Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 178
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Аз се сетих каква трябва да е следващата анкета....
С цял бански или с половинки ще сме тази година на морето.....  Mr. Green Е, ще има и опция "по монокини"  Laughing

mariyap  , не можеш да ползваш стандартни кремове против целулит, трябва да са специални за бременни, и те са само стягащи или против стрии. Антицелулитни няма...

# 196
Тия от медиите са големи тъпаци!!!
Как може да кажат, че днес минава облакът над България, и че ще научим повече във вечерната емисия!!!!  ooooh! #Cussing out

# 197
  • В две тъмни очички
Тия от медиите са големи тъпаци!!!
Как може да кажат, че днес минава облакът над България, и че ще научим повече във вечерната емисия!!!!  ooooh! #Cussing out

ХАХАХА  hahaha Типично по български!
Стой народе в къщи цял ден , за да ти кажем във вечерната емисия,че няма смисъл да се притесняваш от радиационния облак  hahaha

За анкетите
:
Анкетата за банските ми хареса  Joy
Както и тази за партньорите,ама кажете дали ще гласувате и дали няма пак да има някакви спорове! Пишете какви опции искате да има!

За тези, които не им харесва сегашната анкета,само мога да кажа,че попитах няколко пъти и в предишната и в тази тема,а отговори не получих! Анкетата за партньорите беше единствена и тя имаше 2-3-ма привърженика! Така,че сега не се оплаквайте! А има и опция да гласувате,че радиацията няма да ви попречи на заниманията и храните!

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 14:43 от bubeto_d

# 198
лелелее, никога не се бях замисляла какво влияние оказват боди лосионите върху кърмата newsm78
а аз си се мажа обилно от горе до долу и по гърдите, но кожата ми е мн суха и не издържам
Дали съм натровила детето

иначе днес ни мериха - 5700, наддава си детето. Но е голяма вкисня- излязохме на разходка взе да рънза и да мрънка, прибрахме се вкъщи - заспа като заклан
а не беше дебело облечен, просто не знам какво му става. ЕДинственото, за което съм сигурна е, че шапката много го дразни, но още е рано да е без шапка. В Борово не знам дали е радиационен, но се изви облак и излезе вятър. 

# 199
Ох днес ли минава пустият му облак?Точно днес ли?Цял ден сме навъм с малкия,и сега е на балкона включително...Отивам да си го прибирам...след дъжд качулка...

# 200
  • София
Става въпрос за късния следобед http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3705071

# 201
  • София
А тези контейнери за АМ какъв смисъл имат? Аз си слагам нужното количество АМ в сухото шише, водата топла в термобокса и после доливам.
Да, това с повече информация във вечерната емисия е готино. Все пак засега няма повишение на радиоактивния фон (питах приятел, който работи в Института по ядрена физика и днес е на работа).
Голяма разходка направихме в Западния парк, каката се надивя, бебчо зяпа от кенгуруто, аз получих ускулна треска.
За банските - с новата си фигура май съм за онези целите мюсюлманските бански - как се казваха..., абе сещате се панталон и риза с дълъг ръкав Mr. Green Свекърва ми дойде преди малко (не съм я виждала от повече от година) и гледа снимки от по-миналото лято - точно като родих Михаела и вика "Ееее, виж колко слаба си била тогава Mr. Green).

# 202
mrm, първо в шишето се слага АМ и после се сипва вода докато достигне необходимото количество, а не обратното Hug. Затова са и тези контейнери.

# 203
Момичета, Самуил е вече на 2 месеца и половина и досега се ограничавах от доста храни, за да не му предизвикам колики. Досега колики не е имал, та си мисля, дали постепенно вече мога да започна да ям бобови храни, цитруси, семчести плодове /тях пък заради алергии/?

# 204
  bouquet

Здравейте януарчета!Искам да попитам мамите, които дават Биогая - как я давате, 5 капки дневно сутрин преди хранене, ама половин час трябва ли да се чака? Ние от 3 дена даваме така, също и Дормекинд  - и на него пише половин час преди или след ядене, как ефекта е по-голям? Аз успявам след ядене да го дам в повечето случаи, защото като прибавя и Саб Симплекса и вит.Д и много за преди ядене ми се събират...

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 18:49 от amidala13

# 205
  bouquet

Здравейте януарчета!Искам да попитам мамите, които дават Биогая - как я давате, 5 капки дневно сутрин преди хранене, ама полочин час трябва ли да се чака? Ние от 3 дена даваме така, също и Дормекинд  - и на него пише половин час преди или след ядене, как ефекта е по-голям? Аз успявам след ядене да го дам в повечето случаи, защото като прибавя и Саб Симплекса и вит.Д и много преди вдене ми се събират...

не спазвам никакъв ред, когато се сетя давам

# 206
  • В две тъмни очички
amidala13 и аз давам когато се сетя  (5 капки - на веднъж)
А защо даваш и Саб Симплекс? Био Гая-та има въздействие и върху коликите   Peace

Emilly1212 , аз до сега не се ограничавах от  никакви храни - само от фъстъци и газирано! Да,ама като дойде времето за зелените салати и.......акото ни стана зелено премесено със слуз  ooooh! Та, съветът ми е да не се ограничаваш от нищо,ама да следиш как действат храните на бебо  Hug

# 207
и аз давах Биогая. и сутрин, и на обед и следобед съм давала. и преди и след хранене се е случвало. наведнъж 5 капки

# 208
  • Сандански
Биричке,мерси за отговора!Ще почака още малко целулита значи. Peace

Да се оплача от мойто диване!Ами за първи път виждам дете дето не иска навън ooooh!От няколко дни само като му покажеш носа навън и започва да пищи,а като го прибереш си гука и си гледа играчките CrazyДано да се очовечи,че майка му няма все в къщи да виси #Cussing out

# 209
  • София
Kalifornia, да -  аз слгам колкото трябва АМ в шишто, а навън доливам топла вода и се чудя има ли смисъл от такъв контйнер.

Общи условия

Активация на акаунт