Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 23:00 часа - Тема 99

• 32 200
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Поне си показа Туба, че за нея работата си е работа и личният живот си е отделно. Явно с Джансел пак се разминаха в личен план. А сериалът приключва с този сезон.

Джансел си е наред , откъдето и да го погледнеш. Особено външния му вид. Той едва ли ще се хване с толкова известна жена, която и да е тя. По ред причини, които не мисля да казвам. Можете и сами да се досетите.

# 541
    Абе той да си е режисьор,ама да  е по-хубав, а  Туба ала Сами си ги избира. Уф ,развалих си настроението за цял ден. : #Crazy

# 542
Е, как може да имаш такъв страхотен партньор като Джансел и в същото време да се захванеш с този Толга? ooooh! Не трябваше ли поне летвата на момичето да се е вдигнала малко? hahaha
Поне за Джансел да съм спокойна, че си ги намира хубавелки. Mr. Green

# 543
   Абе той да си е режисьор,ама да  е по-хубав, а  Туба ала Сами си ги избира. Уф ,развалих си настроението за цял ден. : #Crazy
   Важното е Туба да си го харесва. Положителното е, че е по-млад от досегашните й приятели, поне доколкото разбрах. Почти набор й е. А Джансел си ги намира хубавелки, но не може да ги задържи. И на него му се разпадат връзките. Отделно коментарите, че се хваща с прекалено млади за възрастта му момичета.

# 544
Е, това е!!! Като за понеделник сутрин, направо ни поляха със студена вода, и то не една кофа (както се казва), ами цяла цистерна!!!

Вече размислих -Джансел и с брадата от снощната снимка ще го харесам. hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Иф, той дори и с брадата от снощната снимка, дори и без никаква епилация, с най-небрежното облекло, пак е млрд. пъти ПО-ЧАРОВЕН, ПО-СЕКСИ И С НЕВРОЯТНО ИЗЛЪЧВАНЕ, в сравнение с този Толга...(не, не ме убивайте, моля ви, ама не мога да си представя Туба с този в леглото...) smile3514 smile3514 smile3514

# 545

Явно си ги харесва по други критерии, не особено ясни, затова непрекъснато говори различни неща в интервютата. Но и не всеки мъж би се хванал с толкова известна жена, това е доста трудна връзка във всяко отношение. Обикновено го правят мъжете, които искат да се възползват и извлекат облаги за себе си.

МОЛЯ, ВИ НЕ  МЕ УБИВАЙТЕ ЗАРАДИ ТАЗИ НОВИНА, КОЯТО ВИ ПОДНЕСОХ РАНО- РАНО. Peace

# 546
  • София
Тук е на задната седалка Толга  Joy Joy Joy

Ето и от заведението

# 547

Явно си ги харесва по други критерии, не особено ясни, затова непрекъснато говори различни неща в интервютата. Но и не всеки мъж би се хванал с толкова известна жена, това е доста трудна връзка във всяко отношение. Обикновено го правят мъжете, които искат да се възползват и извлекат облаги за себе си.

МОЛЯ, ВИ НЕ  МЕ УБИВАЙТЕ ЗАРАДИ ТАЗИ НОВИНА, КОЯТО ВИ ПОДНЕСОХ РАНО- РАНО. Peace
Спокойно, поне да не си правим илюзии и да имаме какво да човъркаме. hahaha Joy
Впрочем, мисля си, че ако Джансел се влюби в Туба, надали в началото ще го е грижа, че тя е много известна. Не ми изглежда такъв човек.

# 548
Може пък да е била просто приятелска вечеря. Все още с опознавателна цел. Mr. Green Джансел как ходи на такава вечеря с Берен и приятели. Mr. Green

# 549
  • София
Не може да се отрече обаче , че ни се изпъни желанието да видим някой от тях извън снимачната площадка. Joy Joy Joy
Е обаче е кошмарно видяното. Sick
Ако някой разбира какво точно са казали  и какво коментира пресата да сподели.То не че е от голямо значение де, явно нещата са ясни. ooooh!

Да ви  кажа скапа ми се настроението ,ама да се средоточим върху това ще ли да има филм изобщо или не #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 550
Пак се е скрил, този път на задната седалка, защо ли ми напомня за Сами? Явно нашта мома обича да е доминиращата.
А в интервюто за хърватската телевизия, не искаше да я питат за нищо в интимен план,че скоро е приключила дългогодишна връзка и още и било трудно , нещо в този смисъл беше, цитирам по памет.

# 551
Хайде и аз да се изходя по въпроса.  Wink
Въобще не вярвам, че Туба има нещо общо с този Толга. Тя се държи по същия начин, както ги "изхващаха" със сина на Томрис. Тя е усмихната и закачлива.  Peace Само дето не го е хванала под ръка. Може би защото сега с тях имаше и друга жена. Продължавам да твърдя, че това са работни срещи. Може би става въпрос за бъдещ филм, жената с тях може да е сценарист, продуцент или помощник режисьор.
А колкото за Туба и Джансел дали е възможен брак? Замислих се след снощното интервю, което постна Ваня. Аз си мисля, че Джансел ще иска по някое време да се прибере в Париж. Градът и семейството му липсват. Дали Туба ще се съгласи на вариант да изостави кариерата си, за да отиде да живее в Париж? Не вярвам. Остава Джансел да се примири и да остане в Турция. Така че, за да има някаква стъпка по нататък в отношенията между двамата, според мен ще зависи от това кой какъв компромис е готов да направи.  Rolling Eyes Защото според мен двамата са подходяща двойка - и на външен вид, и като манталитет, дори и като зодии. Макар че ако искат да са заедно, вариант винаги ще се намери - снимки и работа в Турция, в свободното време в Париж.  Peace

# 552
Привет,момичета!!! Чета ви и ми се доплаква от лоши новини... И за сериала, и за новините около Туба... Много съжалявам, но това ако е нейният избор... нямаме думата... Поствам ви стихчета за критериите на мъжа и жената поотделно...Mъжът на Жената

мечтата на една жена
е мъж с неокосмени гърди,
малко потен
като цяло чист,
с не много къса
с не много дълга коса,
небрежен
и с брада
на най-малко три дни,
с избелели дънки
и дъх на малц,
едно към едно и половина на килограми
и по-висок,
определено по-висок от нея,
достатъчно умен, за да я боготвори
достатъчно красноречив, за да я ухажва
достатъчно забавен без да й разказва мръсни вицове-
даже не е необходимо да я забавлява,
важното е да чука
прилично вулгарен,
достатъчно циничен
малко мръсник, много луд
с белег на лявата вежда и на десния хълбок.
той няма да остане
той ще я завлече някъде за известно време
ще чука и ще лиже
и пак ще чука
и пак ще лиже
ще спи малко и ще я буди, за да я чука
ще яде всеки ден бъркани яйца с масло, малко lettuce и домати
и много, обилно много магданоз и бадеми,
за да чука още и още
и няма да мие чинии - ще ги изхвърля
той няма да пие бира, за да не му пада...
той също така няма да й остави бебе за спомен
ще я остави пред дома й.
а на нея й остава да си купи ново бельо
за под вмирисания му на цигари и пот и уиски и пушек
пуловер
и да мастурбира...

# 553
ФЕНОМЕНАЛНА ЖЕНА

Kрасивите жени се чудят и се маят
не съм аз като тях , и те добре го знаят
а щом като им кажа ,те смятат, че лъжа е
и търсят те и искат те мен да разгадаят...
а тайната е:....
а тя е във ръцете ми
в извивките на устните
въс стъпките , във шепота
и във бедрата чувствени
защото съм жена -това го зная
феноменална , истинска до края...

във стаята щом влизам
със мен се плъзва бриза
мъжете от местата стават
в краката ми се озовават
като пчели роят се те
медът покапва в техните ръце
а тайната е:....
тя е пламък във очите ми
и белотата грееща от моята усмивка
и радостта в походката , в нозете ми
на талията тънката извивка

самите мъже дори ми се чудят
как аз у тях предизвиквам възбуда
опитват се много , мен да омаят
до същността моя да стигнат.. не знаят
когато им покажа във мен какво се крие
те казват , че не виждат пак моята магия
а тайната е:...
тя е извивка по гърба ми
и слънцето във моята усмивка
изпъкналите форми под дъха ми
стилът ми нежен като вино пивко

сега разбираш . може би защо
главата си избягвам аз да свеждам
не скачам бързо,даже не крещя
на глас висок аз разговори не провеждам
аз имам, зная, мисия една
да се почувстваш горд - това е тя
а тайната е :...
тя е потропване звънко със токчета
вълните чупливи във мойте коси
и дланите мои - меки , докосвани
и грижата нежна, ти чакаш , нали...

-------------------------------------------------------

# 554

МОЛЯ, ВИ НЕ  МЕ УБИВАЙТЕ ЗАРАДИ ТАЗИ НОВИНА, КОЯТО ВИ ПОДНЕСОХ РАНО- РАНО. Peace
Спокойно, поне да не си правим илюзии и да имаме какво да човъркаме. hahaha Joy
Впрочем, мисля си, че ако Джансел се влюби в Туба, надали в началото ще го е грижа, че тя е много известна. Не ми изглежда такъв човек.

Аз си имам теория относно него. След като разгледах пак интервюто му от края на януари. Ами Джансел е преди всичко приятел на Берен, има контакти и с други колеги, споменава ги в интервюто си. Едва ли ще прекъсне каквито и да било контакти с Берен, пък и с когото и да е. Доколкото виждам, Туба води много затворен, да не кажа изолиран начин на живот, самата тя споменава, че няма приятели и не съм виждала в нито едно интервю да споменава някой от колегите. Това не всеки може да го приеме.

Общи условия

Активация на акаунт