Математически турнири - 9

• 54 829
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, и честито на всички класирали се дечица  в последните състезания. До колкото разбрах, четейки на верев старата и нова тема - никакви резултати от Пловдив. Моето момченце е в 4 клас и се вълнува защото оценката му определя рейтинга за класиране в МГ

# 61
Цитат
Те ОМГ нямаха на сайта информация,че ще се състои въпросното състезание,ние искаме от тях експедитивност или точност при изчисляване на рейтинга на 4 клас!Моля ви се не ги притеснявайте,те са толкова ангажирани!

СЪГЛАСНА!

# 62
  • София
Дори е да е така, аз мисля, че 105 точки за 3 клас  при условие, че решават задачи в групата 3-4 клас е много добро постижение и детето заслужено може  да се радва на успеха си. При това форматът за Национален е съвсем друг, задачите са по-трудни и не е фатално, ако не отиде.
Разбира се, че не е фатално. Представянето на сина ми щеше да ме радва, ако не беше успял да реши задачите. Той обаче на  1 задача не е дочел условието да края и не е видял какво се търси, а на друга се оказа, че не е преписал правилно получения от него на черновата отговор.
В крайна сметка за това са състезанията - най-подготвените и концентрираните да са начело.

# 63
Успех и от мен на всички състезатели!
Ние още не си знаем резултата от Кенгурото. Просто недоумявам как може в училището цяла седмица да не могат да проверят тестовете на 100-200 деца? 

И ние още не знаем...

# 64
  • София
В 31 СУЧЕМ в София днес са изнесли резултатите от ЕК. Разбира се, докладваха ми само за втори клас - първото дете в класирането е със 70 точки.

# 65
По училища ли проверяват кенгуруто, та има резултати в отделни у-ща в София  newsm78

# 66
Сега се обадих до РИО-Варна да попитам дали има  резултати от ЕК и  г-жа Арабаджиева ми каза ,че са готови, обаче не били при нея. МГ трябва да ги публикуват днес или в понеделник ,а тя чак в края на другата седмица.   Twisted Evil

# 67
  • ride my bike...
Ми за къде да бърза жената ooooh!

# 68
Сутринта звъннах в МГ  Варна и ми казаха, че не знаят кога ще бъдат изнесени резултатите.

# 69
  • Варна
Сега се обадих до РИО-Варна да попитам дали има  резултати от ЕК и  г-жа Арабаджиева ми каза ,че са готови, обаче не били при нея. МГ трябва да ги публикуват днес или в понеделник ,а тя чак в края на другата седмица.   Twisted Evil

аз пък преди час звъннах на тел. на Началничката, защото на тел. на г-жа Арабаджиева никой не вдигаше - жената ми каза, че работите били при г-жа Арабаджиева и чакала да и ги занесат Shocked а сега ми кажете кой на кого прехвърля топката
а и сподели, че били много - каза ми 1400  Rolling Eyes  между другото беше страшно любезна, за което шапка и свалям

# 70

аз пък преди час звъннах на тел. на Началничката, защото на тел. на г-жа Арабаджиева никой не вдигаше - жената ми каза, че работите били при г-жа Арабаджиева и чакала да и ги занесат Shocked а сега ми кажете кой на кого прехвърля топката
а и сподели, че били много - каза ми 1400  Rolling Eyes  между другото беше страшно любезна, за което шапка и свалям

И сега последно къде ще изнесат резултатите? Вече се изнервям да цъкам ту в РИО,ту в МГ и естествено тука.

# 71
  • Варна
Ми за къде да бърза жената ooooh!

newsm10  

чувството е много неприятно - особено за тези, които са 4-ти клас и за тях е важно и решаващо
не казвам, че 1400 ученика са малко, но да не би в София да са по-малко, ама ето - почнаха хората леко, по-леко да си изкарват резултати по училища

# 72
  • Варна

И сега последно къде ще изнесат резултатите? Вече се изнервям да цъкам ту в РИО,ту в МГ и естествено тука.

Laughing   и аз така

честно казано нямам представа - само не сме отишли пред МГ да чакаме под прозорците да ги залепят

# 73

Laughing   и аз така

честно казано нямам представа - само не сме отишли пред МГ да чакаме под прозорците да ги залепят

Това си мислех и аз утре като отидем на школата да ни изненадат с едни големи чаршафи залепени резултатите от ЕК  Simple Smile

# 74
 Simple SmileЗапис да ви следя!Интересна темичка !

Общи условия

Активация на акаунт