Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 124
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
..
А думите на Харун, че освен той и Еда , друг не съществува, направо ........
Спомняш ли си , когато мислеха за другите, до къде се докараха? За тях най-важно трябва да бъде детето им, а не да мислят за всички други, но не и за себе си!
А може и да не се оженят , та да не страда Едже, или Харун да си я вземе вкъщи да си я гледа и всеки ден да й носи закуска и рози , та тя да бъде щастлива. Joy Joy Joy

# 256
Ако Едже ще изкупва греховете си , като остане парализирана, чудя се, каква участ очаква Бату Shocked Shocked Shocked
Kak ли ще възпроизведат огньовете на Ада, не знам ! newsm78
Лично аз не го искам умрял Бату, много лесно ще се отърве така, а той трябва да се помъчи  , след всички злини, които стори  Tired Twisted Evil Twisted Evil

# 257
Добър ден, Дами!
С пожелание за приятен, съботен следобед...

Поздравления за стихоплетците от снощи-Боб и Дани..  newsm51 newsm51

Ади, подкрепям идеята ти и ти поствам любимата си снимка на Серхан...Съжелявам, не успях да я открия с по-добро качество.

# 258
  • София
Съжалявам, Рекси, но Едже не заслужава това.
Иначе да, аз точно така разбирам състраданието - да бъдат до нея.
Това нямаше как да стане след смъртта на Джамил, но поне някой да беше до Едже... наистина е много тъжно това отношение...
Едже си заслужи напълно участта,никой не й е виновен,Еда е много права в думите си че тя стана жертва на брат си.Защо Еда и Харун да проявяват състрадание към нея,след като Бату дори не го направи,а и след всичките мизерии,които им причини  #Crazy #Crazy #Crazy Нима трябваше Еда да си зареже детето и да не бъде до баща си,който умира,за да стои до Едже  Sick Sick,до жената която им причиниваше толкова болка  години наред.Знам че искаш да оправдаеш Едже,но не става,всеки плаща цената на грешките си  Peace

# 259
Едже мълча с години...лъга и мами Харун...излъга и Еда...раздели ги с лъжите си.С мълчанието си стана причина за много трагедии,смърт.И да...спаси Ямур,с което може и да е спечелила уважение...благодарност.Но нима искате Харун да я води на рехабилитации,а Еда да я разхожда в парка  Naughty Да...Едже не заслужава парализа...ниой не го заслужава,както Мелда не заслужаваше онова изнасилване.Но рано или късно всеки получава възмездие...малко или много.

# 260
Съжалявам, Рекси, но Едже не заслужава това.
Иначе да, аз точно така разбирам състраданието - да бъдат до нея.
Това нямаше как да стане след смъртта на Джамил, но поне някой да беше до Едже... наистина е много тъжно това отношение...
Едже си заслужи напълно участта,никой не й е виновен,Еда е много права в думите си че тя стана жертва на брат си.Защо Еда и Харун да проявяват състрадание към нея,след като Бату дори не го направи,а и след всичките мизерии,които им причини  #Crazy #Crazy #Crazy Нима трябваше Еда да си зареже детето и да не бъде до баща си,който умира,за да стои до Едже  Sick Sick,до жената която им причиниваше толкова болка  години наред.Знам че искаш да оправдаеш Едже,но не става,всеки плаща цената на грешките си  Peace
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 261
..
Спомняш ли си , когато мислеха за другите, до къде се докараха? За тях най-важно трябва да бъде детето им, а не да мислят за всички други, но не и за себе си!
А може и да не се оженят , та да не страда Едже, или Харун да си я вземе вкъщи да си я гледа и всеки ден да й носи закуска и рози , та тя да бъде щастлива. Joy Joy Joy

Не, не става дума за това, а за обикновена човещина, която трябваше да проявят.
От Еда не съм я очаквала /образът й е такъв/, но от Харун-да.
Еда за Ниса не се заинтересува , която е сестра на Харун, какво остава за Едже, която й е съперница. За нещастника Толга да не говорим. Него сценаристите напълно забравиха.
А той беше брат на единия и най-добър приятел на другия.
Наистина след Еда и Харун остават пепелища.
Затова сега не вярвам в щастливия край на тази любов.
Ако нещо се промени в следващите серии , бих се радвала да мисля друго.

Оттеглям се, защото явно не се споделя мнението ми, а аз твърдо стоя зад него.

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 16:01 от allisas73

# 262
както Мелда не заслужаваше онова изнасилване.Но рано или късно всеки получава възмездие...малко или много.

Като каза товас е замислих, нали най-голямата лъжа на Мелда беше свързана с това,че излъга,че е спала с Харун, явно точно изнасилването е било възмездието за тази лъжа, която за малко да остави едно дете без баща  Thinking Thinking
Лъжата на Едже по един или друг начин доведе до падане на Еда по стълбите, сега нейното възмездие ще бъде парализа  Tired Как го измислиха тия сценаристи  Shocked Shocked

# 263
# 264
quote author=диди88 link=topic=572601.msg18232491#msg18232491 date=1301146012]
Щом се бави фрагмента, ще е хубав.
Бързат да си покажат само ужасиите.
  hahaha hahaha hahaha Има нещо такова
[/quote]
може би, но не съвсем

Диди, къде намери толкова хубави снимки на  нашето момиче?

# 265
както Мелда не заслужаваше онова изнасилване.Но рано или късно всеки получава възмездие...малко или много.

Като каза товас е замислих, нали най-голямата лъжа на Мелда беше свързана с това,че излъга,че е спала с Харун, явно точно изнасилването е било възмездието за тази лъжа, която за малко да остави едно дете без баща  Thinking Thinking
Лъжата на Едже по един или друг начин доведе до падане на Еда по стълбите, сега нейното възмездие ще бъде парализа  Tired Как го измислиха тия сценаристи  Shocked Shocked
явно това е целта, да покажат, че няма неотмъстено лощо, но наистина, Бату какво ще правят, със смърта на Хаяз той отмъсти за баща си, но другите ужасии защо бяха?

# 266
# 267
Едже не е 50 на 50 лоша и добра.
Нейният образ може би се получи най-реален, с всички цветове по малко.
Може би е трябвало да се бори за Харун по-рано, докато са били в Лондон,
докато лъжите и скритите неща не са набрали тази скорост .....
Сега след всичко случило се няма шанс. Поне за любов.
Харун показа загриженост и доколкото разбрах
тя беше още в операция, реанимация и т.н.
Еда също се превъзмогна относно нея,
но и  за двамата споменът от загубеното бебе и време е още много пресен.
Така, че в действителност можеше да покажат и много малко добри чувства към нея.

# 268
Алисас,защо Харун трябва да прояви човещина към човек,който индиректно му причини толкова много мъка.Къде беше човещината на Едже в продължение на 4,5 години?Намесваш Ниса....а защо Едже не се заинтересова за нея...момичето,с което е израснала,нейната най-добра приятелка???
И не мисля,че има смисъл да замесваме Толга в каквото и да е...решението да напусне е на актъора...сценаристите прецениха как да го направят,това е.

# 269

Диди, къде намери толкова хубави снимки на  нашето момиче?
http://www.facebook.com/pages/%C3%96ZLEM-YILMAZ-FAN-CLUP/138093119545874  Peace

Общи условия

Активация на акаунт