Отговори
# 165
Честити месечинки на Борянка, Дани, Иван - да растат и да слушкат мама и тате   bouquet

Това с предпазването наистина е интересна тема. Не че аз скоро ще има от какво да се пазя  Cry, конците още си ми стоят. Но ще се замисля за нещо, че метода "Пай се" не знам дали е сигурен.

# 166
честити месечинки

щом си говорите вече за секс, да не сте се оплакали от депресия  Laughing

момичета, благодаря за подкрепата  Hug , вече сме с 37.1 и поакани - отивам да ровя в акото и да правя експертиза - мама каза -
ако е зелено - детето е изстинало
ако е на конци - пресечено - детето е претоплено

# 167
Дейзи, и нашата люлка е от Продавалника втора ръка - взехме я за 50 лева, новата е 125  Peace Не си заслужава нещо, дето се ползва до 9 кг да инавестираш и после да се чудиш къде да го дяваш/ние с апартаментите само това ни липсва, на мене стол за хранене вече ми подариха примерно и ми заема неразглобен сумати място.../ После ще я дам на друго бебенце и така... Grinning

Моят бебо има странно поведение днеска - не стига, че сутринта ми повърна за пръв път на фонтан доста обилно, ами сега на последните яденета започва да яде, после като излапа 130-140 мл. се отказва и започва да плаче...давам шишето пак, цоква един път пак лакомо и пак се отказва и рев...проверявам да не е запушена бибата - не е... newsm78 И като го гушна почва да си лапа ръкавичките, все едно е гладен... newsm78 Странна работа...Иначе и тая нощ се лъгахме и не сме яли...дано скоро сам започне да не се буди, аз си давам една седмица и ако не стане - преставам насила, че не си е работа това - спя на пресекулки от по 15-тина минутки кажи речи цяла нощ...

Хубава вечер от нас, лягам да спя, че в 12 пак ще папкаме  Hug

# 168
Здравейте,
Имам въпрос към мамите които хранят бебчетата изцяло с АМ - по колко милилитра давате или сте давали на бебчета на 1 месец. Аз давам по 120 мл но едни приятели ми казаха, че го прехранвам и щяло да му се разшири коремчето, че тяхното дете е ядяло по толкова в 6 месец. Сега само за това мисля и съм много притеснена  Sad

# 169
  • Русе/Germany
iliqna_ аз не храня с АМ но на всяка кутията пише по колко трябва да се дава.

# 170
Минавам само да ви пожелая спокойна нощ и кротки бебоци!
Болничкият Светли да се оправя!
Честити  втори месечинки на Борянката, Дани и Ванката! Много дс слушкат и малко да плачкат!
 Hug

# 171
Добро утро!Сверихте ли си часовниците?
Кафето днес е от мен!

# 172

Хайде едно и от мен.Замалко и Стани ме изпревари,явно по-рано е сверила часовника Mr. Green
Да се оплачем малко че каката ни е болна с температура,на антибиотик а иска да целува бебчо пък като й кажа че не може и ми се сърди-направо как можа да ни се случи.А трябва да го пазя че другата седмица сме на ваксина,абе луда работа.В това време-уж топло пък стават бели-незнам как да ги обличам тея деца-или се изпотяват или им е студено.Миналата седмица в градната са ги изкарвали на двора само по блузки а имаше бая вятър и тичали,тя се изпотила и ето го резултата.Ами извинявайте че отрано ви се оплаках,ама е тва е нашия живот Joy

# 173
Драйвърче,бързо оздравяване на каката  Hug !Аман от тези болести!

# 174
  • софия
Добро утро....
Драйвър.... бързо да се оправяте, пази беб от каката, че много лошо....
Нашата кака уж е добре вече, ама продължава отхрачваща кашлица... ще й е ограничен достъпа до бебето още малко... иначе и тя се сърди, ама си казва, че като е болна не трябва да го пипа и целува, че ще се разболее и той.

И аз се записвам към циклещите Simple Smile бях забравила и аз, колко е гадно....

Вчера излязохме в 10 и се прибрахме чааак в 6, цял ден в ЮП, четиримката... изкарахме си супер.... нашия тати все е зает и има работа,  та рядко ни се случва да успее да отдели цял "почивен" ден, ще пусна няколко снимчици Simple Smile

Взимам си кафе, докато кака и тати спят, беб ми прави компания с пънещи звуци....
Започна да се опитва да гука по малко и изглежда много учуден от умението си.... и играчки над главата му пипка и много се радва като им набие по един ляв Simple Smile

честити месечинки

щом си говорите вече за секс, да не сте се оплакали от депресия  Laughing

момичета, благодаря за подкрепата  Hug , вече сме с 37.1 и поакани - отивам да ровя в акото и да правя експертиза - мама каза -
ако е зелено - детето е изстинало
ако е на конци - пресечено - детето е претоплено

Ние нали сме вече седмица настинали.... акото си е нормално, жълто.... никаква промяна....

# 175
  • софия
Сетих се...аз съм от Бояна, ако има някой наблизо..

ПАВЛОВО Simple Smile

# 176
Честит рожден ден Бенджи!Пожелавам ти да си здрава,щастлива и много обичана!

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 09:27 от Стани~87

# 177
Добро утро и от нас! Да почерпим и ние макар и на патерици, за нашите 2 месечинки вчера! http://farm1.static.flickr.com/152/389195281_4f1ae83ae7.jpg http://bgphoto.net/photos/14683/o632756138405937500.jpg

На Бенджи ЧРД   bouquet  На бебчетата с месечинки честито и да ни растат здрави и щастливи!
Някой може ли да ме осветли до кой месец се оформше цвета на очичките на бебчето? Спомням си, че зависише от това дали на са кърма или... Ние от три дни като си вдигнем крачетата и се обръщаме вече  Grinning Не гукаме с дежурното А-ГУ но пък като се заприказваме сутрин след закуска и тоалет, елате да ни видите какви звуци вади малката сладка устичка Simple Smile)

# 178
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРО  Laughing
Цитат
Сверихте ли си часовниците?
ooooh! ще се влача поне 2 мес. с това ново-старо вр.  Twisted Evil  тъкмо се нагодих със старото и те го смениха  smile3512  Joy Joy Joy
аз да сложа закуската  Mr. Green

ЧЕСТИТИ ДВА МЕСЕЦА НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ 
БЕНДЖИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.
ДИДИ  Hug ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА КОЛАЖА  Hug
за свекитата- аз ако почна от свекървата, свекъра...баби...чичовци...стринки  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  абе всички от рода му не трилогия ами сага мога да напиша  Whistling и то  не по-малко от 1000 стр. всяка  Joy  но майната им ние да сме добре... преди им се нервех, сега са ми толкава елементарни и смешни  hahaha - те да му мислят моя е 1 и със сигурност няма ние да ги гледаме  Naughty
днес ще скитосваме цял ден  Party
хубав и усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЕНДЖ, ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО УСМИВКИ, МНОГО ДЕТСКИ СМЯХ И ВИНАГИ ДА СИ БЕЗКРАЙНО ОБИЧАНА!

Общи условия

Активация на акаунт