Математически турнири - 9

• 54 776
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Хайде и ние да се разпишем с първи пост по случй 2-ро място на областния кръг по математика във Велико Търново.
Резултатите : http://riovt.hit.bg/

# 16
Хайде и ние да се разпишем с първи пост по случй 2-ро място на областния кръг по математика във Велико Търново.
Резултатите : http://riovt.hit.bg/
Благодаря, но си ги имаме в старата тема.  PeaceТам има линк и към резултатите от Европейско кенгуру от Велико Търново. .

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 19:56 от Анонимен

# 17
Момичета,
къде ги търсите резултатите на Кенгуруто?
На сайта на ОМГ едва ли ще ги видя първо.
Незнам къде вече да чакам. На рио ли, къде?  Rolling Eyes
На сайта на СМБ? Ще чакаме...

# 18
Да допринеса към двете страници "запис".

# 19
Момичета,
къде ги търсите резултатите на Кенгуруто?
На сайта на ОМГ едва ли ще ги видя първо.
Незнам къде вече да чакам. На рио ли, къде?  Rolling Eyes
На сайта на СМБ? Ще чакаме...

Аз пък защо разбрах, че на сайта на СМБ ще има само тези които са се класирали за националното. Ако моя синковец е оплескал някоя задача, едва ли ще го видя там.  Laughing

# 20
  • Русе
Тази вечер наградиха победителите в кенгуруто в Русе!
Поздравления за победителите и организаторите  bouquet

# 21
Днес в ми казаха, че резултатите за София могат да се очакват чак следващата или по-следващата седмица поради огромния брой участници (няколко хиляди). Тъй като резултатът от кенгурото влиза в класирането за СМГ, тази година ще публикуват пълния списък на участниците. Както са казали по-нагоре, в РИО София бяха много любезни докато разглеждахме работата на детето.

# 22
Здравейте!  Simple Smile
Надявам се темата да ми помогне с информация, че моят син се разсейва напоследък!

# 23
  • София
Интересна темичка.

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 00:09 от elfi

# 24
При нас официални данни още нема от Кенгурото

# 25
Днес в ми казаха, че резултатите за София могат да се очакват чак следващата или по-следващата седмица поради огромния брой участници (няколко хиляди). Тъй като резултатът от кенгурото влиза в класирането за СМГ, тази година ще публикуват пълния списък на участниците. Както са казали по-нагоре, в РИО София бяха много любезни докато разглеждахме работата на детето.
В РИО може и тогава да ги публикуват, но в училищата според мен трябва да излязат до края на седмицата.

# 26
  • Русе
Благодаря,благодаря, мина, наградиха ни, newsm68 newsm44 - така изглежда детето.  Laughing сега чакаме ОМ, по последни данни - утре - дано е така.

# 27
Благодаря,благодаря, мина, наградиха ни, newsm68 newsm44 - така изглежда детето.  Laughing сега чакаме ОМ, по последни данни - утре - дано е така.

Браво на вас, поздравления! А кои деца награждават? И в какво се състои това награждаване?

# 28
  • гр.София
Само за да Ви следя Laughing
При нас резултатите от Олимпиадата са трагични-за първи път в новата история не се класираме за национален кръг(според мен е вредното влияние на пубертета,дано да е това).На ЕК проверихме резултата и май ще отидем на следващ кръг/миналата година не стигна дотам/,а утре отива на Пролетен турнир в Пловдив....Айде да му постискаме палци да се върне в голямата игра Wink
Успех на всички дечица в предстоящите им битки!!!

# 29
Само за да Ви следя Laughing
При нас резултатите от Олимпиадата са трагични-за първи път в новата история не се класираме за национален кръг(според мен е вредното влияние на пубертета,дано да е това).На ЕК проверихме резултата и май ще отидем на следващ кръг/миналата година не стигна дотам/,а утре отива на Пролетен турнир в Пловдив....Айде да му постискаме палци да се върне в голямата игра Wink
Успех на всички дечица в предстоящите им битки!!!

Ирина Б., позволи на Пепи "да падне, да стане и да тръгне отново надалеч". Не е човешко да изискваме от децатата си да бъдат първи в продължение на години. Само мога да си представя какво психическо натоварване е това -всеки път от теб да се очаква да бъдеш пръв сред първи.

Много късмет на всички участници в пролетните състезания в Пловдив и в ямболското "Роман Хайнацки"!

Общи условия

Активация на акаунт