Математически турнири - 9

• 54 799
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • София
И аз ще се оглеждам за табелата. Не знам стаята, тъй като мероприятието се организира от училището, но ние с татко му сме решили да си направим една екскурзийка.

# 721
 Преди малко се свързах с ПМГ Ямбол. Разговарях с една любезна г-жа.
 От първо до трето място - парични награди, премиите грамоти и малки предметни награди/ с които да стимулират деца/.
Раздавали са ги на награждаването, но ние не присъствахме.
Колективните участници са си получили премиите и наградите. Нямали адресите на индивидуалните участници и затова така се е получило. 
Поискаха ми адреса и обещаха да ни изпратят наградата.

# 722
 vili23, много благодаря! Моят син си получи грамотата, медала и паричната премия благодарение на една много отзивчива майка от форума, но имаме две деца с премия, така че още утре ще изпратим човек до гимназията да вземе наградите и да ни ги изпрати.

# 723
  • Варна
И ние получихме потвърждение - отборно сина е в зала №7 .....с кого ли ще е.Ако някой е в тази зала, нека пише

# 724
И моята дъщеря прояви интерес към турнира в Шумен.Изпратих заявка днес  и след няколко часа получих разпределението-в отборното състезание е в ПМГ №4,З клас.Тя малко е притеснена,че едва ли ще познава някое от децата,но се надявам дотогава този неин проблем да изчезне.

# 725
  • Варна
ние сме в стая 2 в ПМГ - отборно и в стая 8 МПГ - индивидуално - надявам се да се срещнем - Дидева разсмя ме с "табелката"   bouquet

# 726
Дидева разсмя ме с "табелката"   bouquet
Моля, моля... Съвсем сериозна съм!  Crossing Arms
 Joy Joy Joy
Веднага след старта на индивидуалното ще съм на стълбите отпред с въпросната табелка и бадж с ника и името ми. Надявам се никой да не се притесни или изплаши и който ме види да дойде при мен. Първата част на състезанието е сравнително кратка, но тогава можем да се съберем и да изчакаме децата си заедно. В двора на гимназията има доста уютни пейки на шарена сянка, където можем да проведем първата част на форумската среща. А след като децата поемат за участие в отборното състезание, което трае по-дълго, можем да отделим нужното внимание на кехлибарения сок от хмел.  Grinning Утре възнамерявам да впрегна усилията си в търсене на подходящо място в близост до ПМГ-Шумен, което да ни събере всички, докато чакаме малките състезатели. Очаквайте официално писмо-покана и типова екселска форма за заявка за участие в срещата на готините майки-математиколюбителки ( е, и приемаме мъже - татковци или просто съпрузи  Grinning ).

# 727
ние сме в стая 2 в ПМГ - отборно и в стая 8 МПГ - индивидуално

Ние също сме в ПМГ стая 2, отбор №1 и стая № 3 индивидуално.
Вие кои отбор сте? Дъщерята много се зарадва като видя, че  стаята е същият номер като нашият.
Моля, ако има други деца в същата стая да се обадят.

# 728
 По-точно в отбор №1

# 729
Утре възнамерявам да впрегна усилията си в търсене на подходящо място в близост до ПМГ-Шумен, което да ни събере всички, докато чакаме малките състезатели. Очаквайте официално писмо-покана и типова екселска форма за заявка за участие в срещата на готините майки-математиколюбителки ( е, и приемаме мъже - татковци или просто съпрузи  Grinning ).

В близост има две добри заведения -Тексас и Акцион там може да се насладите на каквото ви душа иска.Има храна  и на двете места , второто  е по скоро кафе но има и прилично меню от пици, салати и сладки нещица.
Сега видях датата  6-7 май Свободна съм тогава и непременно ще се включа в пиенето на биричка!А младежите да се потят! Hug newsm10
А Дидева това с табелата е супер!

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 23:39 от мама засмяна

# 730
  • ride my bike...
И моето дете е в стая 2 отборно.
В един отбор са с детето на KalinaKiricheva Simple Smile

# 731
  • София
Ей, голяма организация тече за Шумен!
На родителите приятно и слънчево прекарване, а на децата много успехи!

# 732
Laluni, знаете кои са другите деца във вашият отбор.
Моето дете е  в сборен отбор и не се познава с никой.
Това не я притеснява/поне за момента/, дори се радва.

# 733
  • ride my bike...
vili23, знаем кои са другите деца в отбора, но те са от Варна.

# 734
От Пловдив има едно детенце 2 клас,което ще бъде в сборен отбор 2 и ще бъдат в стая №1

Общи условия

Активация на акаунт