Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 124
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ей това ми е любимо - бебето реве, мъжът ми спи дълбоко до него!
Бира с таратор, честита ви месечинка!
Да почерпя за именния ден на малкия

# 286
  • Русе
Бенджи - честит рожден ден   bouquet ( на патерица )

Бианка - благодаря за кафенцето  Wink

Биричке - честита месечинка  Peace

Ние в събота си направихме страхотен пикник, а вчера се бяхме отдали на домакинска работа  Crossing Arms , затова и несъм писала.

Бубе - аз ползвам Судокрем, когато имаме повечко пъпчици ( особенно след като се прибрахме от родилното ). Мажа и с Бюбхен, когато само леко се позачерви.

Възглавничка не слагам. Първия ден имаше, но когато дойде д-ра в нас каза да я махна  Naughty Сега подлагам под главичката тънка пеленка сгъната на 4-ри.

gucomecanka  - мисля, че няма от какво да се притесняваш  Wink

mrm  - честит имен ден на дребосъчко   bouquet

# 287
Ми знам ли?!  Confused Нали ни е първо бебе и много се шашкам...  Embarassed Благодаря за успокоението  Hug

# 288
Здравейте,
Мечо дебелее Simple Smile гука. Обожава да гледа какво прави кака му. Тази сутрин тя му пуска музика, а той танцува с крачета. Много забавно беше.
Вчера го водихме пак на театър. Този път на Янко Сакъзов. Опитаха се да го таксуват  Shocked, а после в салона непрекъснато служителката ни гледаше накриво. Макар, че бебето се представи отлично. Вече ще ходим само на Гурко. Салонът е по-хубав, служителите са по-любезни и каката не я таксуват, пък камо ли бебето Simple Smile).

# 289
Няма да я простудиш. Та ние още февруари си изкарахме децата навън, а бяха и по-малки, беше и по-студено... Wink

# 290
Трябва да снимам един гаден зъб,ако не беше това изобщо нямаше да я влача на разходка....Но ще действам смело и ще излезем  Grinning Благодаря ви много!

# 291
Щях да питам, ама забравих - някой от Красна поляна,Разсадника,Илинден,Света троица? newsm78 Хич не ми се разхожда самичка Crazy

Hug
Ама Рал казвай ги тия работи, аз кръжа в градинката на Св. Троица, като си там свиркай  Hug

Аууу и честит празник на празнуващите.
Бенджи  newsm59 малко със закъснение

# 292
  • София, Лагера
Добрутро!
Ноеми, аз днес цял ден тренирам в градинката пред Народния. А половинката гледа детето....
Ех, това е най-хубавото нещо на АМ  Party искам и аз! ...особено сега...  Tired

Мацки, не знам дали Тервел не се опитва да ми "връща" това, че с Пресиян всичко ми беше лесно - лека бременност, без колики... на горката гадинка вместо да й минават коликите, те се засилват. Вече 3 нощи се буди към 5 и реве. Сега също, на рамото ми. Вечер преди заспиване също рев... Спи само в количката на разходка Rolling Eyes Баси, мина прословутите 3 месеца, пък се влоши  Rolling Eyes
има ли други такива? Инка, преди тихо ти съчувствах, сега вече те разбирам напълно  Wink Hug

# 293
Здравейте ние сега бяхме на док. и тя каза че е от нещо което аз съм яла

Ние сме от Св. Тройца  Grinning

# 294
Благодаря ви момичета за честитките и пожеланията.

Бубе, много хубава статистика си спретнала, благодаря беше ми интересно  Hug

Ние тази нощ изкарахме така: ядене в 22.00, приспиване до 00.30, ядене в 2.00, приспиване до -4.00 при това с рев и каране (тя на нас), викане, ВРЕЩЕНЕ  Shocked, дори ме наби hahaha пак ядене в 06.00, с две думи, сън нямаше.  ooooh!

Спане няма дори навън в количката, пак сме на дрямки на прибежки за по 30 мин. най-много, после ще има рев я за смяна на памперс, я за манджа, я от лиготийка.

# 295
Бенджи  Hug

Сари  Party ще си спретнем среща в градинката

# 296
  • София, Лагера
Бенджи, честит рожден ден на патерица! Здраве, късмет - другото само ще дойде! Peace

Биричке - честита месечинка   Peace

Бубе, на мен Пенатен ми го препоръча моя док, но Бочкото ни вършеше по-добра работа  Peace

Възглавничка не слагам, но поставям сгъната пелена, заради връщането на млякото.

Вчера го водихме пак на театър. ... Опитаха се да го таксуват  Shocked,
Joy hahaha няма такава идиотщина!  Crazy

# 297
Има ли обринати дупета от Памперс??
Откакто минахме на тройката (по-различни са от 2), му се появиха ситни пъпчици, които не се виждат, но се усещат...  Thinking

# 298
  • В две тъмни очички
Биричке - честита месечинка   bouquet

мрм - Честито имениче   bouquet

Аз да си кажа, от смрадликата май има някакъв ефект, също така вчера купихме памперси на Памперс от,тези без зелената лента,по тънките! Не знам от кое , но виждам подобрение, дано се оправи по бързо Praynig

Ноеми  Hug , ще мине мацко!

Биричке, пробвай с белия пакет памперс

# 299
Биричке,честита втора месечинка на Максим!
Мрм,живо и здраво да е името на малкия Боян!
Ноеми,ех,че гадно...,но...и това ще мине...

Общи условия

Активация на акаунт