Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 085
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Благодаря ви момичета за подкрепата  Hug Едната ми грижа вече е зад гърба ми и съм неописуемо щастлива. Остава и утре другата ми грижа да се окаже безпочвена и всичко ще си дойде на мястото. Но изглежда стреса си е оказал влияние и върху кърмата, а така също и недоспиването и умората и май, май ми е намаляла Confused Преди малко Виктор се дра като че ли го коля. Какво ли не правих, не спира, давах му да суче, а той се дърпа и гъне. Направих му 110 мл АМ и си ги глътна от раз. И сега си седи спокоен в шезлонга и си играе.
Ети, стискам палци всичко да се подреди по най-добрия за теб начин  Hug
Бубе, сложи рецептите на първа страничка, струва ми се доста полезно инфо  Peace

# 496
  • Русе
...
Бубе, сложи рецептите на първа страничка, струва ми се доста полезно инфо  Peace

Peace

kakche - и утре всичко ще е ОК  Peace

Пате - не налагам мнение, ровя се чета и споделям написаното от други  Heart Eyes А който иска да ме анатемосва няма да се сърдя  Mr. Green

# 497
  • Пазарджик
Бубе, сложи рецептите на първа страничка, струва ми се доста полезно инфо

# 498
Berend Botje, благодаря  Hug  и аз го намерих филма, разбит на части. Просто защото ИСКАМ да се информирам. Пуснах си първата и веднага си спомних, че го гледах тоя филм още като яна беше бебе. Направен е така, че да те разплаче и успя, разплака ме. Но не ме убеди.
Ето линк http://vbox7.com/tag:%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8 , пък всеки да реши за себе си  Peace

Не съм обръщала внимание на това по колко пъти се храни иван. различно е всеки ден. всеки път като иска, давам.   Blush
Учила съм малко химия и прочетох листовките горе-долу грамотно и въпреки това ваксинирах каката до едно време. Тогава си взех решението информирано, след като видях какво ни се случи, пак го взех информирано, при това точно със същата информация Simple Smile)). Така, че важно е човек да е преценил и горе-долу да знае какво прави, тогава което и да е решение е добро, щом е обмислено.
Такива филми много не обичам да гледам.

ЗА покупките, кошарата ми е полезна, защото сме на два етажа и оставям бебето/каката да спи там през деня. Не харесвам идеята за бебефон.
Столчето за хранене, имаме дървено, ползвах го малко на двора, но предпочитаме да стоим заедно на масата. Гледах, че има едни приспособления, които се монтират на нормален стол и така детето стои заедно с всички на удобна височина. Такова бих си взела, ако намеря.
Пюрета не съм правила, нито съм купувала, но пасатора/блендера ми върши прекрасна работа в кухнята.
Мечо много харесва въртящата се играчка над леглото, както и бебешката книжка. Точица не им е обръщала внимание. Simple Smile

Етомира, стискам палци да се оправиш бързо, каквото и да решиш.

# 499
Бебе на 2 месеца трябва да изяжда по 780 мл мляко за денонощие. И пак не е закон, а и може да бъде проследено количеството при тези, които са на АМ и цедят и дават.

За ваксините. Някоя беше питала дали за някоя майка е от значение решението й да ваксинира да зависи от това тя да иска детето й да посещава ДГ. Е, аз съм ТАЗИ. Но, май имаме проблем и може да си отложим ваксините. В такъв случай някой знае ли може ли детето да посещава ДГ.
Сакси, какво ти е чудно, че в САЩ слагали 6 ваксини наведнъж. То  Пентаксима срещу колко заболявания е?

И аз се нуждая от раничка за бебе, Гледах едни туристически, но те над 200 лева. В тях могат да се носят деца го 15 кила. Тази раничка, дето я има Бубето ми се струва много, как да кажа... афиф.

# 500
Калифорниа, щом са отложени по медицински причини, а не по твое собствено желание минавате на комисия и ви издават бележка.При такива случаи няма проблем за ДГ.А какъв е проблема, ако ти се споделя?

# 501
здравейте мацки Simple Smile

отдавна не съм се включвала, но си ви чета най-редовно, просто не съм имала какво да добавя или посъветвам различно от това, което някоя от вас вече е написала Simple Smile

отчетче Simple Smile

памперси в момента сам на Памперс актив бейби 3, преди това бяхме на Премиум Кеър 3, а в началото и на Либеро. Либеро са ми малко дебелички, затова минах на памперс - доволна съм, не сме имали червено дупе, но пък ни пропускат акита от време на време... мисля да пробвам Пуффис

за поставянето по корем - обичаме и стимулираме като му слагам разни играчки на нивото на очите и той се кокори с интерес

днес бяхме на ДК - биха ни 2те ваксини - зайчето ги понесе мъжката, за сега е спокоен, ще видим довечера

доки малко ме стресна, че не било наддало детето достатъчно - само 560г при нормално м/у 600 - 800 само от кърма.... да съм пробвала да го дохранвам вечер с по 30-50 АМ newsm78 #Crazy

аз мисля, че 560 за месец и 10 дни не много зле, вече сме 5,260 и 60см...

Хелп ми Simple Smile чудя се с това дохранване вечер дали да го пробвам, че то детето се буди през 2.5 -3 часа и вече по - рядко прави пауза от по 4-5 часа...

започвам редовно пиене на лактогенни чайове, ядки, жито,, че хич не ми се ще да давам АМ...

Етомира стискам палци! майка ми е оперирана от дискова херния, но мисля че заиси стадия на развитие.... пази се, не вдигай тежко!

ами май това за сега, че стана много дълго

хубава вечер на всички  newsm24

# 502
Май-май АД, кофти работа Confused.

# 503
Ноеми, още не се развеждам,  въпреки, че и това ще стане, но искам първо да се консултирам с адвокат, че като ги гледам какви са цялата рода, лошо ми става. Техните един път не ми се обадиха, аз звъннах на сестра му, тя хем е с кола, каза, че не може да дойде и ми предложи аз да ходя при нея с влака. Нали все се оплаквам, че мъжа ми не ми помага, та те седнали и решили аз и Изабела да отидем да живеем при сестра му, че да ми помагала. Думи намам просто, как си ги решават тия неща без мен  Grinning

За памперс ние ползвахме памперс 3 и 4, обаче ластиците са им много стегнати и много й стягат на крачетата, все са червени, на Изи крачетата са доста дебелички и има много гривнички. Майка ми сега е взела либеро 3 и каза, че е по добре с тях, не й стягат така и май на тях ще минаваме.

Какче, дано днес сте по- спокойни!  Hug

Ети,
дано се оправиш по-бързо, моя приятелка се оперира, но в Холандия и сега е много доволна.

# 504
Май-май АД, кофти работа Confused.
Confused Много неприятно.От кога се съмняваш?

# 505
Ами, Пате, тъкмо му минаваше бебешкото акне и се появиха плаките и пъпките. Поне засега е само по лицето.

# 506
kamelia_petkova , целта на анкетата е да се поразвесели форума  Mr. Green
Тогава предлагам отговорите да почват с: ами да кажем, че са били .....  Mr. Green

# 507
Ами, Пате, тъкмо му минаваше бебешкото акне и се появиха плаките и пъпките. Поне засега е само по лицето.
А като време? Биха ли ви ваксините за 2 месец?

# 508
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0 - Рецепти за домашни пюрета и каши

Да вдигнат пръст тези, които са започнали  да дохранват и са кърмили след това повече от два  месеца  Wink

# 509
  • София
Ети много кофти това с дисковата херния. Моят съвет е да не се оперираш, а да се пробваш първо с някой добър терапевт. Имам позната, която точно след раждане се сдоби с такава и се оправи само с терапия и гимнастика. Всъщност ти ще си прецениш, но операцията е кофти работа и не е гаранция, че ще се оправят нещата, а и защо да те режат като има и други начини.По добре да пробваш.

Памперси ползвам сега на DM, малко са ми плътнички обаче.На Памперс ще си минем отново като свършат тези.

Общи условия

Активация на акаунт