Тема Незабравима (Unutulmaz) 183

• 30 047
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • София
И Нихат се е снимал с фенките Flutter Flutter Flutter Flutter

# 526
# 527
  • Варна
Добър вечер , Незабравими , като гледам снимчицата на рожденника и екранната му партньорка , все една мисъл ми се върти , че последният подарък ,ще е от Йозлемчето  hahaha hahaha hahaha, ще му подари едно многочасово " обгрижване " , то всъщност лощо няма  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 528
Вени,благодаря за снимките! newsm51 newsm51

Ихаа,още една торта,това фенове ли са? И букет,и подаръци получил и колко е щастлив! Laughing
Прави ми впечатление,че са пред холдинга и Серхан е стегнат с костюм и вратовръска,да не би да си връща фирмата?  newsm78

Арас само му спомена ,че иска да му върне акциите. Ами ако това използва Бату като клопка за Харун?! newsm78
Възможно е Бату да не е разбрал ,че Арас и Харун са затоплили отношенията и да отива при Арас ,за да търси помощ от него,но разбира ,че Арас е минал на страната на Харун!!
Ще иска нещо от Арас , но какво? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Може би ще го накара да се откаже от намерението си да върне фирмата на Харун.Все пак Бату доста усилия положи да му отнеме фирмата и сега няма да стои със скръснтени ръце и да гледа как Арас му връща всичко !!! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 529

Ооо йе. това е снимката.
Ясно и категорично момичето си казва: мой е. Don't touch!
 Hug Party
Каламитси, благодаря за поздрава.
Алиса, bowuu верно в тоз филм всички са самотни,
дори и когато са с други, пак са затворени кутии.
Дано изчезне тази предопределеност, че много тягостни са сериите напоследък.
В началото на сезона претупаха сдобряването на Харун и Еда,
а можеха да покажат толкова много хубави неща. Embarassed
Сега се оляха с тези покъртителни сцени.
Време е малко да разведрят сериала, че бактън.

newsm18  Party Time  costumed034 Tada  ura dance dazzler1
Иначе купонът за всенародния празник върви с пълна пара. smile3521  bigdance2 newsm18  Party Time  costumed034 Tada  ura dance dazzler1

# 530
И Нихат се е снимал с фенките Flutter Flutter Flutter Flutter

Akо снимките са от днес и  Нихат е тук, значи снимат и в неделя ли? newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

# 531
Тези фенки , сякаш са от "мис макси шоу" hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ако ни налетят момчето , леле..... чок зор ще види... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 532
# 533

Е, голем сладур е! С костюмчето! И много ведро изглежда! В началото беше като зомбиран!

# 534

Муцунките на Ямур...дали не подочува някой разговор,свързан с миналото  newsm78 Гледа някак особено докато се приближава към масата.
Всички женуря / вкл. и Яамур/ вперили поглед в Харун ! Нали сега е глава на семейството?! Най-много да го обработват...
Вени , разсмя ме  с този коментар!!
Наш Хубавелко стана "триглав" hahaha hahaha hahaha
Какво ще прави незнам.....цял отбор "женки" са му на главата.....
Спасението му е само едно- да  running running runningМоже сам motor motor motor motor, ама за предпочитане е  travel travel travel travel

# 535
Добър вечер , Незабравими , като гледам снимчицата на рожденника и екранната му партньорка , все една мисъл ми се върти , че последният подарък ,ще е от Йозлемчето  hahaha hahaha hahaha, ще му подари едно многочасово " обгрижване " , то всъщност лощо няма  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз имам чувството, че това иска да ни каже с тая  демонстративна прегръдка!

# 536

Това ,което чете Еда , най - вероятно е писмо , което е било адресирано до тях/или до Тюркян/ , но не е изпратено.А куфара предполагам ,че е този, с който Джемил се прибра у дома!!Не му остана време на човека да го разопакова.... Thinking Thinking Thinking....

# 537
Тая Йозлем преди прегръщаше всички - от оператора до който свари!
Скоро не сме я виждали в подобни състояния.
Каква ли е причината.........

# 538
  • Варна
Тая Йозлем преди прегръщаше всички - от оператора до който свари!
Скоро не сме я виждали в подобни състояния.
Каква ли е причината.........

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha на " Батко " не му е приятно , затова  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 539

Общи условия

Активация на акаунт