Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 131
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Ноеми, look_at_me и всички други, които писахте за бебешката гимнастика, благодаря ви, момичета!   bouquet  оказа се, че и аз всъщност по интуиция и инстинкт съм правела голяма част от препоръчителните упражнения, сега само ще добавя и новите, и така.

охх, и двете сме омаломощени - поставиха й днес сутринта синфлорикса и това, което държавата е договорирала на мястото на пентаксима - GSK версията е инфанрикс, та рев, папкане, рев, папкане.. надявам се да не повиши Т и слагам компресчета с риванол.

Бирка, бирената мая е на таблети, производител Soma, Германия, но нищо специално търсено, просто първата, която намерих в аптеката и съответно грабнах за ушите. наистина съм доволна и, да не викам дявола, де, но засега не ми увеличава апетита (нали заради това я набеждават).

Тути (ли пита) за мазането след подмиване - слагам само ако има зачервяване или изрив, също зехтин след баня, иначе нищо. до днес се е обривала точно веднъж на няма 2 седмици.

Бенджи, за сгъстяването на косичката - може и сенилни глупости да са, но си мисля, че е от добрите самовнушения, и си викам да помогна на добрия ген:) аз самата съм с много гъста коса, мама ме е подстригала още на 20 д., Мартин също така, но той взе моята коса, още от бебе се виждаше. сега Катето се роди с черната и тънка коса на баща си, та си наумих, че няма да е лошо. а и, да си призная, много ми е тъжна картинката на момиченце (особено пък) на 2 или 3 г. с рядка, тънка, слаба косица, при това тук-там, но неподстригвана досега. въпрос на вкус, де.

Инка, хахах, ами да, ето, че я заформихме групичката за Св. Троица! за вас не знам, но на мен ми е трудно да си оставям детето на почти непознати хора за пишпаузата, когато не сме с батко й. иначе, позачезнах, да, но план Б с ексовете засега суспендирам и ще чакам негово невъзможество съпруга да го налегне пролетта;) пак казвам, засега. ахх, но така е при брак вече 13 г.

момичетата в близост до епицентровете на трусовете от тази нощ, добре ли сте, кака спаха бебоците?

# 451
слагам го по корем за малко,защото много си търка лицето отдолу.един път заспа така,сложен по корем.
моя снощи за малко да го оставя да спи по голо дупе. ми слагам го на плота да му сложа гащичките,той рев....така няколко пъти,а аз вече пощурях  ooooh! Tired
Елч, и моя ми е приятел,от много приказки не може да почне работа
БебешHug Hug Hug

# 452
Дупето и аз го мия на всяко акане...което при нас е...един път на 5-6 дни. Laughing
hahaha  и ние сме така  hahaha
Гледам, че Алексиев и на теб е разказал за дъщеря си  Joy

Групата от св. Троица, аз почти всеки ден съм там казвайте кога ще се видим  Party

За пелените-памперс 3 и бял и зелен, оранжев не съм виждала  Thinking а много ми се ще и многократни пелени да взема вече...

Е, Бубе за сексуалните партньори разбира се, аз таман се наточих да отговарям  Mr. Green

# 453

Бирка, бирената мая е на таблети, производител Soma, Германия, но нищо специално търсено, просто първата, която намерих в аптеката и съответно грабнах за ушите. наистина съм доволна и, да не викам дявола, де, но засега не ми увеличава апетита (нали заради това я набеждават).

Да, и аз пия същата, ама кърма в + не видях...

Момичета (спортистки), кажете ми според вас кога мога да почна да играя народни танци, при условие, че родих секцио?? Рано ли е това да стане 2 месеца след операцията и колко бихте изчакали вие, ако искате да започнете спортни занимания??

# 454
  • София

Следващата анкета за памперсите или за сексуалните партньори искате да е?

Бубе, и по двете анкети ще гласувам, така че за мен няма значение коя ще е първа.  Peace

Предлагам също така по някое време анкета на тема "Кога смятате да се връщате на работа?" или нещо подобно като формулировка. Ако не се лъжа вече има майка, която се е върнала на работа, предполагам някои работят от вкъщи и въобще темата ще става все по-актуална с порастването на бебоците.

# 455
За тези, които харесаха раничката за носене на бубето - ибейски вариант, но издържа до 41кг http://cgi.ebay.co.uk/Infant-Toddler-Baby-Sling-Active-Carrier-D … 879#ht_6757wt_905

# 456
  • София
Здравейтее Simple Smile

Ние сме добре.
По темите:
И ние сме на Либеро 3 Simple Smile ама малко трудно ги намирам ...
Правя масаж след всяко къпане т.е. всеки ден.
Гимнастина, когато се сетя и то ако е разположен за игра, иначе не го мъча.

Аз да ви питам за един съвет. Имаме ваучери за бебешки магазини от приятели, които скоро трябва да похарча, защото им изтича срока. И се чудя какво ще ми е най-необходимо.
Нямаме кой знае колко  неща - само един шезлонг и една въртележка за леглото. Мисля си за кошара за игра и стол за хранене? Според вас какво ще ми трябва скоро ?

# 457

охх, и двете сме омаломощени - поставиха й днес сутринта синфлорикса и това, което държавата е договорирала на мястото на пентаксима - GSK версията е инфанрикс,

careener, дай малко пояснения, не поставят ли пентаксим и какво е договорила държавата?
 lady, масажа и гимнастиката е добре да се правят през деня, когато детето е спокойно, най добре около час след хранене.

# 458
Здравейтее Simple Smile

Ние сме добре.
По темите:

Аз да ви питам за един съвет. Имаме ваучери за бебешки магазини от приятели, които скоро трябва да похарча, защото им изтича срока. И се чудя какво ще ми е най-необходимо.
Нямаме кой знае колко  неща - само един шезлонг и една въртележка за леглото. Мисля си за кошара за игра и стол за хранене? Според вас какво ще ми трябва скоро ?
Стол за хранен, уред за пюрета ако ще ги правиш ти, столче за кола следваща група, бънджи.

# 459
  • Пазарджик
Бубе за анкетата май повечето момичета дадоха  мнение за памперсите ,за което още един път да благодаря!

# 460
  • София

Стол за хранен, уред за пюрета ако ще ги правиш ти, столче за кола следваща група, бънджи.
Да Peaceкошарата за игра на мен не ми харесва като идея,може уолкър да си вземеш ако не харесваш проходилки,люлка...

# 461
  • София
Здравейтее Simple Smile

Ние сме добре.
По темите:

Hug

# 462
  • в Надежда-та
адис нямаме никой наоколо Tired И баткото, сега и малкия си ги гледам сама Laughing

Следващата анкета........ за сексуалните партньори искате да е?
ама още ли не сте се отказали от тази тъпа анкета Crazy

Бире нямам идея колко пъти на ден яде, не ги броя Rolling Eyes

Mirrabella за какво ти е кошара за игра newsm78, Бебеш е дала мн добри предложения Peace

памперсите - ползваме на Памперс (3) най-евтини са  Wink Иначе с баткото ползвах Либеро. По-добри са за мен от Памперс Peace

# 463
  • София
Mirrabella за какво ти е кошара за игра newsm78, Бебеш е дала мн добри предложения Peace
Ами знам ли  Laughing С първо дете, още не знам кой неща са излишни и кои ще ползвам много, та за това и реших да се консултирам с вас   bouquet

# 464
  • София
Анкети попълвам всякакви Simple Smile
Яде към 6 пъти на ден + междинни подръпвания. Все си мисля, че яде малко. Ако не съм го кърмила и е мн. гладен едвам изяжда 80 мл. от шишето newsm78. Ака по 1 път на ден. Като глдам снимките на сладурчетата във ФБ, определено има да наваксва по отношение на бузи и бутчета Simple Smile, но пък е дългичък.
И на мен "Св. Троица" ми е близо, ако успея да оставя каката на баща и, с удоволствие ще се присъединя към някоя разходка.
За кошарата изобщо не е сигурно дали ще иска да седи вътре, стол за хранене и за кола ми се струват по-практични.

Общи условия

Активация на акаунт