Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 12

• 31 145
  • 764
  •   2
Отговори
# 450
ami pri men ne be6e 4ak edvam zabelejima prosto malko po bleda ot drugata lelele Simple Smile tolkova mnogo da ne mi se vqrva 4e vseki moment si o4akvam cikala  Simple Smile Thinking

# 451
Объркало се е момичето , аз също бях новатор в това и преди да си направя теста прочетох поне 15 пъти указанията за употреба , може да ви се стори смешничко , но аз пишках във един стар буркан и след това потопих теста , не бях сигурна дали ще се справя със другите указания .. Embarassed Embarassed Embarassed
Мила ако искаш си направи още един тест след 3-4 дена , без да слагаш гранулите, защото те нямат нищо общо със резултатите . Wink Hug

# 452
Ами ако е желана бремеността ти пожелавам цикъл чак след 9 месеца   Simple Smile
Baby BaBy ако има бременност както и да направиш теста ще ти излязат двете чертички  Simple Smile

# 453
haha blagodarq mnooooogo dano e polojitelen rezultata 4e maja mi se nastroi ve4e 4e sam bremenna i zapo4na palnove 4ak Simple Smile ami i az sam edna do sega nikoga ne sam slagala tez granuli sega kakvo mi hrumna vikam q da gi sloja Simple Smile samo si dvigam adrenalina mai ....samo se nadqvam da ne okazvat vliqnie  v kraina smetka tam nqma hormoni haha oh 6te se pobarkam ot 4akane ostavat mi o6te 5 dni do cikala stiskaite palci  baby_neutral a mejdu drugoto sled kolko vreme ot bremennostta po4ernqvat zarnata,ina4e gardite adski me bolqt i sa 4uvstvitelni no znam li za potamnqvae ne zabelqzvam zasega  Thinking

# 454
О,ами доколкото помня някъде в шести месец потъмняха моите.

# 455
Объркало се е момичето , аз също бях новатор в това и преди да си направя теста прочетох поне 15 пъти указанията за употреба , може да ви се стори смешничко , но аз пишках във един стар буркан и след това потопих теста , не бях сигурна дали ще се справя със другите указания .. Embarassed Embarassed Embarassed

О-о, аз бях толкова развълнувана, че не прочетох докрай упътването и се изпишках върху прозорчето за резултата.  Laughing Та после купувах втори.

me4opuhhh, пожелавам ти е положителен резултатът. Simple Smile

За зърната - моите потъмняха още в самото начало.

# 456
me4opuhhh,аз също ти пожелавам положителен резултат и накрая едно хубаво и пухкаво бебешоче. Hug
Моите зърна още не са потъмнели. Simple Smile

# 457
Мерси много Алексче дано да е положителен и всичко да е нормално,а когато разбера резултата от другия тест ще пиша отново.Относно зърната явно при всеки е индивидуално.На мен ми се струва че само едното ми е потамняло ако има нещо хахаха,от вълнение незнам още какво ще забележа Надявам се да не досаждам,но имам още едно въпросче може ли да имам само един признак примерно само болезнени и подути гърди каквито са моите сега и пак са съм бременна до колкото знам някои нямат никакви признаци,Извинявам се ако има грешки но не съ свикнала да пиша на латиница много Rolling Eyes

# 458
Моите зърна забелязвам, че са потъмнели мъничко. Една приятелка  предупреди за тази екстра още като бях в 4 месец. Моите по принцип си бяха светлички, дано се оправят след раждането.

# 459
Най-добре изчакай поне 1-2 дни закъснение за нов уринен тест или си направи кръвен.
Аз нямах никакви признаци, различни от обичайните предменструални, но при всяка жена е различно.

# 460
Най-добре изчакай поне 1-2 дни закъснение за нов уринен тест или си направи кръвен.
Аз нямах никакви признаци, различни от обичайните предменструални, но при всяка жена е различно.

Аз имах предменструални но със менструация след това Grinning , иначе нямах никакви признаци на бременност и затова разбра чак във 12 седмица. Embarassed

# 461
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
МЕЧОПУХ ти откъде реши,че тези гранули са за урината?Шуърчека е само въпросния тест,а не и гранулите.Те са против влага.Аз като си купувах февр. месец и при мен имаше.Даже и в упътването не е споменато,че имаш два варианта за проверка.Успокой се малко ще разбереш.

# 462
да ще изчакам колкото и да ми е трудничко Confused А иначе предменструалните болки си ги имам дори тази вечер доста ме наболяват яйчниците и много ниско долу(към влагалището), знам ли може и да ми дойде утре   иначе по изчисленията на термина от нета трябва да съм в втора седмица лелеле нероден петко термин му изчислявам Laughing

# 463
Мечопух, честито  bouquetАз като забременях втория път си направих теста три дни по рано и  имаше бледа втора линия,която видях 20 мин по късно ,когато тръгнах да го хвърлям.Втори ,трети и така.Сега си поне в 4 седмица Wink Броят се  седмиците от първия ден на цикъла ти!Късмет и прекрасно бебе през Декември Hug

# 464
Много мило мерсси Simple Smile страхувам се всичко да не излезе лъжа дано наистина е станало макар че не ми се вярва да стане толкова бързо от втория месец, една приятелка и тя е била така с бледа черта незнам някак си не ми се вярва и нямам усещане страхувам ли се незнам макар чее е желано бебчето : baby_neutral толкова много го искаме че да видиме

Общи условия

Активация на акаунт