Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 186
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Ааа Бобо не ни е лакомо детето....оня кукурунгел го държа гладно  Crossing Arms ...как да не омете сега цялото мантъ  hahaha И допълнително ще иска  Laughing Пък и то от ръцете на мама...вкусно,вкусно  Laughing Laughing Laughing

# 106
  • София
Бобо какви хубави сесийки на постваш  newsm51 Сите сладури заедно  Party
А Харунски и ядосан....пак му тиче  hahaha hahaha hahaha
Всякак си го бива, момчето!  smile3521 Хич нема да го връщаме - с рожденна дата или без, все тая! Че, той може изобщо да не е раждан - направо си е като измислен!  hahaha hahaha hahaha
Със или без рожденна дата,раждан или не  hahaha за рекламация и дума не може да става
 Naughty
p.s  И тъжен е хубав...а кой ли жали... себе си,той си е за жалене човека.Нито на жени е случил...нито на семейство....и врага му не е у ред   33uu Жив да го ожалиш
Ама, верно си е жалене, горкичкия - целия сезон си е в кръгова отбрана - тамаМ се оправи с Едичка, и го почва Кенан...тамаМ се закроти положението и Едичка види Едже и беля...после се появи Арас....и хайде отначало  ooooh!

# 107
  • София
Ама малко е Гърчавелка наша Газелка  hahaha hahaha hahaha

# 108
Направо си е вейка....тоя филм съсипа хубавото ни момиче...въй,въй  ooooh! ooooh! ooooh!

# 109
  • София
Бобо изобщо не ми помагаш с тези Серхови фотосесии , разконцентрирваш ме  hahaha Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
А, кой го казва?  Crossing Arms Ти нас не ни ли направи луди с тия клипове, а! #Crazy #Crazy #Crazy Имам да ти връщам!   hahaha hahaha hahaha
а така не бива  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha , ще ти пусна Енигма , гарнирана със Серхо , а работи тогава  hahaha hahaha hahaha hahaha
Така, де! Каква ти работа! И Ади като е почнала от сутринта - отиде ми трудовия ентусиазъм!  ooooh!

# 110
  • Русе
Да дойде в България да си я охраним! hahaha Че иначе няма шанс на Анадолския пазар! Joy Joy Joy Joy Joy

# 111
  • София
Ааа Бобо не ни е лакомо детето....оня кукурунгел го държа гладно  Crossing Arms ...как да не омете сега цялото мантъ  hahaha И допълнително ще иска  Laughing Пък и то от ръцете на мама...вкусно,вкусно  Laughing Laughing Laughing
hahaha hahaha hahaha и накрая вика "бактън", ако правилно чух, де! Сладкишче!

# 112
  • София
Да дойде в България да си я охраним! hahaha Че иначе няма шанс на Анадолския пазар! Joy Joy Joy Joy Joy
Абе то за Анадолския пазар си има мераклии, важното е да си отиват с партньора  smile3503, а като гледам Хубевелко какъвто е финяга, баш си му е мярка Газелка! Оххх, размечтах се пак!  ooooh!

# 113
Бобо прекрасни фотосесии - на мен ми действат стимулиращо и работата хвърчи - пушек се дига - за да ми остане време да зяпам - ама като се залепя - ставане няма , сега да се появи и Рекси и тя малко да ни пусне - Вени ти не се скрънзи толкова - пускай по повечко....... и Диди ти помага
Кесарче сега и ти пусни  Енигма , гарнирана със Серхо , и  работи тогава - работата  сама да се справя
 благодаря Ви че правите деня ми прекрасен.
а кастинга за филма наистина е тото за всички и най вече за милото ни семейство

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Shocked #Shocked  Kissing Heart  Kissing Heart smile3535 newsm57 newsm57  261uu  261uu #Onfire smile3517 smile3544 smile3544 Heart Eyes Heart Eyes  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart Heart Eyes Heart Eyes Scatter Scatter Two Hearts Two Hearts Flowers Bouquet Flowers Bouquet Kissing Heart lovekiss Kissing Heart newsm60

# 114
Здравейте от мен, особняка, на който му е все тая дали ще е с грива или с рога (зависи все пак кой му ги е сложил), но се чудя при вариант с грива като как ще бъде с рогата напред. И ако Харун се води слаб в Турция, то Йозлем трябва да я прекръстят на Невидима (Гъзелка отпада по очевадни причини). И айде няма нужда да напълнява - мен ми пълни очите и така, та даже прелива. Такова нещо ако съзра в нашия МОЛ, със сигурност ще падна от хлъзгавия ескалатор, напоен обилно с лигите ми. Шегувам се де - и при нас има такива жени, че....

# 115

И малката мантъ ще прави  hahaha Ама като се замисля..ще взема да си редактирам поста от преди малко...що да не е случил човека на жени  newsm78 Я какви готвачки се въртят в кухнята...в днешно време не всички жени готвят  Thinking Може да са инатливи...с рогата напред...ама са готвачки  hahaha

# 116
# 117
  • София

Газелка

Красавица ни е Газелка,
нищо, че е Гърчавелка!
Стройна е като фиданка
и за Хубавелко е примамка!  newsm03

С очи кат въглен черни,
чий живот ли ще почерни?
Тез коси абаносови, тежки,  
чии ще лекуват болежки?

Мъж от сой си трябва тука
а, на Хубавелко е на слука!
Щат, не щат са си един за друг
и ако не вярват, да попитат тук!  Crossing Arms

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 118

Газелка

Красавица ни е Газелка,
нищо, че е Гърчавелка!
Стройна е като фиданка
и за Хубавелко е примамка!  newsm03

С очи кат въглен черни,
чий живот ли ще почерни?
Тез коси абаносови, тежки,  
чии ще лекуват болежки?

Мъж от сой си трябва тука
а, на Хубавелко е на слука!
Щат, не щат са си един за друг
и ако не вярват, да попитат тук!  Crossing Arms

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525

# 119
  • София
Здравейте от мен, особняка, на който му е все тая дали ще е с грива или с рога (зависи все пак кой му ги е сложил), но се чудя при вариант с грива като как ще бъде с рогата напред. И ако Харун се води слаб в Турция, то Йозлем трябва да я прекръстят на Невидима (Гъзелка отпада по очевадни причини). И айде няма нужда да напълнява - мен ми пълни очите и така, та даже прелива. Такова нещо ако съзра в нашия МОЛ, със сигурност ще падна от хлъзгавия ескалатор, напоен обилно с лигите ми. Шегувам се де - и при нас има такива жени, че....

hahaha hahaha hahaha Голяма дилема си имаш Председателю, напълно те разбирам! Ами все си мисля, че или ще вървиш с рогата напред или с гривата нагоре!  hahaha hahaha hahaha А за Газелка си много прав, Гъзелка е някоя друга!  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт