Математически турнири - 9

• 54 812
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Дами и господа, ние потегляме в посока Ямбол. Моля ви, кажете на варненските, пловдивските и софийските организатори на състезания да не качват резултати до неделя.  Mr. Green
Само да ви припомня - на последните страници в старата тема има резултати от Европейско кенгуру и/или НОМ от В. Търново, Плевен, Пазарджик, Варна, Пловдив... Към нея има линк в първия пост на тази тема.  Peace

# 46
И аз тук. 
Дидева, благодаря!  Hug

Дами и господа, ние потегляме в посока Ямбол. Моля ви, кажете на варненските, пловдивските и софийските организатори на състезания да не качват резултати до неделя.  Mr. Green

Лек път и успех! Ние ще поддържаме фронта. Доколкото можем.  Wink

Ирина Б., напълно те разбирам. Вредното влияние на пубретета го усещаем осезаемо всеки ден. Една моя близка учителка, дългогодишен преподавател, ми каза веднъж: "Умен е, ще навакса". Дано е така! Praynig Ще стискам палци и за твоето, и за моето в Пловдив!

Успех и на останалите деца на турнирите в Пловдив и Ямбол!

# 47
  • ride my bike...
успех на всички състезатели тази седмица.
Някой да има информация кога ще излязат резултатите от ЕК във Варна? Thinking

# 48
  • София
Успех и от мен на всички състезатели!
Ние още не си знаем резултата от Кенгурото. Просто недоумявам как може в училището цяла седмица да не могат да проверят тестовете на 100-200 деца? 

# 49
Ирина Б., напълно те разбирам. Вредното влияние на пубретета го усещаем осезаемо всеки ден. Една моя близка учителка, дългогодишен преподавател, ми каза веднъж: "Умен е, ще навакса". Дано е така! Praynig Ще стискам палци и за твоето, и за моето в Пловдив!

И за моето, моля.  Simple Smile

Когато големият ми син стана в 8 клас, новата му класна на първата родителска среща ни каза: "Майките на момчетата трябва да устискат до 10 клас. В 11-ти им идва акълът." Права излезе жената. Така че ние с деветокласниците просто трябва да ги изчакаме да пораснат. Моят не е състезателен тип, но си има състезанията за част от ежедневието и ходи на тях като на училище. Понякога е много добре, друг път - не особено. Най-важното е, че се отнася спокойно и към едното, и към другото.

Успех на всички деца в Пловдив и Ямбол!

# 50
Laluni знаеш ли дали награждават за общински кръг на ОМ.  Моля някой ако знае да ми каже. Praynig

# 51
  • ride my bike...
Нямам представа mell. Детето ми още 2-ри клас. Simple Smile

# 52
Laluni знаеш ли дали награждават за общински кръг на ОМ.  Моля някой ако знае да ми каже. Praynig

Общински беше първият, нали? По принцип и правилник не награждават за това. Е, ако училището реши, може да награди когото иска за каквото иска. Иначе малките (до 6 клас включително) получават грамоти за втория кръг. За големите не знам.

# 53
Здравейте следя ви от време на време, но все не мога да се включа.
Дидева благодаря. Ти си нашето матеметическо Гуро.

А ето и нашият отчет за шести клас
Зимни в Бургас - 4 място
Областен по математика - 21 точки
Кенгуру - 140 точки

Сега го изпратих в Ямбол и се надявам да се съредоточи и да се представи добре

Успех и на всички други участници в Ямбол и Пловдив

# 54
  • Русе
Русе излязоха най-после http://www.rio-ruse.org/files/Matem_obl_2011_proverka.htm - ние сме с 10т. Cry -8мо място.

# 55
  • София
Моето диваче (3 клас), както винаги е сгрешило при пренасянето на отговорите и на ЕК  остава със 105 т., така че няма да ходи на национален кръг .Cry

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 20:59 от Master

# 56
За 3 клас са необходими 85% от максималния резултат, така че със 105 точки отива.

# 57
За 3 клас са необходими 85% от максималния резултат, така че със 105 точки отива.
И аз си правех такива сметки  Rolling Eyes Очакваме същия резултат, но да видим първо... Големи вълнения са у дома  ooooh!

# 58
  • София
И аз си правех такива сметки  Rolling Eyes Очакваме същия резултат, но да видим първо... Големи вълнения са у дома  ooooh!
Според мен едва ли ще им стигнат 105 т. за национален кръг, тъй като децата със 110 т. са много, при това без да е излязло класирането от големите градове. Броят на децата ходили на национален кръг в предходните години е само 16-17 деца от клас.

# 59
Дори е да е така, аз мисля, че 105 точки за 3 клас  при условие, че решават задачи в групата 3-4 клас е много добро постижение и детето заслужено може  да се радва на успеха си. При това форматът за Национален е съвсем друг, задачите са по-трудни и не е фатално, ако не отиде.

Общи условия

Активация на акаунт