инфекция, и на него нослето му хриптяло чат-пат като на Аспарух  ooooh!. Било от родилното, става дума за ОБ. Кой следва да вземе т.нар. носен секрет?

Ние правихме изследване, че и Мърко много хърка, а баткото имаше и той стафилококи и хъркането е симптом. Взе ни го Масларска на консултацията в Токуда. Платихме си го. Иначе педито дава направление и отивате в някоя лаборатория. Баткото ни имаше навсякъде - нос, гърло, ако....Оправихме с бактробан.
Аз не ходих при Лазарова на преглед, а при тази която ми води жк.

# 391
Да е включа и аз днес по обсъжданите теми... или поне по каквото съм запомнила.

Най-напред, Лори, мнооого се радвам за хубавите новини, честити ви придобивки и с кеф да си буташ Стокето  Hug!

За храненето пак - и аз не знам колко изяжда Дани, то никоя от мамите, чиито бебета са само на кърма, няма как да знае. След като наддава добре и пълни памперсите, не държа и да знам. Най-голямата ни нощна пауза досега е 5 часа, но се е случвало само няколко пъти. Обичайно яде на няма 3 часа денем и на 3-4 нощем. Все пак нощем спи, така че и аз успявам да поспивам, макар и с прекъсвания. 

Мъжете - от моя не се оплаквам. Не се караме, страшно ми помага - ососбено с каката. Ние сега разбрахме с него какво значи да имаш бебе, че Рая ни беше като кукличка (понякога си говорим, че ако Дани се беше родил пръв, за второто доста щяхме да поизчакаме  Laughing хем дори не е ревливо дивачето ни то, представям си и ако беше).

Почивка - нямам търпение да мине още месец и да си дойдем на топличко в Бг. Три месеца ще бъдем все на море и смятам да ходя на плаж с децата, но Дани ще стои на сянка в някое заведение наблизо я с тати, я с баба. Малък ми е за слънчеви бани, ако ще да е намазан с най-високия фактор.

JJuleto, за зърната питай най-добре педи. На Дани ми изглеждат еднакви.

# 392
И аз да се включа по темите:
За кенгурото: нашия тати е отишъл да го вземе, ама късно магазина бил затворен Sad Малко съм разочарована, но нищо, утре вече дано стане. Извенявам се, че и вас малко Ви подведох Hug
За ортопед в Пловдив - ние бяхме при доктор Хазбун, много съм доволна, прегледа е 30 лв. Като напишете в гугъл Хазбун ще Ви излезне адрес и тел.
За кърмата - и аз съм като Бобчо Ф с над 3 л. замразена в хладилника, а Симето изобщо не иска да яде от шише и досега като съм му размразила така кърма я повърна (това само веднъж де), но не мисля да рискувам пак, така че наистина би било добре да се свържа с банка за кърма.
За храненето - Огнена и аз не знам колко изяжда Мони, тъй като е само на кърма, яде максимум по 10 мин., роди се малък 2950, а ни изписаха 2750, на първата консултация бяхме 3700, сега не знам колко е, но още тогава нашето педи каза да махаме нощните хранения и ако може от 21:00 чак в 6:00 ча яде, което разбира се няма как да стане, но сега яде в 24:00 и после в обикновено в 6:00, но днес чак в 8:00. Има хранения в които яде по 7-8 мин. и после връща. Също така ака на 3-4 дни веднъж и то с много зор, но не мисля че не яде, защото виждам че доста е пораснал. Сега си мисля, че е към 4500-4600, така че спокойно.

# 393
До консултантите на ЛЛЛ
МОЛЯ ЗА КООРДИНАТИ НА БАНКА ЗА КЪРМА И КАКВИ СА УСЛОВИЯТА ЗА ДА ДАДЕШ КЪРМА ТАМ?

# 394
  • софия
Беше ми дълъг ден .
Лека и спокойна нощ, милички приятелки и малки приятелчета Simple Smile до утре сутрин за по кафе Wink

# 395
аз съм от малък град и тук  нямаме банка за кърма, за което съжалявам, мога иначе да помогна на някое дете

аз пак да се опалча от мъжа и от свекървата - вечната тема  #2gunfire
та за свекървата, четири дни не съм и виждала очичките, като първите два поне се прибираше ккъм 20 часа, та да къпем Радосветка (живеем заедно) а вчера и днес даже и вечер я няма. Тая сутрин като отивах до 00 я видях да излиза за работа, знчаи все пак снощи се е прибрала,  а пък мъжа и си кука тука сам и се чуди човека какво да яде  Joy
и за мъжа ми, снощи поне благоволи да ми полее да изплакнем детето и после веднага заспа, а пък днес заспа към 8 и като му казах че трябва да къпем ми отвърна че това не е негов проблем и се обърна и заспа, та самичка в легена и кофата едва я изкъах милата ми
та такива ми ти работи, нали са си една кръв, така ме нервят понякога  #Cussing out

Искам да питам майчетата които са сами, как къпете бебетата, аз немога в банята понеже ни е студена, но мога евентуално в кухнята,  но мивката ни е градена и ме е страх да не я ударя или изпусна. Вие как се справяте.  Аз днес къпах в леген и изплакнах в пълна кофа с вода. Скоро току виж нашата заплува в кофата като я топвам до главата да я изплакна  Joy

Аз утре ще записвам час за ортопед - в клиника Надежда в Пловдив до др Чолаков. Някоя от Пловдивските мами ако има отзиви да пише

Огнена, и ние първия месец наддадохме 800 гр. Сега сме чак на 12 на преглед, да видим тоогава какво ще покаже кантара.
И нали ви бях споменавала за пъпките по лицето на Ради - уж от сладкото дето ям. Сега прегоряха и се белят, а личицето и е като шкурка, така ме е жал за милата, като я цункам все еедно някакви груби ръце докосвам. Положението е критично и не знам какво да я правя. Мажа я само с бебешкото  и така  Rolling Eyes

# 396
bob4o_f, да ти пратя пушка или сама ще си намериш  Whistling  (ама да не решиш, че е за теб, ей! за домочадието - строяваш мама, синче и по ред)  Hug  Hug  Hug Вкарвай го в правия път от сега, че с времето по-лош ще стане.
Аз съм малко кривичка, но много ме боли хернията. Тази вечер едва се изправих след банята на малкия, а съм на доста сериозни лекарства. На едното си пише откровено, че е опиат и са със зелена рецепта. Отивам да лягам и да си охкам. Лека и спяща нощ на всички!

# 397
Бобчо, май съм пропуснала за вашите пъпки  Embarassed, но ако е обрив-на нас ни изписала Мустела Стелактив крем за подсичане е, но ни казаха да го мажем. Беше се обринал целия, милото му беше пуснал дрехите с нашият прах за пране. От две мазания му изчезнаха. Сега само да му излезне някъде пъпка и я запушваме веднага със Стелактив  Mr. Green Той струва 18лв, но ако пък не ти се дават толкова парички, преди това ползвахме Бочкото-крем за подсичане. В родилното му  бяха излезнали пъпчици по лицето от кърмата, веднага му минаха, сега вече не смея да го мажа с  Бочко, че се оказа метнат на мен по отношение на кожата. Друго не мога да се сетя, но се надявам да минат бързо пъпчиците на малката принцеса Радосвета  Hug Що да са й излезнали от това, че ядеш сладко  Rolling Eyes? Нали от сладкото стават нервни  Rolling Eyes

Събудих Бобчето и вече е изкъпан, нахранен и заспал

Лека нощ от нас  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 00:27 от loryn

# 398
Лори, тя и лекарката не знаеше от какво са, бяха злезли по лицето и по косата, преди 2 седмици още, доскоро бяха червенички, ама сега започнаха да прегарят и много грозно се бели кожичката, особено на ушичките е ужасно. Тя свекито викаше със судокрема да я намажа ама аз не давам, нали е за дупе  Confused , ама имам и Бочко за подсичане, а може утре като излизам и едно Здраве да взема пък да видим какво ще излезе накрая. Направо съм бясна на педката, изписа ни фенистил гел, дето нищо не помогна за толкова дни  #2gunfire . За Мустелата, не че не ми се дават пари, ами тук при нас всичко се поръчва по аптеките и ще трябва да чакам я 2 а може и повече дни  Thinking

Тони Бонбони пак наднича на балкона, да вземе да се отчете че са живи и здрави  Peace

# 399
Добро утро
За наддаването на децата-ми то моя наддава добре само на кърма,но каката ми беше проблемна.И нея само с кърма я храних и ми качваше по 700 гр на месец-и то първия месец,след това по 200-300 гр-така че няма място за пртитеснения,всичко зависи от детето.Пък и док тогава ми казваше да не се притеснявам-щом качва детето значи всичко е ок.
За къпането-и нашия татко онази вечер блаженно си спеше-ние се изкъпахме,облякохме и по едно време той се размърда видя че се храним и ме пита-а ма вие къпахте ли се,ми кога,ми той май хич не плака,не съм чул нищо-и аз спокойно всичко свършихме,докато ти беше "в кома"-ама аз го къпя в банята,коритото е със стойка и го изплаквам с душа така че бива-иначе друг път винаги помага и не смее много да ми опонира щото аз съм много лоша Twisted Evil

# 400
Добро утро  Sunglasses нахранени сме, преоблечени, люшкани и прочее хубости, даже мама кафето си изпи  до половината с две свободни ръце, сега пак е с една  Mr. Green

# 401
  • Sofia
хехе, драйвърче, и аз съм от лошите и таткото не си и помисля да се направи на ритнат за къпането. аз също не мога да къпя в банята, защото е много студено и тясно. в кухнята също не мога да си го представя, така че къпя в коритце в нейната стая и съответно без помощ нямам шанс да я изплакна... та таткото е строен всяка вечер да съдейства, но той не се оплаква, напротив сам подготвя всичко...

добро утро, иначе... като гледам дъжда и днес няма да се излиза, но поне ще се опитам да свърша нещичко вкъщи.

хубав ден на всички!!!

# 402
Добро утро и от нас.
Снощи беше някакъв ад при нас. Симето се дра 3 часа като заклан, то такива зверски колики, пък имам чувството, че досега не са били. Заспа чак в 2:00, в 3:00 пак се събуди да си пореве и така.А и нали ми е болничък направо си изкарах акъла. Днес се събуди със засъхнали сополки в нослето (малко като циганчетата сме). И мен гърлото ме дращеше ужасно снощи, изобщо сме цъфнали и вързали. Нашия татко много хубаво ни зарази #2gunfire Несмогна да давам лекарства и аз да пия, вчера и цял ден маска си слагах, абе оплаках Ви се. Съжалявам, че така рано рано. Да пийнем по едно кафенце и дано днес всичко да ни мине и да сме усмихнати Praynig

# 403
.
Ето и кафенцето на морска тематика, нали сме зачекнали и тази тема Simple Smile

# 404
Добро утро и от нас, и ни е веднъж да сме нахранени и унесени (не заспали) в 9 без 10  Laughing

Иначе тази нощ я вдигнах коконата в 12 часа да яде, и тя пак в 3 ми се ококори гладна, при което получи шише с чайче и място до мама и тати на спалнята  Joy . Търпяхме глада до към 5 часа и вече не издържах на скривуцкането и и дадох да хапне. Тя пък взе че не изака, та после и тоалет правихме и мама пак не можа да спинка много много  Sick

Днес ми се налага да излизам навън с нея да подавам документите за детските че изтича месеца и незнам как да я облека в тоя дъжд. Мисля върху дрехите от къщи да и сложа и един по дебел гащеризон и шапка итова да е, ама не знам как да я опазя от дъжда. Дайте ми съвет моля ви. Иначе от колата си я гушкам и си я нося на ръце. Кенгурото не го харесва а и и е голямо като че ли (взехме на Бертони и сега като гледам на Чиполино и съжалявам за  избора си)

Общи условия

Активация на акаунт