Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 029
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • София

ПРОВЕРКА

Я да видиме .....сега
Бързичко ще да ви преброя
"Наздраве" днес кой тука не е писал
В ежедневието си.... се е залисал
На "патерици" ....утре да ме поздрави
Подарък ...хубав да ми подари
Бележки извинителни.... приемам
Единствено ...ако са с подпис и печат
Животът ми е профилиран в строга схема
И работота мой приятел е ,а не е враг
Това от мен.....отивам да празнувам
Разбира се ...с прекрасната Йозлем
И как прекарал съм ...ще рапортувам
Днес ....не ,навярно утре или в други ден

Ще ....започнеме така  newsm53 newsm03

А финалът....ей го на   newsm47
 newsm09 newsm09 newsm09 smile3501 smile3525 newsm51
Прекрасни ....рамки си направила ....Мокси

# 601
  • София
здравейте пожелавам здраве щастие и успехи на нашия хубавелко а и дъщеря му да е живаи здрава   bouquet  bouquet  bouquet newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday newsm67 newsm67  Gift  Gift  party023  party023  cook  cook newsm38 newsm38 hbday hbday bdbaloni bdbaloni
пп имам впечатление че март месец когато са овните се раждат много хубави мъже напр на 31 март рожден ден има едно момче което харесвах и той е спортист и има мускули извинете ме за спама

Много си права, но аз бих добавил и първите дни на април към този период, в който се раждат много хубави мъже.

# 602
  • София
здравейте пожелавам здраве щастие и успехи на нашия хубавелко а и дъщеря му да е живаи здрава   bouquet  bouquet  bouquet newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday newsm67 newsm67  Gift  Gift  party023  party023  cook  cook newsm38 newsm38 hbday hbday bdbaloni bdbaloni
пп имам впечатление че март месец когато са овните се раждат много хубави мъже напр на 31 март рожден ден има едно момче което харесвах и той е спортист и има мускули извинете ме за спама

Много си права, но аз бих добавил и първите дни на април към този период, в който се раждат много хубави мъже.
Подкрепям newsm10 smile3521 newsm10
Г-н Председателю........нали бяхте и Вие в началото на Април newsm78
Не си мислете ,че заради Вас го написах.....просто ....ей така ми дойде като видях аватара Ви hahaha Joy

# 603
Ниса осъзнава истината...болезнено,но вече е свободна.Радвам се за нея.Време е да погледне встрани,да потърси щастието...любовта.Дано ги открие.
Арас е примирен...че няма шанс да спечели Еда.Дано сценаристите завъртят сюжета в тази посока.И двамата заслужават да намерят истинската любов....особено Ниса. А Арас е подходящ за нея.
Всички са подходящи за Арас - и Мелда, и Едже , и Ниса! С удоволствие бих му спретнала и харем! Само да е далеч от Еда! Joy Joy Joy Joy Joy

И те далеч отХарун Wink

# 604
  • София

Подкрепям newsm10 smile3521 newsm10
Г-н Председателю........нали бяхте и Вие в началото на Април newsm78
Не си мислете ,че заради Вас го написах.....просто ....ей така ми дойде като видях аватара Ви hahaha Joy

Да, и всички Ние сме родени в първите дни на април, но с това не искам да кажа това, което казах.

# 605
  • София
Чао ....сладури.Добре си хортуваме......тук.Рожденни дни празнуваме.Ех ......тези овни.Хубава зодия ,хубави хора...... Laughing Laughing Laughing

# 606
Здравейте незабравима дружина . Hug Heart Eyes Днес за малко да пропусна нашият всеобщ празник но благодарение на вас купона е на макс . Hug Heart Eyes
Честит рожден ден на Серхан Яваш !!!  newsm59 newsm59 newsm59 С пожелание за много здраве и успех в професионалната му кариера и личният му живот .  bouquet

Боб ,Бганьо чудесни стихчета .  bouquet
Ади прекрасно клипче.  bouquet
Милена ,Рекси благодарности за превода .  bouquet
Мили дами благодаря ви за прекрасното настроение което поддържате тук във форума със снимчиците и клипчета .Наистина правите миговете ни незабравими. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 607
  • София
Чао ....сладури.Добре си хортуваме......тук.Рожденни дни празнуваме.Ех ......тези овни.Хубава зодия ,хубави хора...... Laughing Laughing Laughing

Нали? Чакай да те отбележа и тебе в тефтера, пардон дневника, който си водя от известно време. Ама рано се оттегляш - още няма и десет по старото време.

# 608
Не си спомням да съм гледал по-истински рев на погребение в други филми!
Аз пък се замислям каква е тази филмова политика, задължително във всяка една продукция да се показват гробища, ритуали и т.н.
Вместо да се отпуснеш пред малкия екран, с разтоварваща, романтична история-ставаш свидетел на какви ли не сцени....

newsm10

# 609
Едно малко клипче за спокойна вечер от мен!

http://www.youtube.com/watch?v=SiDXeM7uNkU

Лека нощ на всички! Hug Hug Hug

# 610
Едно малко клипче за спокойна вечер от мен!

http://www.youtube.com/watch?v=SiDXeM7uNkU

Лека нощ на всички! Hug Hug Hug
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 611
  • София
Малко допълнителна информация и от мен:

От 2-ра част:
Приемат Едже в болницата:
Лекар – не се опитвайте да се преструвате за пръстите на краката!
Едже – не се преструвам! Преди половин час нищо ми нямаше, но сега… Не се преструвам!
Лекар – добре, спокойно! Сега опитайте да повдигнете бедрата!
Едже – не мога! И ръцете си не чувствам! Моля ви, обяснете ми, какво ми е?
Лекар – някъде има пречка. Моля ви, да опитаме да разберем….Веднага да се приготвим за манипулация.
Лекар – какво е положението?
Лекар – по всичко изглежда, че гърбът е ударен още на седалката и това предизвиква парализа. Но при това положение, ще бъде много амбициозен опит, разбирам.
Бату – оставете ме, добре съм!
Лекар – не, ще ви зашием, още повече къде ще ходите, да не се скарате пак…
Бату – изобщо не искам да ме шиете, срежете го това!
Лекар – какво правите, пуснете ръката ми!
Бату – искам да видя сестра си!
Лекар – в това състояние никъде няма да ходите!
Бату – не искам да ми правите преглед, докторе! Забравете! Как не разбирате? Отивам да видя сестра ми!
Лекар – състоянието на сестра ви в момента не е ясно.
Бату – какво означава това? Какво значи остава неясно?
Лекар – нямам много информация.

Ямур и Харун при лекаря:
Лекар – състоянието на дъщеря ви не е сериозно. При удара си е ударила главата и освен малката повърхностна рана, която е получила, всичко останало изглежда нормално.
Харун – Слава Богу!
Лекар – отново обаче, препоръчително е да остане известно време тук, за да я наблюдаваме.
Ямур – добре, а къде е Едже? С нея всичко нормално ли е?
Лекар – тя не е била с толкова шанс, колкото теб. Прегледът й ще продължи малко по-дълго. … Г-жа Едже, близка ли ви е?
Харун – а-а…

Бату – лекар – за Едже:
Лекар – болната е подготвена… Изглежда нормално (снимката й)...
Лекар – добре де, горната част на тялото на жената е парализирана, не си чувства пръстите, защо да не потърсим (къде е причината за прекъсването)...
Лекар – имаме ли толкова време? Състоянието на жената се влошава видимо.
Лекар – близките й тук ли са?
Бату – състоянието на сестра ми как е, докторе?
Лекар – проблемът с парализата продължава да стои. Всъщност, налага се да вземем решение.
Бату – какво?
Лекар – ако още изчакваме, разрешаването на проблема с парализирането на сестра ви се отлага и може да се пропусне момента.
Бату – как така? Какво говорите вие?
Лекар – предположенията ни са, че има голяма вероятност за прекъсване на гръбначния мозък.
Бату – в такъв случай, отново проверете, направете тестове, направете нещата които са необходими.
Лекар – докато чакаме да се обсъди, при изтичането, може да се окаже опасно оперирането на прешлените…
Комисар – аз съм началник по сигурността Мустафа Енгин. Ако прегледат на болният е завършил, колегите ми ще го отведят в участъка….

Арас – Назан:
Арас – в коя болница е останал, да ми съобщиш….
Назан – майка ти се обажда.
Арас – не искам да говоря.
Назан – аз не мога да й кажа такова нещо. Как да й кажа, скъпият ти син не иска да говори?
Арас – дай ми телефона! (затваря)
Назан – А-а-а… Защо затвори в лицето на жената?
Арас – за истините, както ти казах, ще говоря с нея очи в очи.
Назан – няма истини, които ти не знаеш!
Арас – това което не знам, аз като син ще науча! Ако се налага, за да проуча историята ще поискам ДНК тест.
Назан – не, баща ти да се обърне в гроба ли искаш заради това.
Арас – всики се страхуват да не излезе наяве истината, не е ли така? Да ти кажа ли нещо? И животът ми не е истински! Страхувам се!
Назан – как така? Да не се обърнат нещата наопаки…?
Арас – на приказките никак няма да обърна внимание, не се тревожи. Защото аз колкото и да съм разтърсен, отново само за това ще мисля…
Назан – за майка си ли мислиш?...
Арас – няма да й позволя да опетни фамилното ни име! Но, никога няма да й простя!

Операцията на Едже:
Лекар – виж, ето тук може да е едно място…, продължаваме…. Виждаш ли? Тук … няма нищо…
Лекар – загадга….

Харун – Искам да разбера за резултата от операцията на г-жа Едже?
Сестра – операцията продължава.
Харун – така ли? Добре, а докога ще продължи?
Сестра – въпросът е, че това е дълга операция, нищо не мога да кажа.
Харун – разбирам, много ви благодаря!

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 00:42 от milena d

# 612
Благодаря на Милена Д за превода!

# 613
Едже е на крак по-другата серия!

# 614
  • plovdiv
 ‎''UNUTULMAZ'' 77. Bölümün Özeti:
Batu’nun polisin elinden kaçmasıyla Harun için kabus dolu günler yeniden başlamıştır..Güler ailesinin evinde ise matem vardır..Cemil’in ani ölümü aileyi perişan etmiştir..Bu arada kardeşi Kerem’in hapislerde çürümesini istemeyen ve olanlardan kendini sorumlu tutan Ferda’da polise teslim ...olur..Ancak beklenmedik bir gelişme olayların akışını değiştirecektir.
Kerem’den olanları öğrenen Harun hemen avukatını arayarak devreye girmesini ister.. Eda ve Melda’nın yaşadıkları üzüntü, Kerem’in Uğur’u vurduğunu öğrenmeleriyle daha da artacaktır..Bu durumu Türkan’a anlatmak ise Harun’a düşecektir.Aras ise oldukça zor anlar yaşamaktadır..Hem Batu’nun karşısına çıkması hem de gerçek annesinin Nazan olduğunu öğrenmesi genç adamı oldukça sarsmıştır..Bu gelişmelerin ışığında önemli bir karar verir.
Cenaze arabasının eve gelmesiyle başlayan duygu seli, mezarlıkta da devam eder..Hayatının en zor gününü yaşayan Türkan’ı...n içindeki ateş, Kerem’i görmesiyle daha da büyür..Cenazeye gelen Burak’la Harun arasında bir tartışma yaşanır..Ama Burak’ın bu sefer alttan almaya pek niyeti yoktur.
Ece, büyük bir ruhsal çöküntü içindedir.. Doktorların felç durumunun ne kadar süreceğine dair kesin bir bilgi verememeleri genç kadını perişan etmektedir.. Bu sırada kendisini ziyarete gelen biri de onu oldukça şaşırtacaktır..Ama tek ziyaretçisi o olmayacaktır. Kerem hapishane hayatına alışmaya çalışırken, Türkan da oğlunu düşünüp kahrolmaktadır.. Harun’dan, Batu’nun Kenan olduğunu öğrenen Nisa büyük bir şok yaşarken, Güler ailesinin evinde de duygusal anlar yaşanmaktadır..Cemil’in Eda’ya bıraktığı bir şey aileyi gözyaşlarına boğacaktır..Cemil yedi duası için gelen Harun ve E...da ise yaşayacakları büyük şoktan habersizdir.
Harun, Eda ve Melda’yı derinden sarsacak olay nedir? Bütün aileyi şoka sokacak olan sözleri kim söyleyecektir? Harun, hayatının en zor sorusu karşısında ne yapacaktır?

Bütün bu soruların yanıtını ve daha fazlasını bulacağınız Unutulmaz, duygu, heyecan ve gerilim dolu 77. Bölümüyle 30 Mart Çarşamba akşamı saat 23:00 de atv ekranlarında…

Общи условия

Активация на акаунт