Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 123
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и от нас!
Гггъбка мерси за кафенцето Hug
Тути за памперсите ние ползвахме Памперс Актив Бейби и Премиум,сега пробвах Хъджис и съм много много доволна,по добре попиват и на крачетата са и по добре(но това е лично мое мнение,не го налагам),а за мазането мажа само сутрин и вечер като я измия и за сега нито се е зачервявала,нито пъпчици...абе нищо е нямала
Бенджи Hug Hug Hug ще мине този период на Краси,но трябва спокойствие и силна храна.Бела беше така след време сама си направи режима става да яде в 3 и после в 6:30,колкото и да се мъча да и го променя не става.Дали ще я приспя в 8,9 или 10 става да яде в 3 не по-късно или по-рано....но така се живее.Преди ставах на 2-3 часа задължително,после 1-2 часа приспиване,но отмина
Силве,Белослава 3 дни пищеше от баща си,майка ми,баща ми..абе от всички,само в мен млъкваше,направо беше ужас,а хем не е ваксинирана още и никои нищо не и е направил.Сега вече млъкна и няма проблем ,смее им се,гука им...беше нещо моментно

# 391
  • София
Ay, Бенджи, а аз мислех да ви се оплаквам колко ми се спи. Сега ще замълча засрамено... Дано скоро мине този период. Hug

Тути, аз с крем мажа само вечер. Яна я мажех на всяка смяна на памперси. Не виждам разлика между двете.

Сareener, спокойно можеш да споделиш тук депресията. Много помага.

ViFresh, възможно е и да си въобразявате. Просто така да се случва, че да е кисел в тези един-два момента.

Днес краката ми май ще си починат, че вече нямам сили да обикалям улиците. Mr. Green Ива вчера почти не спа, така че се надявам днес да компенсира.

За рахита - вчера майка ми ми обясни как лятото щяла да купи подцинкована (надявам се така да се пише) кофа, щяла да я пълни с орехова шума и вода, която да оставя на слънце и в късния следобед да полива бебето, за профилактика против рахит.  #Crazy

За памперсите - аз стигнах до извода, че има два вида Памперс 3 - едни със зелени точки и едни без тях. Първите са отвратителни, вторите се ядват.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 09:56 от etomira

# 392
  • София
Бенджи,дано скоро отминат пустите колики Praynig
Вифреш,според мен просто детенцето иска да усеща твоята миризма,някой деца просто са свръх привързани към единия родител и не искат при никой друг,но с времето това ще отмине.
Дупето мажа само при нужда.
Вит.Д и азне давам много стриктно.
Масажите малко измислено ги правя Embarassed
А за рахита-ох,болна тема ми е Tired със синът ми имах такива проблеми Sad

# 393
  • sofia
аз чак днес установих, че има 2 вида зелен памперс- с и без ластик, разликата в опаковката е минимална

# 394
ViFresн и при нас баща и я държи, а не плаче от него и затова предполагам, че ще мине този момент.
Я кажете сега как да различа кои памперс са без зеленото, че ме дразни как мирише и дали тези без зелено пак са ароматизирани.
Сareener -  използвай ни като твое "кошче за душевни отпадъци" хем ни доволна, хем  прякото обкръжение щастливо  Simple Smile
Бенджи  Hug

# 395
  • Пазарджик
БенджолинаСлед ваксина, имунната система е ангажирана с изкуствено вкарания по директен път в кръвта бактериален антиген.
При различните деца това се отразява малко или много върху регулаторните телесни функции.
В това число и регулацията на температурата. Къпането активира, тези регулаторни махнизми на организма, за да компенсира резките промени в температурата на кожата. В това време организма допълнително е обременен с бактериалния антиген и се гледа по възможност да се избягват подобни стрес състояния. Вероятността мястото на ваксинирането да се инфектира по време на къпане е минимална. По-скоро, леко повишената температура след ваксинация е приспособителна реакция на организма за да се справи с ваксиналния антиген. Охлаждането по време на къпане, може да възпрепятства тези сложни реакции на организма!

# 396
мацки, моето дете се ошашави - до петък ядеше по 90-100 мл., а вече трети ден като й дам 130 и ме гледа сърдито, един вид "добре де, що си го стискаш това мляко!" естествено, вече се храни на 4 ч.
вчера пък след като спа цял ден я нахраних в 22,30 ч. и се събуди чак в 6ч. не мога да повяврвам, че такова малко бебе може само да си прави режими...много съм впечатлена!

и аз махнах зеления памперс, сега си взех бял, ама много гадно мирише пущинката!

# 397
Тути,   bouquet

Елч, ей сега ти завидях и то никак благородно. Embarassed

# 398
Аз досега съм ползвала бял и жълт памперс - от белия съм доволна, от жълтия не, бейбилов- не съм доволна, пуфис- крайно не съм доволна . В момента съм с Либеро и съм много доволна.
Елч и аз ти завиждам. Мойто няма никакъв режими един с един ден не си приличат. А това ставане нощем ме изтощава вече крайно

# 399
добро утро.
Отчет от ДК.-6.200кг и 64 см. Embarassedсамо от кърма Party...джипката пак ме подканва за сокчета,нещо зорлен иска да ми отбие детето Rolling Eyes
Памерсите са ни Либеро -3ка Embarassed..ми мъже,кво да ги правиш,растът като гъбки Grinning
Инак Вико е голям добрушко,вече почна да спи и през деня!!! Когато е буден е в добро настоение,нахилен широко като тиква hahahaЛапа си ръцете,даже така ги усмуква,че свирят.Когато е в полулегнало положение се наддига..ама то си е нормално.

# 400
добро утро.
джипката пак ме подканва за сокчета,нещо зорлен иска да ми отбие детето Rolling Eyes
Моя ме пита  давам ли сокчета, аз казах, че не ги ще при което той с усмивка каза " ми като не иска детето по-натам".
То детето не знае що е сок, но то моето и вода не всеки път иска. За сокчета не съм решила кога да я пробвам, сигурно когато педи каже, че вече и е крайно време.

# 401
  • София
Оффф, от Софийска вода пак ни изненадаха, цял ден сме без вода  #Cussing out  #2gunfire
Ние сме с Памперс премиум, 3-ка, като изключим миризмата нямам оплаквания  Peace
Мазане на трътката само с Бочко, не на всяка смяна  Peace
А пък моето дете като че ли си изгради режим, яде в 22 ч., после към 4 прави опити да ме изврънка за манджа, ама с водичка и биба откарва до 6  Crazy

# 402
  • София
Да се оплача - всеки мой опит да я оставя по корем е обречен на провал - обръща се по гръб. Вие имате ли такъв проблем??

# 403
ети, поне се обръща, което си е хубаво.
Дара не ще да лежи по корем и забила глава в леглото започва да пищи от раздразнение Simple Smile

# 404
И нашата не иска да седи по корем,голяма мъка е/все още не се е обръщала/.
Аз от няколко дни спя до 11 часа Embarassed,храня я към 08ч.и после и двете отнасяме плувката.Ние вече се храним по 5 пъти дневно през 4 часа-голям рахат,родих се.През нощта детето си спи 10 часа,без да се обажда-пу,пу,пу-много съм доволна.
Памперс -ползвам Либеро 3,нямам забележки.
С крем мажа при всяка смяна на памперса и досега никога не се е подсичала,почервенявала,пъпчасвала/да чукна на дърво/.

Общи условия

Активация на акаунт