Пролет пукна, януарчето по разходки хукна!(6)

• 24 088
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Тука всичките модели са без пари и ги пробвах наред - молфикс, хъджис, памперс оранжевите и от тия хъджис най ми харесват
saxophone   все се каня да те питам и забравям,къде бе мила тия памперси Grinning
Позволявам си да отговоря вместо нея  Embarassed , щото и аз съм си купувала от там - в Димитровград.

Тути аз от тук (пловдив) си вземам пак турски - значително по евтини са- пример - премиума на памперс тройката е 19.50 за 60 бр., а обикновения пакет памперс сините - 21.50 за 72 бройки.

Откъде, откъде???  Mr. Green

# 481
Тука всичките модели са без пари и ги пробвах наред - молфикс, хъджис, памперс оранжевите и от тия хъджис най ми харесват
saxophone   все се каня да те питам и забравям,къде бе мила тия памперси Grinning
Позволявам си да отговоря вместо нея  Embarassed , щото и аз съм си купувала от там - в Димитровград.

Тути аз от тук (пловдив) си вземам пак турски - значително по евтини са- пример - премиума на памперс тройката е 19.50 за 60 бр., а обикновения пакет памперс сините - 21.50 за 72 бройки.
На мен ми бяха продали от турския Премиум, пишеше Премиум Прима на същата цена като другия (около 24 лв, май 23 и нещо за 60 бр, 3ка), забелязах едва в къщи. Crossing Arms

# 482
За ваксините почваме вече да се повтаряме много и затова някои от нас се изнервят. Всеки вече е решил дали ще слага или не и мисля е минало времето за тези дебати. Предполагам всеки ако има колебания ще е достатъчно интелигентен, че да се информира не само посредством споровете, които тук ще ме извините, но са на база лично мнение, за сметка на места, където двете тези се защитават по някакъв начин.

Това със сгъстяването на косата ми и много смешно т.к. племенницата ми даже я обръснаха и всеки път като чуя за такова хрумване си я представям. Вярно беше картинка на с гола глава, но коса повече отколкото си имаше не и поникна  Laughing

Много ми е интересно, каква е целта на анкетата със сексуалните партньори, ако сме мъже " да си ги мерим" пък то ..... Mr. Green

ееее 9 мнения докато пиша

# 483
  • В две тъмни очички
Я какво открих  Party http://www.pakostnik.com/bg/recipe.php - искате ли да го сложим на 1-ва страница?

Бебешондел , като я напъхам тея дни ще я снимам и ще покажа  Hug

Ети, поискай второ мнение, като вземеш и снимките с теб! Първо пробвай с други манипулации - инжекции и масажи! В Банкя знам , че е един от най-добрите лекари, който се занимава точно с това! Операцията на дискова херния ти дава под 50% сигурност! Твърде си млада да рискуваш, особено ако има вариант да се мине и без нея на този етап!  Hug

kamelia_petkova , целта на анкетата е да се поразвесели форума  Mr. Green

# 484
Здравейте момичета,
днес ходихме на консултация и и биха едната ваксина само, лекарката каза, че предпочита да бие по една, поплака малко, сега ми се струва доста уморена милата, дано не плаче после, за сега промрънква в просъница.

Памперсите са ни на Памперс премиум кеър 2, пропуска ако от време на време през гърба или през крака, но това става като се наака докато я кърмя. Чувала съм добри неща за Либеро, но не съм ги пробвала, били по-дебели обаче.

Мажа с крем против подсичане само като е зачервено дупето, иначе на всяка смяна мажа с олио, и се хващам, че все по-често минаваме само с избърсване с кърпички  Embarassed Смених бая марки, страх ме е само да не и се отрази прекалено честата смяна на марки, сега сме с Хъгис и са много интересни, по плътни са и по-мокри  Simple Smile

# 485
  • Русе
Ако ви се чете ( никого незадължавам ) знам, че е коментирано кърменето много, но все пак за кураж http://semeistvo.rozali.com/dnevnik-bebe/p6427.html

# 486
  • Русе
Бебешондел, Бубе - благодаря   bouquet ( това в Пакостник, наистина ми допадна  Wink ) и аз ще искам снимчица, как изглежда бебка вътре  Heart Eyes

Етомира - спокойно мила, ще се оправят нещата  Hug ( и аз съм паника в такива ситуации )

# 487
  • София
Етомира, дано всичко се оправи по най-добрия начин!  Praynig

# 488
хихи днес пак ли ще има ощипани госпожици? Laughing Laughing Laughing
Хихих, да  Mr. Green

Елина, ще те анатемосат.Недей да налагаш така мнение, моля те  Crazy

# 489
  • София
Етомира, стискам палци да не е толкова зле положението и да се размине операцията!!!

# 490
  • София
Благодаря ви! Hug

Бубе, взех изследванията и ще отида утре до Пирогов. Инжекциите и масажите не помогнаха Sad Вече пробвах. Беше много забавно, защото един час след една от инжекциите имах криза. Ако имахподобрение, изобщо нямаше да се замислям над вариант да ме режат. И без това изпитвам див ужас от операции.

Иначе аз досега не съм срещала хирург, а и не съм чувала да съществува такъв, който да е казал, че нещо може да се оправи без операция. В последния час изчетох много мнения ЗА и ПРОТИВ операцията и съм много раздвоена. От друга страна съм толкова изморена от непрекъснатата болка, че съм готова да се хвърля на обещанието повече никога да не ме боли.

# 491
  • Пазарджик
Етомира, стискам палци да не е толкова зле положението и да се размине операцията!!!

# 492
  • В две тъмни очички
Ети,ако искаш ще питам мъжа ми дали има телефона на този лекар! Бившия му сътрудник се оперира при него !

# 493
Ети,имаш стиснати палчета и от мен!Дано нещата се развият по най-благоприятния за теб начин! Hug

# 494
  • София
Бубе, искам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт