Отговори
# 630
Честит Рожден Ден на мар-димитрова и месечинка на малката принцеса Елиза   bouquet
  Мъхче има и моят калпазанин - по гърба над дупето и по раменцата. На челото не мога да преценя дали са част от бъдещата му прическа или е пак мъх,който ще падне Thinking
  За килцата не ми се говори, от време на време се пробвам в някои "стари" дрехи и се сдухвам за известно време, но ... рисковете на професията. Но пък успях да се сдобия с прическа и боя, и то защото фризьорка та дойде в нас да ме направи. За другия месец се надявам аз да се презентирам в салона, че ще се гръмна.
  От вчера нещо нямам апетит и почти не ям, дали ще ми се отрази на количеството кърма  newsm78 Ако е така ще полудея, че с толкова зор закърпвам деня - по 5 л вода , ядки и какво ли не и сега ако всичко иде на вятъра не ми се мисли ooooh!

# 631
 Hug нямам време, но ви ОБИЧАМЕ  Hug

До довечера  Hug

# 632
Здравейте мацки и бебоци,

Аз не съм се включвала от много време, но каката боледуваше малко, а малкият беше около 3 седмици на режим на ядене на всеки 2 часа - няма нощ, няма ден... малко ми беше дошло нанагорно по едно време. от една седмица (странно, но това съвпадна с момента, в който започнах да давам лефакс вместо инфакол) имаме паузи от по 4 и 3 часа, но сутрин и вечер хапва понякога на всеки час...

кенгуру - ползвам с кеф, когато не ми се излиза с количка или трябва да свърша нещо набързо... понякога и в къщи се разнасяме така, особено като трябва да довърша нещо в кухнята...

Hey_ya и ral_r - ние около Великден ще се местим в апартамент в зона б-18, та тогава и аз сигурно ще бутам количка в градинката на Константин Величков. Ще се радвам да заформим компания, защото иначе става малко скучно... Simple Smile

maria_m - аз отлично те разбирам за ясата и това да си с 2 малки деца в къщи... каката е относително спокойно дете, но изисква цялото ми внимание - т.е. не се заиграва дълго сама, иска забавление, да учи и да експериментира, и т.н.. понякога ми идва малко в повече, особено когато малкия има нужда да го гушкам и приспивам...

dayzi83 - пробвай да намажеш с крем за подсечено дупе...

# 633
здравейте всички днеска е страхотно време цял ден разходки сутринта бяхме на ортопед и всичко е ок  каза че е добре да се носим в кенгуро и сега се оглеждаме тати да ни купи Laughing
за косъмчетатаи ние си имаме но не се притеснявам майка ме успокои с думите ти толкова космата се роди че се чудех каква ще си такава мома?! Mr. Green
за килграмитеоще не влизам във всички дрехи голям апетит ме гони явно малчо ме уморява доста

исках да ви питам как да си кача снимка като вас да ни виждате нещо не ми се получава? Blush

# 634
Ех,че трудна тема са тези килограми,аз сега като ще излизаме на разходка и като отворя гардероба-ами то само бременните ми дрехи ми стават,а сега трябва и нови ли да взимам,като за спорт нямам сили,а за диета-воля Twisted EvilДнес поне бях на козметик та дори и гланц за устни си купих толкова бях щастлива hahahaи аз хвърлям самобръсначката,че станах  Crazyподготвих се за  luvbed не че случва често де,ама то сили не остават Shockedние още си хапваме по малко 80-90 мл на хранене имали и други бебчета такива newsm78много ми е притеснено и не знам как да сме облечени на разходката,вече шапка не слагам ама ту ми струва ,че й е топло ,ту че и духа ужассссс Crossing Armsи ние си имаме мъхчета на много места,но ми се струва,че понамаляха Peace

# 635
Здравейте мацки скоро не съм писала,но гледам да ви изчета.С две деца е голям цирк.
Малкия Ваньо бързо да се оправя и да се гушка с мама у дома,миличките те.
Честит рожден ден на  mar_dimitrova,да си жива и здрава.  bouquet
Честити месечинки на happy-mamma, mila_simona  ,да са живи и здрави бебките ,да слушат и да папкат много.
Много се радвам за малките мъжлета на Мими,Лори и Пчеличката. Hug
Моя синковец постоянно е гладен,а за две седмици е качил 800 гр. Crazy ,коликите ни са ужааасни Whistling
Много ви завиждам за разходките,аз си нямам компания,всички са на работа.
Лори ходихте ли на ортопед и къде ако сте?
И да питам кърмещите мами,боядисвате ли си косите и с каква боя,аз не смея още?Един ми казва ,че не трябва,друг че няма проблеми. newsm78
 Прегръдки от нас Hug Hug Hug

# 636
Девойки, привет и от нас!  Flutter

Ние преди малко се върнахме от разходка, мама поразчисти с прахосмучката /тъкмо приспа бобъра/ и сега се отдаде на заслужена почивка пред компютъра!  Tired

Честит рожден ден и от мен на Мар-Димитрова!!!

Честити месечинки на днешните месечковци!  Hug

За градинката Св. Троица и мен ме бройте, нищо че съм в Люлин! Само трябва мъжо да се навие да ме докара, че ако се повлека по рейсовете сигурно ще се наложи да се боря със стадо бабички!  Mr. Green
А пък за килограмите не ми се говори!  #2gunfire Само като си погледна ръцете и ми става лошо! Като културист съм - ако плесна един шамар на Арнолд Шварценегер ще го залепя на стената като ваденка!  Mr. Green Най - много 10 кила да съм свалила с раждането, не съм се мерила...освен ако не съм и качила с това плюскане!

Хайде изчезвам, че мъжо ми е оставил едно тесто в хладилника демек - прави пица!   chef

# 637
Ние преди малко приключихме с коликите. От 5:30 до 7:30  ooooh! Но днес беше по-добре, поне не се захласва от рев, както вчера Tired Сега си лежи на дивана и си кротува, май ще заспи скоро. Ще си вечеряме на спокойствие Mr. Green

# 638
  • област Варна
Честит рожден ден на mar_dimitrova!
Честити месечинки на днешните месечковци!
Всички да сте живи и здрави - и мами и бебчовци!
Ние пак бяхме цял ден по Варна. Билирубина ни вече е спаднал в нормални граници, можем да си бием ваксините.
И ние сме с прическа до веждите, дано падне тоя мъх, че каква дама е така  Laughing
За кенгуруто се двоумя нещо. В полулегналото положение пак трябва да я придържам с ръце и така ми се губи идеята за свободата. От друга страна се чудя от магазина ли да си го купя за 40 лв., че събирам точки за една карта за намаление, или от Продавалника за 15-20 лв.
Ние май си имаме колики тая вечер или някой ни урочаса в службата, че ревем и не можем да разберем от какво е. Дано след банята се кротнем  Praynig

# 639
  • София
Като част от съвместната инициатива на BG-Mamma и Ла Лече Лига България Ви предоставям информация за събитията (лекции, срещи, Бебешко кафе и други), организирани или провеждани с подкрепата на Ла Лече Лига България в различните градове на страната до края на м. АПРИЛ 2011 г.. Моля, имайте предвид, че графикът е предварителен и са възможни промени.

Актуалната информация за събитията, организирани от Ла Лече Лига България, вкл. за евентуални промени на графика, може да следите на сайта на Ла Лече Лига, както и на следните Фейсбук страници: Ла Лече Лига България, Бебешко кафе, Ла Лече Лига Пловдив, Ла Лече Лига София,

Ла Лече Лига срещи

02.04.2011 г., събота, 10 ч., гр. Варна , Майчин Дом, ул. Мир №1, Тема: "Хранене и захранване: По-добро хранене за цялото семейство"
02.04.2011 г., събота, 10.30 ч., гр. Пловдив , Градска градина, Тема: “Кърмене и работа"
02.04.2011 г., събота, 14 ч., гр. Сливен , сладкарница Мустан, Тема: “Семейството и кърменото бебе: Очаквания срещу Реалност"
13.04.2011 г., сряда, 11 ч., гр. София , "Малко морско", ул. "Крум Кюлявков" № 15, Тема: “Две е повече от едно: кърмене през бременността, тандемско кърмене, близнаци и многознаци…"
18.04.2011 г., понеделник, 10.30 ч., гр. Карлово , площад "20 юли", до трибуната, Тема: “Кърменето – през деня, през нощта, по всяко време"
30.04.2011 г., събота, 10 ч., гр. Варна , Майчин Дом, ул. Мир №1, Тема: "Как кърменето се отразява на майчинството"
30.04.2011 г., събота, 10.30 ч., гр. Пловдив , Градска градина, Тема: “Захранване: педагогическо, водено от бебето, водено от майката..."

Ла Лече Лига Лекции

09.04.2011 г. г., събота, 10 ч., гр. Варна , Майчин Дом, ул. Мир №1, Тема: "Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето."
16.04.2011 г., събота, 14 ч., гр. Сливен , ул. Великокняжевска 13 (сградата на Туристическо дружество "Сините камъни"), Тема: “Често задавани въпроси"
20.04.2011 г., сряда, 10.30 ч., гр. Пловдив , Детски център Оранжево небето, ул. "Силистра" 28, комплекс "Райски кът-1" - кв. Смирненски, Тема: “Всичко за хранене на кърмачката, захранване на бебето и хранене на цялото семейство"

Ла Лече Лига Срещи-лекции

10.04.2011 г., неделя, 11 ч., гр. София , "Тук-таме", ул. "Гео Милев" 22, вх. А, Тема: "Захранване на бебето и хранене на детето. Алтернативи на най-честите "детски" изкушения."

Срещи с подкрепата на Ла Лече Лига

02.04.2011 г., събота, 11 ч., гр. Казанлък , Парк Розариум - ако е лошо времето, може да има корекция на мястото, Тема: 'Татковците и кърменето''.
06.04.2011 г., сряда, 13.30 ч., гр. Плевен , ДКЦ 2, ет. 5, салон Лечебна физкултура, Тема: “Често задавани въпроси"
14.04.2011 г., четвъртък, 17.30 ч., гр. Козлодуй , сладкарница ПАРФЕ, комплекс Сони, Тема: “Защо да кърмя?"
30.04.2011 г., събота, 11 ч., гр. Стара Загора , ресторанта на НТС, до АГ-то, Тема: “Начало на кърменето и първи дни с бебето"

Бебешко кафе с Ла Лече Лига

06.04.2011 г., сряда, 10.30 ч., гр. Първомай , “Даун таун", Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
11-17.04.2011 г., гр. Варна , за допълнителна информация 0878 601 604 - Ивелина Станева, Ла Лече Лига Лидер, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
14.04.2011 г., четвъртък, 11 ч., гр. Добрич , кино "Икар"(http://www.kinoikar.com), Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
14.04.2011 г., четвъртък, 11 ч., гр. Пловдив , Детски център Тон Бонбон 2, ул. Висла 2, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
14.04.2011 г., четвъртък, 11 ч., гр. Хасково , детски център "Смехорани" (до зеленчуковия пазар), Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
17.04.2011 г., неделя, 11 ч., гр. София , "Made in Home", ул. "Ангел Кънчев" № 30А, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
20.04.2011 г., сряда, 10.30 ч., гр. Шумен , Детски кът Джунглата, ул. Цар Освободител 24, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
27.04.2011 г., сряда, 11 ч., гр. Карлово , детски център "Джим Бийм", Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
28.04.2011 г., четвъртък, 17.30 ч., гр. Козлодуй , сладкарница ПАРФЕ, комплекс Сони, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"
30.04.2011 г., събота, 14 ч., гр. Сливен , сладкарница Мустан, Тема: "Имате въпроси за кърмене? Задайте ги на Бебешкото кафе!"

Срещите, лекциите и Бебешкото кафе са безплатни. Всеки, който има желание и възможност, е добре дошъл. Информация за тях, както и всякаква разнообразна и интересна информация за кърмене и захранване, се публикува в е-бюлетина на Ла Лече Лига България.

# 640
Мацки привет и от нас Hug
На всички празнуващи днес по един или друг повод - ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! bouquet

Hey_ya,Loryn,QueenBee,Darina ще се радвам да се виждаме в парка. Изпращам ви на лични телефона ми. Единствения ми проблем е каката ни защото тя има приятелки пред блока ни и не ще да ходи в парка... Rolling Eyes Ама когато мога ще идвам Peace

# 641
  • София
Здравейте и от нас днес цял ден се каня да пиша и най накрая успях с бебо в ръце.
maria_m и мен ме бройте за разходка в младост .Аз днес бях на разходка с малкия в градинката пред общината .
Гледам за окосмяването пишете и ние имаме косми по ушите и по гърба , но най смешното е че косата му пада с страшна сила и в момента има един пънкарски гребен и коса отстрани като на оплешивяващ чичка.
Да ви попитам вашите бебета имат ли пъпки с бяло връхче по бузките и мажете ли ги с нещо.
 А щях да забравя честит рожден ден на мар димитрова.
Стиснати палчета на амидалка и малкия Иван.

# 642
Милички, днес видях, че не са ми превели пари от НОИ, а досега за предишен месец ми ги превеждаха на 1-во число.
ИМАМ ВЪПРОС И МОЛЯ ЗА ПОМОЩ - НАШЕТО СЧЕТИ МИ ДАДЕ УДОСТОВЕРЕНИЕ, НО ЗА ИКО КОД УЖ С КОЙТО ДА СИ ПРОВЕРЯВАМ В ИНТЕРНЕТ, НО С НЕГО НЕ МОГА ИСКА МИ ПИК КОД. КЪДЕ МОГА ДА СИ ПРОВЕРЯ С ИКО КОД И ЕГН?

# 643
  • Полски Тръмбеш
Привет от нас  Hug Днес ми идеше да се гръмна  smile3514 - малката нали стана в 6 с 15 та постоянно мрънка докато не излязохме  smile3551 а аз мислех днес да пропуснем разходката, че планувах да посвърша нещо вкъщи...  Crossing Arms  
Дейзи, аз съм Маникюрист по професия, а фризьорството ми е хоби...  Heart Eyes и с тях си лекувам нервата иначе досега да съм си сложила въжето  Crazy   с 2 деца и куп грижи  ooooh! а и ВИКИ си е в нас по цял ден  Whistling , а той е тазманийски дявол  #Crazy .... и като ми прекипи- почвам я грим, я прическа а вече  в крайна фаза  newsm61 идват ноктите  Joy  
Косъмчета- и ние имахме доста- по уши, лице,  тяло  Shocked но нали  недоносените имат повече, защото  малко преди раждането мъхчетата изчезват..., а  ние не дочакахме този момент   Heart Eyes Но сега почти ги няма- тук-там покрай челото  Simple Smile
 Praynig  по-бързо да се оправя малкият Иван  Praynig
 Надежда ми се губи тия дни  newsm78  Praynig всичко да  е добре

# 644
jarebi4ka мисля че само с ПИК код можеш да си проверяваш в интернет. Можеш да си го вземеш от НОИ, става много бързо.
tzvetka_01 Лорис имаше такива пъпки и педиатърката ни изписа ей този крем http://apteka.framar.bg/30019767/%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B5% … D0%B0%D0%BC%D0%B0   На нас много ни помогна и вече няма пъпчици, само кожата на челото му е някак груба, но аз забравям да го мажа. Педката ни каза по 3 пъти на ден, а аз го мажа по един- два пъти. Малко мирише гадно, защото няма прибавени аромати, но се свиква  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт