То човек да се обърка кое кога се дава . Иначе сега се поразрових за тази Био Гая, да видя аджеба що пък толкова скъпа излиза/пише до един месец след отварянето да се дава
/. и чета, че е за регулиране на чревния тракт, за имуностимулиране, против вируси, демек доста добри отзиви има, не е само за колики явно...дано има ефект...
Ама няма как да го сложа иначе, не е доизмислено явно, уж пълно легнало положение, ама пак детенце не си е хубаво легнало...
Аз не знам дали попитах вече-тези, които кърмят-как ще процедират сега във хубавото време? Ние излизаме между две хранения-за 2-3 часа-тя спи през цялото време в количката, няма да се усети и повече ако стоим,ама гледам да я прибирам на 3-тия час да яде. Вашите бебета будят ли се навън за хранене или как процедирате? Времето ще става все по-хубаво, идва май, юни, а на мен все повече не ми се излиза само за 2-3 часа и се чудя...

тук съм,ама не ми остава време.
Дано ги стопираме бързо,че да не тръгнат надолу... 

- аз давам по 5 капки пред всяко ядене и долугоре има ефект
Тази нощ моето малко момче беше послушничко
. След банята в 21ч го накърмих, заспа и така до 2ч, пак накърмен и като се почна едно напъване...та в резултат два пълни памперса един след друг
Успешен ден от нас
Препоръчани теми