Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 23:00 часа - Тема 99

• 32 218
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Тинче,добре си дошло слънчице ! Радвам се ,а сигурно и не само аз,че вече има почивка и за теб най–после. Hug Hug Hug

# 497
  • София
Тинче,добре си дошло слънчице ! Радвам се ,а сигурно и не само аз,че вече има почивка и за теб най–после. Hug Hug Hug
То не е кой знае каква почивка, имайки предвид, че имам есета да пиша и изпити да готвя, ама си е друго на родна земя. Flutter Любче Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 498
# 499
  • София
Тинче, добре дошла  Hug

Аватарът ти от кой момент в сериала е?

# 500
То не е кой знае каква почивка, имайки предвид, че имам есета да пиша и изпити да готвя, ама си е друго на родна земя. Flutter Любче Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ще ти пращаме цялата си обич,дано с нея те споходи и музата и есетата да се леят,като песен на Хасрет написана от Мурат.

# 501
  • Разград

# 502
Здравейте!

Тинче, тези...които  са  newsm78
В първия момент ми заприличаха на нашите, ама не са те...вече и ми се привиждат някои неща... ooooh!  Joy

п.п. Добре дошла  Hug

# 503

Ела с мен да уплашим мечката в пещерата. hahaha Joy Joy Joy Joy
Ако го вида така Джансел сигурно ще забравя колко е чаровен. hahaha Joy Joy Joy

Това е от златния портокал ,но не си спомням Джансел да си партнира с тази дама в някой филм.  newsm78newsm78

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 23:27 от if-73

# 504
На всички запленени пожелавам спорна и щастлива седмица !  newsm10 newsm10 newsm10

Сега с мъка се разделям с вас,защото кръвното ми отиде в небесата.Почвам да се боря с него.

# 505
Иф, ако те понесе така веднага ще му простиш!
оджата е репетирал пренасяне на младоженката през прага

и не само това......

http://prikachi.com/images/393/3143393d.jpg

Любче, лека нощ!

Аватарчето е от Стъклен дом, Марги!

# 506
  • Разград
Турция, няма ли да мине и тя на лятно часово време.

Снимката е стара от 2008 год.

# 507
   Иф , как се е дал нашят Джани точно пред Лувара да го снимат така.....освен ако идва от снимачната плащадка newsm78

# 508
 Любче , ако си на линия сдъвчи бързо един  Nifedipin   -дано да имаш и след това всичко останало...Скорошно  справяне с положението Лека нощ

# 509
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт