Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 104
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • София
адис,благодаря Hugписах Simple Smile

# 436
  • sofia
Не е важно бр хранения , а количеството! Лия изяжда една кутия от 300гр точно за 2дни и половина, не е истина просто! Това количество стига за 16-17 порции или яде по 6пъти на ден

# 437
Аз вече писах,че ядем 5 пъти на ден по 150-160мл.Ам.през 4 часа.

# 438
  • Русе
Ние на 11-ти сме на консултация и тогава ще видим има ли го Пентаксима. Ако го има - слагаме, ако не - чакаме.  Rolling Eyes

Прибрахме се от извънредната разходка, която си спретнахме с Тедка и както трябваше да яде в 13ч. така започваме едва сега храненето  Confused - няма събуждане, когато излиза навън.

Биричке тя се храни 6 пъти в денонощие, но понякога е имало 5 или 7. Сама си се гласи.

# 439
 Ползвах памперс 2, уж добре като размер, но от време на време, акото й излиза от към гръбчето. Сакси добре, че беше ти, сега взех тройката, малко са й големички, но поне този проблем го няма.
Какче, дано всичко е наред при теб.
Аз също съм притеснена, имам някакъв АГ проблем, та чакам прегледа със свито сърце.
Пусто време, как влияе на настроението

# 440
Бебешондел, при цялото ми уважение, мисля, че иронията ти е неуместна.
Вече доста дискутирахме въпроса и стана ясно, че тези, които решават да слагат ваксини го правят също толкова информирано, както и тези, които решават да не слагат.

Всички четем и решаваме кое е най-добро за децата ни.

Пак, ли си наложих мнението? О,  извинете! И се чудите защо все по-малко се пише в темата  Stop

# 441
Аз знам , че ако не са слагани ваксините няма да ги вземат в детските градини.
Законът за детската градина е написан така, че можеш да ги осъдиш, ако не вземат детето. А и да не го вземат, това едва ли ще е в полза на това да васкинираш или не. Поне аз мисля, че не участва в уравнението.
Саксофон,
http://www.elit-bg.com/index.php?page=torrent-download&id=b7 … 2e850ab17cff3bcc9
алтернативен линк към филма.

# 442
  • София
Berend Botje, благодаря  Hug  и аз го намерих филма, разбит на части. Просто защото ИСКАМ да се информирам. Пуснах си първата и веднага си спомних, че го гледах тоя филм още като яна беше бебе. Направен е така, че да те разплаче и успя, разплака ме. Но не ме убеди.
Ето линк http://vbox7.com/tag:%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8 , пък всеки да реши за себе си  Peace

Не съм обръщала внимание на това по колко пъти се храни иван. различно е всеки ден. всеки път като иска, давам.   Blush

# 443
Berend Botje, благодаря  Hug  и аз го намерих филма, разбит на части. Просто защото ИСКАМ да се информирам. Пуснах си първата и веднага си спомних, че го гледах тоя филм още като яна беше бебе. Направен е така, че да те разплаче и успя, разплака ме. Но не ме убеди.
Ето линк http://vbox7.com/tag:%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8 , пък всеки да реши за себе си  Peace

Не съм обръщала внимание на това по колко пъти се храни иван. различно е всеки ден. всеки път като иска, давам.   Blush

Благодаря ти за линка, и аз нямам рег. в арена, пуснах си първата част и не се разплаках  Thinking Дадоха просто няколко истории + мнение на няколко лекари  Rolling Eyes

# 444
хихи днес пак ли ще има ощипани госпожици? Laughing Laughing Laughing

аз ходих на зъболекар с дара, много яко. готино е зъболекарят да ти е близък приятел, отивам си като на кафенце. е, да кажем като на кафенце с приятел - садист Laughing Laughing Laughing

етомира, какво стана с ЯМР? нали днес трябваше да е?

# 445
  • В две тъмни очички
Оп и аз тук  Laughing

Какво пак сте се захапали за тея ваксини бе хора! Айде стига вече!  Peace

Уф тоя скапан парен локомотив, дето ходи до Банкя ми изкарва нервите!!!!!!!!!  #Cussing out Понеже минава и през Божурище, го чуваме постоянно! Много е дразнещо!!!!!!!!

Дупарата на Влади започна да се оправя! Добре,че е тая смрадлика, че вече не знам!!! Никога няма да сменям памперсите повече (ако нямам проблем)
Какче , изнервена ли си - и бебчо ще е! Опитай се да си максимално спокойна! А от нас - положителна енергия и  Hug

Ети, какво е положението при теб?

Следващата анкета за памперсите или за сексуалните партньори искате да е?

# 446
Да не кажете че само спамя
Памперси - либеро 3 защото от памперс се подсичаше.
Не я оставям по корем,не я масажирам нито и правя гимнастика. Нямам време.
Мажа Тея само ако е подлечена, мия на всяко ако.

# 447
  • Пазарджик
Момичета благодаря ви за мнението! HugАз май само на Хъджис не съм ползвала,разбрах обаче ,че имало Български и Турски  и имало разлика.Турския бил по добър.Та разбира ли се кой ,какъв е?

МОМИЧЕТА СТИГА СМЕ ПРИЕМАЛИ МНЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ  ТОЛКОВА ЛИЧНО,МОЛЯ ВИ!!! Praynig Praynig Praynig
Та нали за това са тези форуми да четем различни мнения и да решим кое е най добро за нас-в случая за децата ни.

Май няма да стигнем до захранването по този начин Mr. Green/това е за майтап/

# 448
  • София
Ние сме на Памперс 3, някакъв на прИмоция от Кауфланд. Преди това с 2ри размер ползвах различните видове на Памперс (оранжеви, бели, зелени), ама зелените ми се сториха най-добре от гледна точка на не-пропускане. Иначе с кожата няма проблем засега (да чукна на дърво).

Дупето и аз го мия на всяко акане...което при нас е...един път на 5-6 дни. Laughing

Иначе се къпем всяка вечер, естествено. Не бих лишила Йоана от това голямо за нея удоволствие:) След банята следва масаж, който тя изобщо не обича, затова гледам да е по-набързо:)

По корем и тя пищи и се сърди - когато ходихме при Алексиев (ортопед) на преглед, той каза, че и неговата дъщеря не обича да седи по корем и щом бебето не обича, най-вероятно няма и да се научи да лази (не че е необходимо).

# 449
  • София
Аз ползвам оранжевите Памперс,сега за сефте взех 3ката и са екстра на бебка,нямам никакви оплаквания от тях и затова не смея да пробвам други да не се разрани нещо дупето.Оранжавите кърпички на Памперс също ми харесват,но и белите пак на Памперс също.
За парния локомотив-не успях да повозя Дими в събота,имаше народ като за 5 локомотива и продължаваха да продават билети Shocked хич не ми се вкарваше детето в тая навалица Close

Общи условия

Активация на акаунт