Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 085
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Момичета може ли да ми кажете снощната серия по Диема кой епизод се води ,че не успях да го гледам та сега да взема да свърша тази работа . Praynig Praynig Praynig
Точно сватбата на Харун и Мелда.
Точно свърши ,как Харун я забра от стаята!!

http://vbox7.com/play:b9f2afaa
http://vbox7.com/play:e64c3568
http://vbox7.com/play:3fdea6a6

txtloves txtloves txtloves lovekiss lovekiss lovekiss txtloves txtloves

# 361
Здравейте Незабравими! Hug
Дани поздравления за днешните ти творения! newsm51
Рекси благодаря ти за превода!  :newsm51
Диди 88 благодарности за фрагмента! newsm51
Фрагмента много тъжен но и друго не съм очаквала!
Искрено се надявам поне вече нашите любимци да не се разделят! Praynig

# 362
  • Русе
Едно стихче от мен Peace

Сезони

Очарование имат всички сезони,
един след друг минават...
Годините неусетно преминават...
Времето на пясък се рони...

Есента със златистата премяна
и тишината...
Зимата с бялото сияние
и пустотата...
Пролетта с ярките цветове
и красотата...
Лятото с новите светове
и суетнята...

Есента- с пътеки от сухи листа...
Зимата- по стъклата снежни цветя...
Пролетта- зефир над цъфнало поле...
Лятото- нежен бриз с дъх на море...

Есента с тръпчив вкус на тъга...
Зимата с усещане за самота...
Пролетта със свежо вдъхновение...
Лятото с весело настроение...

И пак- есен...Зима...
Пролетта...Лятото...
Безкрайност необозрима...
Завършеност на цялото...

Дани, перфектна картина в "Сезони"!Багри и чувство! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 363
  • Русе
Харесаха ми предположенията на Сарони и Меги : Hug Hug
Сарони - ако Едже се отрече от брат си, Бату съвсем ще лудне! Пак ли ще обвинява Харун за това? Едже знае какво е направил до сега и на какво е способен, дали не изпитва страх от него?! Дали и тя не би била в опасност , ако го направи?!
Меги - напълно е възможно Еда и Едже да се сближат постепенно. Спомням си думите на Харун , че"Еда има най-чистото и добро сърце!"
Това са възможно най-положителните възможности.Дали така мислят сценаристите, обаче?!

# 364
Ниса осъзнава истината...болезнено,но вече е свободна.Радвам се за нея.Време е да погледне встрани,да потърси щастието...любовта.Дано ги открие.
Арас е примирен...че няма шанс да спечели Еда.Дано сценаристите завъртят сюжета в тази посока.И двамата заслужават да намерят истинската любов....особено Ниса. А Арас е подходящ за нея.

# 365
  • Русе
Ниса осъзнава истината...болезнено,но вече е свободна.Радвам се за нея.Време е да погледне встрани,да потърси щастието...любовта.Дано ги открие.
Арас е примирен...че няма шанс да спечели Еда.Дано сценаристите завъртят сюжета в тази посока.И двамата заслужават да намерят истинската любов....особено Ниса. А Арас е подходящ за нея.
Всички са подходящи за Арас - и Мелда, и Едже , и Ниса! С удоволствие бих му спретнала и харем! Само да е далеч от Еда! Joy Joy Joy Joy Joy

# 366
Арас и Ниса биха били чудесна двойка и двамата ми харесват като образи във филма! Thinking

# 367
И на мен ми се иска да видя това развитие, но по-вероятно е да изкарат и Ниса от филма, изпращайки я отново в Лондон.

# 368
Всички са подходящи за Арас - и Мелда, и Едже , и Ниса! С удоволствие бих му спретнала и харем! Само да е далеч от Еда! Joy Joy Joy Joy Joy
Всички...с изключение на Нилюш....тя е за Тарък  hahaha Но определено ще ми е най-приятно да го съберат с Ниса  Peace Хубаво ще е да намерят мъж и на Мелдичка...ама най-добре да се запознае с него в Измир  hahaha

# 369
отклонявам се от темата,но някой да знае abv.fr на Серхан

# 370
  • Русе
Лека нощ, дружина! До утре! smile3524

# 371
Лека нощ.Сладки сънища на всички и от мен  Hug

# 372
Лека нощ.Сладки сънища на всички и от мен  Hug
Лека и от мен!  sleepuu smile3524