Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 181
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Ниса осъзнава истината...болезнено,но вече е свободна.Радвам се за нея.Време е да погледне встрани,да потърси щастието...любовта.Дано ги открие.
Арас е примирен...че няма шанс да спечели Еда.Дано сценаристите завъртят сюжета в тази посока.И двамата заслужават да намерят истинската любов....особено Ниса. А Арас е подходящ за нея.

И аз много искам да видя Арас и Ниса заедно. Биха били чудесна двойка.
Но много вероятно ми изглежда и отново да я върнат в Лондон.

# 376
Какво ли ще стане с Бурак ? Ашъл със сигурност ще го изрита.
Но Синем е много привързана към баща си. Как ли ще реагира тя ? Rolling Eyes
Много е умна, тя схвана, че Бату е Кенан, как ли ще приеме факта, че баща й е играл заедно с него ? Горкото дете, да разбере, че баща му всъщност е един подлец. Embarassed

# 377
Добър вечер на всички! Hug

Рекси,благодаря за преводите! newsm51 newsm51 newsm51

Дани,страхотни стихотворения! newsm51 newsm51 newsm51

Мокси,прекрасно оформление! newsm51 newsm51 newsm51

Пуснали са фрагмент.Този е първия от много време насам,в който има нещо по-хубаво.Вие сте го разнищили напълно,не мисля че бих могла да кажа нещо по-различно.

# 378
Много е умна, тя схвана, че Бату е Кенан, как ли ще приеме факта, че баща й е играл заедно с него ? Горкото дете, да разбере, че баща му всъщност е един подлец. Embarassed

Може би Синем ще се отдръпне от Бурак, след като разбере за взаимоотношенията между него и Бату.Тя изживя голям шок при отвличането и сега за нея ще бъде голям удар да знае, че баща и през цялото това време е знаел кой и е причинил този емоционален срив.
А колкото до Бурак, мисля, че Харун ще го принуди да му продаде акциите от фирмата. В никакъв случай не виждам как Харун и Бурак биха работили рамо до рамо във фирмата като съдружници.

# 379

Може би Синем ще се отдръпне от Бурак, след като разбере за взаимоотношенията между него и Бату.Тя изживя голям шок при отвличането и сега за нея ще бъде голям удар да знае, че баща и през цялото това време е знаел кой и е причинил този емоционален срив.
А колкото до Бурак, мисля, че Харун ще го принуди да му продаде акциите от фирмата. В никакъв случай не виждам как Харун и Бурак биха работили рамо до рамо във фирмата като съдружници.
Между другото като цяло ни представиха Бурак като добър баща. Синем е може би единствената с която не се държал лицемерно.А и през втория сезон ни показа някаква силна привързаност между тях двамата. Единствения начин Бурак да бъде наказан истински за това,което е сторил би бил чрез Синем. Peace

# 380
Едже ,наистина гледа стреснато Бату!
но може би се чуди какво прави там ,след като е бил задържан!!

Според мен Едже явно е уплашена, но не от това, че Бату е при нея, а от парализирането, което би могло да я остави инвалид за цял живот.

# 381
  • София

Според мен Едже явно е уплашена, но не от това, че Бату е при нея, а от парализирането, което би могло да я остави инвалид за цял живот.
Едже не знае,че брат й е бил арестуван,така че по-скоро е уплашена от неговата реакция,заради това че му се противопостави  newsm78 newsm78

# 382

Едже не знае,че брат й е бил арестуван,така че по-скоро е уплашена от неговата реакция,заради това че му се противопостави  newsm78 newsm78
Може би е комбинация между двете.Определено ситуацията в която е Едже не е никак лесна. Заслужава или не,сама се докара до това положение. Peace

# 383
  • София

Сбогуването на Еда

Отиде си......завинаги от нас
Обвит в самота и тягостно мълчание
Последно вдишване....мъчително и бавно
И край....душата ти в безкрая ...отлетя

Не чух....последните ти думи
И не погалих още .....топлата ръка
За мен е късно.....но ако ти ме чуваш
Прости на грешната ......Еда

Затворила очи.....потапям се в спомени
Безгрижно детство.....смях и топлина
Аз още помня.....твоята милувка
Ти бе до мен....любими мой баща

Аз зная ,че ще дойде утре
И сили ще намеря за да продължа
Очи отварям....спомена ми свърши
Остана само....... болка и тъга

Weary Weary Weary Weary Weary

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 23:50 от bob_99

# 384
Боб, страхотно си пресъздала чувствата на Еда!  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Лека нощ и приятни сънища!

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 23:47 от valdes60

# 385

Сбогуването на Еда

Отиде си......завинаги от нас
Обвит в самота и тягостно мълчание
Последно вдишване....мъчително и бавно
И край....душата ти в безкрая ...отлетя

Не чух....последните ти думи
И не погалих още .....топлата ръка
За мен е късно.....но ако ти ме чуваш
Прости на грешната ......Еда

Затворила очи.....потапям се в спомени
Безгрижно детство.....смях и топлина
Аз още помня.....твоята милувка
Ти бе до мен....любими мой баща

Аз зная ,че ще дойде утре
И сили ще намеря за да продължа
Очи отварям....спомена ми свърши
Остана само....... болка и тъга

Weary Weary Weary Weary Weary

Боб много тъжно но за жалост истина  smile3501 newsm51 smile3501 newsm51 smile3501 newsm51

# 386
bob_99, много хубаво стихотворение си написала.

# 387
  • София

hahaha Joy hahahaНека на финала .....има още любовни двойки.Ще стане тя....три дни яли ,пили и се веселили hahaha Joy hahaha Laughing

Любовен ....взор   

Арасе....таз хавлия захвърли   
Тури костюм и вратовръзка завържи   
Видя ,че до Еда се не вреди   
Огледай се ....живот навън кипи   

Усмихнат с шепи ти греби....   
С Ниса ...се виж, уиски си сипи   
Не се отчайвай и ловец бъди
Около теб е пълно с хубави жени

Не те интересува ли?!-така ли рече?!
Брееееей   осъзнай се ти човече
То времето лети ,лети
Финалът ...тръгнал е към нашите врати

# 388
  • София
Момичета .... Embarassed  bouquet Laughing Heart Eyesблагодаря за милите думи.Беше удоволствие за мен да бъда сред Вас.Лека нощ и приятни сънища......
А Хубавелко сън го не лови.......какво ли още го очаква newsm78 #Crazy

# 389
        ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН  НА   СЕРХАН  ЯВАШ !

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN !

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flowers Bouquet Flowers Bouquet   Two Hearts Two Hearts Two Hearts Flowers Bouquet Flowers Bouquet Two Hearts Two Hearts Two Hearts

http://www.dailymotion.com/video/xfc07e_serhan-iyim-olmaz_people Two Hearts Two Hearts

http://www.dailymotion.com/video/xfgbjx_unutulmaz-harun-serhan-y … people#from=embed Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт