Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 002
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Привет, момичета и Бганьо! Hug Hug Hug
Иржи, благодаря за резюмето! Flowers Bouquet Kissing HeartБоб и Бганьо поздравления за стиховете! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51Благодаря за хубавите клипчета и снимки! Kissing Heart Kissing Heart Kissing HeartРекси, Милена, г-жа Броненосец , огромно благодаря за преводите! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetИвва , благодаря за субтитрите! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Лека нощ smile3524 smile3524 smile3524 и успешна нова седмица! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 616
  • София
Да си продължа с второстепенните герои:

От 3-та част:
Ямур – санитар:

Санитар – ето, виж, как направихме очите. Добре де, а нос няма ли този приятел?
Ямур – како, може ли така, моля те…. Ха-ха….
Санитар – ето, и носът стана!
Ямур – да му направим и една рана, като на мен.
Санитар – рана ли?
Ямур – ами, тук е болница! Нали идват ранени! Пък и е безплатно!
Санитар – добре, така да бъде, безплатно ще направим рана.
Ямур – колко е лесно! (смях)

Мелда – Тюркян (в болницата):
Тюркян – виждаш ли, какви големи ядове дойдоха до главите ни? Само да не направи някоя глупост той.
Мелда – мамо, Керем вече не е дете. Няма да направи.
Тюркян – Мелда, погледни ни! Какво направихме ние? … Ще може ли да се живее в нашата къща, дано Господи!  Всичко бих направила!

Тюркян – Мелда, с Еда говори ли?
Мелда – не.
Тюркян – обади й се! Потърси я, кажи й. Може би иска да е до баща си. …. Мелда, дъще, на теб ти казвам!
Мелда – е, мамо, …
Тюркян – какво е станало, какво искаш да кажеш, страхувам се….Дай ми успокоение, погледни ни, виж в какво положение сме!

Бату (разпит в полицията):
Комисар – кое име използвате? Бату или Кенан? … Х-м… добре… Ако искате да изчакаме адвоката ви.
Бату – нямам нужда от адвокат! Защото, аз нищо не съм направил! Всиката вина за това, вие ми прехвърляте!
Комисар – от кой случай да започнем, от това че насила отвлякохте и взехте Ямур Арсланлъ, или историята с убийството на Феяз и Саадет Арсланлъ, или пък поставянето на бомбата в Холдинг Арсланлъ…
Бату – момент, момент!... Момент!... Малко по-бавно карайте! За всички тези отговорности, вината с мен ли искате да свържете?
Комсар – за всичко ви разследваме – отвличането на Ямур, отвеждането й в чифлика за коне, катастрофата…
Бату – тук има някакво грешно разбиране. Аз само исках да направя на сестра ми една добрина. Много обича Ямур, затова ги срещнах. Освен това сме и роднини. В това какво лошо има? Но, прав сте! Развитието на събитията… Вижте, само едно малко недоразумение и как се обърна положението. След това, решихме да върнем Ямур при семейството й. По стечение на обстоятелствата, точно тогава се случи катастрофата. Заради това сестра ми и аз може ли да имаме вина? Случайно събитие, катастрофа… Всъщност, тук трябваше да е Харун Арсланлъ. Той ме докара до това положение. Цялата болница е свидетел, пред очите на всички ми отправи смъртна заплаха!
Комисар – в такъв случай, подайте жалба!

Тюркян (при Джемил):
Господ ще ти прости! Но в това положение, моля се на Бога! За да не поглеждаш, за да не чуваш, прости ми Боже! Най-големите злини в живота ти, ние ти ги сторихме, Джемил. Играхме си с гордостта ти. За това което ти сторих, изобщо няма да си простя! Никога, никога! …. Джемил! Помогнете! Докторе, сестра!....

Харун пита за Едже: - ами, за състоянието на г-жа Едже искам да получа последна информация. Как е?
Сестра -  операцията приключи преди малко. В момента е в интензивното отделение.
Харун – оправя се, нали?
Сестра – аз нищо не казвам. Ако желаете ще кажа на лекаря, ще ви даде информация.
Харун – не, не, не е наложително. Аз ще го потърся по-късно.

# 617
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug Hug

Милена,благодаря за преводите! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Иржи,благодаря за резюмето!
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 618
UNFORGETTABLE''77'' Глава Резюме:
Аарон избягали в ръцете на полицията в продължение на дни пълен кошмар Бату започна отново .. .. Cemil'in Гюлер са скърби за внезапната смърт на дома на семейството му в семейството е объркан и не исках да запада .. В същото време брат му Керем затвори стопанство тези, които отговарят за себе си Ferda'da ще бъде предаден на полицията ... .. Но неочаквано развитие ще промени хода на събитията.
Аарон научил тези адвокат веднага подсказва на поставя под Керем .. Стейси и Melda'nın си тъга, Керем Ugur изстрел .. Тази ситуация може да стане още по-голям живот Türkan'a кажа доста трудно живеещи път в düşecektir.Aras Аарон .. излезе и срещу Бату и реалната Млад мъж от Назарет, за да научите, че майка му е много важно решение в светлината на това развитие, дава разтърсиха ...
Траурна дома, колата му, когато вълна от емоции, най-трудните дни от живота си живее в гробището продължава Turkan .. ... н в огъня, Керем .. погребението ще нарасне още повече, да види на дебат между Burak'la Аарон живее .. Бурак Но този път има намерение да предприеме много от дъното.
Ece, е в голяма психическа депресия .. Лекарите ще продължи да парализират държавата е наясно каква информация е объркан млад Неспособност жена за вземане на решения .. В същото време, той също дойде да посети един от най-много го изненада .. Но той няма да бъде единственият посетител. Картър се опитва да свикне с живота в затвора, син на kahrolmaktadır турчин, че .. Harun'dan, Бату Кенан Nisa голям удар да научат, че макар и емоционални моменти в семейството има .. Cemil'in Eda'ya Гюлер ляво нещо за семейна молитва със сълзи от седем boğacaktır Джемил .. Аарон и Е. .. също така не знаят за живи голям шок.
Аарон, Стейси и Melda'yı е дълбоко разтърси случай? Всички текстове да хвърлят хайвера си едно семейство, което ще ви кажа, шокиран? Аарон, какво ще направят живота в лицето на най-трудния въпрос?

Ще намерите отговор на всички тези въпроси и по-незабравима, емоция, вълнение и напрежение пълни 77 ATV дивизия в 23:00 часа в сряда вечерта 30 март екрани ...

Керемчо е Картър
. Joy Joy Joy Joy

# 619
# 620

Добро утро!
Благодаря на Милена за преводите и на Иржи за резюмето!  smile3525  smile3525  smile3525
Желая ви успешен ден!

# 621
  • Русе

Добро утро, компания незабравима! 
Желая ви успешна нова седмица и прекрасно настроение!  bouquet

Пепел от рози, за малкото чудесно клипче - smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Милена, благодаря за преводите! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Иржи42, и на теб - за резюмето! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 622
# 623
# 624

Добро утро и успешен ден!

Милена, благодаря за преводите Flowers Bouquet
Вени, благодаря за снимките Flowers Bouquet   Толкова надписи са поставили върху всички снимки от тази среща, че едва се виждат лицата Crossing Arms

# 625

Добро утро и успешна нова седмица!

# 626
Добро утро и от мен момичета!!
Миленче благодаря за преводите!!
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Появило се е резюме -така по никое време.Явно кординаторката на сайта пак е била ангажирана ,та е закъсняла с пускането му!! hahaha newsm78 hahaha newsm78

# 627
Добро утро  Hug
Милена,благодаря за преводите  smile3525 smile3525 smile3525
Боб поздравления за стиховете  newsm51

И резюме си имаме... hahaha hahaha hahaha няма такъв превод просто....лекарите парализират държавата,звучи като протестно шествие  Joy Joy Joy Чичко Гугъл е върха  hahaha

Мила компания,желая ви успешна и ползотворна седмица...и един усмихнат понеделник   love001  love001  love001

# 628
  • София
Добро утро! Да видим сега кой къде ще си хвърля хайвера?

# 629
Добро утро! Hug

Миленче,благодаря за преводите  bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден и успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт