Математически турнири - 9

• 54 769
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря за бързият отговор.
Много успехи на всички децата !
Дано някои се обади, които да е в нашият отбор.

# 736
  • ride my bike...
И от Варна има едно детенце ПМГ -1, сборен отбор 2. Втори клас.
Не го познавам детенцето, видях името му в потвърждението на заявката.
Почти го събрахме отбора Wink

# 737
 Става въпрос за четвърти клас.

# 738
Хайде и аз да дам принос за отбора на второкласниците.  Simple Smile
Ние сме в сборен отбор 2 в стая № 1 и за индивидуалното, и за отборното.

# 739
Хайде и аз да дам принос за отбора на второкласниците.  Simple Smile
Ние сме в сборен отбор 2 в стая № 1 и за индивидуалното, и за отборното.

E,децата 2 клас,сборен отбор 2,индивидуално и отборно стая №1,станаха трима.
Успех на всички!

# 740
  • Варна
Мами на четвъртокласници - пишете. Синът е в сборен отбор №3

# 741
Редовно следя форума от 2 месеца, но за първи път се включвам. Синът ми е в 3 клас и ще участва в Шумен - за втора година. Ще се оглеждам за табелката на Дидева !   Simple Smile

# 742
  • София
Здравейте,
успех на състезателите в Шумен!
Честито на Дидева и Макси! Искрено се радвам за вас!!!

Да се похваля и аз. Моето синче с резултат от 115 т. от Кенгурото днес получи грамота и сборник в СМГ за 2 място. Беше доволен и попита баща си дали и той е доволен.

# 743
  • Варна
Е, няма какво да добавя - гледам, че всички очакваме с нетърпение и ентусиазъм състезанието в Шумен, което мн ме радва - аз тъкмо се прибирам от работа - мн им се искаше на началството  и следващите петък или събота да бъда - уви, но имам мн по-важен ангажимент
Laluni Ви е информирала в кой отбор сме - в отбор 1
аз мисля да пътувам събота сутринта, а ученика ме омагьосва след състезанието да сме ходили тук и таме - в смисъл да пообиколим забележителностите

# 744
Еййй, тоя Шумен, проглуши ми ушите Grinning Има време до Шумен. Някой да знае нещо за днешните състезания - Националния тест по математика за 7 клас, националния кръг по физика и още нещо май имаше?

# 745
Много ви се радвам на организацията и ви пожелавам успех!
В наше село за Шуменското състезание не сме чували и тази година е вече късно,
но щом може с индивидуални заявки ще помислим за другата година.
Моята дъщеря е 2-ри клас и вече има успешни представяния на Коледното, Великденското и
на Кенгуруто.
Коледното и Великденското при нас ги правят в петък след часовете, за което не вярвам да са
взимали от някъде разрешение.Има ли и другаде такъв случай или само при нас си правят
каквото си искат?

# 746
  • Варна

Коледното и Великденското при нас ги правят в петък след часовете, за което не вярвам да са
взимали от някъде разрешение.Има ли и другаде такъв случай или само при нас си правят
каквото си искат?
Shocked

# 747
  • София
каквото си искат?
А в кое училище и в кой град става това?
Освен вече ти да ни даваш задачите предварително  hahaha Joy Wink

# 748
  • у дома
Много ви се радвам на организацията и ви пожелавам успех!
В наше село за Шуменското състезание не сме чували и тази година е вече късно,
но щом може с индивидуални заявки ще помислим за другата година.
Моята дъщеря е 2-ри клас и вече има успешни представяния на Коледното, Великденското и
на Кенгуруто.
каквото си искат?
Остава и да кажеш,че им дават да си изнасят и бланките с условията и няма да имам думи  Twisted Evil

# 749
  • София
В нашето училище така направиха с Кенгуруто и в математическия и в езиковия вариант.Те го правиха в петък,а официално беше в неделя.
На тях не са им давали да си изнасят бланките,но на организаторите в училище не виждам какво би им попречило Peace

Общи условия

Активация на акаунт