Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 23:00 часа - Тема 99

• 32 206
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
 PeaceМоже ли да попитам кога се очакват награждаванията с Джани ,че в момента съм на границата но София-овласт и да се прибера навреме newsm39 Hug

# 646
PeaceМоже ли да попитам кога се очакват награждаванията с Джани ,че в момента съм на границата но София-овласт и да се прибера навреме newsm39 Hug

От 20.30 по NTV

# 647
  • София
Боже Себи, ти и мобилна ли пишеш.  Joy Joy JoyМисля , че от 23.00 ама нека някой който е сигурен го потвърди Hug

# 648
Не всички образи могат да достигнат зрелостта и завършеността, която сме решили, че очакваме, а и очакванията ни са различни. Хасрет е различна, нестандартна и затова ми харесва повече от Аси.
Предизвикателствата пред нея са много повече и много истински. Не става въпрос само за любов, целувки погледи и т.н. Хасрет и Мурат не само се променят един за друг, а и ваимно проникват в света  на другия.
HugОбразът на Хасрет изисква много повече актьорска дарба, защото претърпя истинска промяна.В отношенията между Мурат и Хасрет има повече красота  и сложност,според мен.

Абсолютно да Hug! Умишлено не развих тезата си, ти го направи  Hug, имах  опасения доколко ще ме разберат.

# 649
Елма, благодаря..Ще намаля малко темпото  ха ха ха

# 650

Yeşilçam Ödülleri 28 Mart Pazartesi günü saat 20.30’da Kırmızı Halı seremonisi ile başlayacak ve saat 21.00’da ise bu yılki ödüller dağıtılacak…

Ето и линк за онлайн гледане:

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntv

# 651
Е това излезна за края на филма , като дата newsm78

Gönülçelen Dizisi
Arkadaşlar kötü haberi veriyorum Gönülçelen 17 haziran cuma günü final maalesef
it said that GC will end in June
Не съм сигурна за тази дата, защото не се знае още колко седмици ще сме без епизод.  newsm78 Но поне едно нещо е сигурно - филмът няма да приключи след 2 епизода например.  Peace И няма да има бебе Туралъ.  ooooh!
Във фейса прочетох, че Бегюм е на почивка, т.е. си е изпълнила задачата като гост артист. Аз лично я харесвах нея, както и героинята й, ще ми липсва.  Sad

Надин, под "злодей" разбирам единствено лошия в нашия случай. В приказките нали има злодеи, та затова така съм го кръстила.

# 652
Шатци Hugстационарна съм Grinning до 17 ч.След това хуквам   Heart Eyes

# 653
  • plovdiv
Знам че на много няма да се хареса,но отдавна гледам филма заради Джансел EmbarassedЗапочнах заради Туба ,но напоследък Хасрет и Саймето толкова ме дразнят ooooh!
Харесва ми Джансел-като визия и излъчване
Когато свърши Запленяваща бих гледала неговия нов проект с удоволствие Heart Eyes

# 654
Каквито и проблеми да има, поне да завършат сериала с уважение и към екипа, и към публиката. Не съжалявам за 2ри сезон и за развитието. Сега, когато гледам някои сцени от 1ви и 2 ри сезон си мисля, че няма как да стават нещата по различен начин. Следва се една логична линия и няма как да се прескочат някои моменти - дори и годежът. Всяко нещо си е на мястотото и с времето.
Не можеше да се запази атмосферата 1:1 от 1ви сезон, иначе ПС трябваше да свърши  в гримьорната с прегръдката след концерта. Но след като продължи без тези сълзи, това люшкане и несигурност на Х., без това мълчание и ръце в джобовете на М., та дори и с тази идея-фикс на Л. за брак нямаше как да се мине. Заложеното в първи сезон у героите щеше да остане недоразвито, а случващото се с тях някак си нагласено. Дори разтягането на страничните линии донякъде си има оправдание и логика. Проблемът е по-скоро в нас, затова че го гледаме заедно и online (няма как да попрегледаме някой следващ епизод). В очакване на следващия петък си се навиваме, вживяваме, забавляваме.... Някой обаче да е предложил нещо логично и смислено, което да оправдае броя на епизодите и достоверността?!  newsm78 newsm78 newsm78

# 655
# 656
Дори разтягането на страничните линии донякъде си има оправдание и логика. Проблемът е по-скоро в нас, затова че го гледаме заедно и online (няма как да попрегледаме някой следващ епизод). В очакване на следващия петък си се навиваме, вживяваме, забавляваме.... Някой обаче да е предложил нещо логично и смислено, което да оправдае броя на епизодите и достоверността?!  newsm78 newsm78 newsm78
Когато приех сценария и аз открих логика в случващото се на екрана. Но в първи сезон се забавлявах с комедиините елементи и не забелязвах дребните камъчета, които впоследствие "обърнаха каруцата". Хасрет си беше страхлива, ревнива и отмъстителна на моменти. Мурат си беше грубиян понякога и също несигурен и плах на няколко пъти в отношенията си с Хасрет. Когато свърши филма, ако има желаещи може да започнем да гледаме отново епизодите и да коментираме нещата, които сме пропуснали, а всъщност са били насочващи за сегашното действие. Също като дилемата на кого е майка Саимето.  newsm78 newsm78

# 657
Не са виновни феновете на Аси!
Ринка, тук искам да поясня нещо. Аз съм фен на Аси в качеството си на фен на Туба. За мен няма проблем да харесвам и Аси и Хасрет. За съжаление има група фенове на Аси, които никога няма да приемат друг образ на Туба, ако ще да е номиниран за истински "Оскар". Тях имам предвид. Сравнявам ги с ултрасите в спорта, които чупят и рушат. И точно те изпитват някаква радост, че Туба се е провалила.И пишат по форуми само негативи за сериала. Но слава Богу, че не са много.

# 658
  • Разград

# 659
Дори разтягането на страничните линии донякъде си има оправдание и логика. Проблемът е по-скоро в нас, затова че го гледаме заедно и online (няма как да попрегледаме някой следващ епизод). В очакване на следващия петък си се навиваме, вживяваме, забавляваме.... Някой обаче да е предложил нещо логично и смислено, което да оправдае броя на епизодите и достоверността?!  newsm78 newsm78 newsm78
Когато приех сценария и аз открих логика в случващото се на екрана. Но в първи сезон се забавлявах с комедиините елементи и не забелязвах дребните камъчета, които впоследствие "обърнаха каруцата". Хасрет си беше страхлива, ревнива и отмъстителна на моменти. Мурат си беше грубиян понякога и също несигурен и плах на няколко пъти в отношенията си с Хасрет. Когато свърши филма, ако има желаещи може да започнем да гледаме отново епизодите и да коментираме нещата, които сме пропуснали, а всъщност са били насочващи за сегашното действие. Също като дилемата на кого е майка Саимето.  newsm78 newsm78

За това даже не е нужно да се чака краят на сериала. Още от тази седмица може да се определи една вечер в седмицата и да се почне от първи епизод. аз съм 'за' Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт