Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 12

• 31 143
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
  • варна
Защо да не стане от втория месец има толкова хора дето става от един път дори   Peace
Пожелавам ти успех  Hug

# 466
   Нормално е да нямаш търпение, но няма начин Simple Smile
 И моята чертичка беше бледа, ама после каква стана Mr. Green
  Пожелавам ти да си бременна Praynig

# 467
Момичета...Тази сутрин станах тръгнах към тоалетната,но докато стигна до там гащите ми отново бяха мокри....Е какво сега не мога да устискам и се напикавам ли  newsm78

# 468
  • София
XxX е добре де, ти ходи ли да ти направят тест да не би да са околоплодни води?

# 469
  • София
XxX, ходи до б-цата да направят тест за околоплодни води.
Можеш да сложих превръзка.
При някои бременни задържането е трудно. Аз само да кихнех и се бях подмокрила.

# 470
Ами оня ден като отидох казах на доктора и той каза неможе да бъдат води толкова малко..Измери ми тоновете, и ме прати и каза днес пак да ходя...

# 471
Теста за води не го ли правят само в болницата? Какво значи, че водите са малко? Естествено, че може да изтичат по малко.

# 472
Ами нз  Thinking Ох такъв глад ме гони рано рано сутрин в 6 съм станала да ям,в 10 пак и сега съм пак гладна,бебчо ли много се храни   newsm78

# 473
Мила, и аз мисля че са околоплодните води. Чакаме да ни зарадваш в най- скоро време с хубаво и здраво бебче Peace

# 474
  • варна
Искам да попитам нещо ,от време на време имам воднисто жълто течение ,предимно вечер,пуснах преди 1 седмица микробиология и цитонамазка и всичко е наред.Преи малко като станах рязко и усетих пак нещо да ми тече ,пак беше жълто ама този път по гъсто.
Възможно ли е да има някакви бактерии или възпалени ,въпреки че и микробиологията и цитонамазката нищо не показаха.

# 475
  • София
mimenceto123 и на мен ми се е случвало и в ранна и вече в напреднала бременност, микробиологията ми винаги е била чиста  Peace както се е появавало така и е изчезвало..ден го има..2 седмици го няма например...
Ти за всеки случай ако искаш сподели с наблюдаващия те гинеколог притесненията си.

# 476
Нормално е да има засилено течение по време на бременност; щом изследванията са чисти, нямаш повод да се притесняваш.

# 477
  • варна
Знам че теченията са нормални при бременност,но на мен всеки ден нещо ново ми има  Mr. Green
ще се побъркам вече.Нямам нито сърбеж ,нито течението има мирис ,цвета му е странен тъмно жълто,даже в накои момент се чудя дане би да е кафяво ,но не е.

# 478
Момичета, има едни упражнения за мускулите, които контролират уринирането. Аз правя когато се сетя, но не съм редовна. Много помагали за предотвратяване на напишкването, а и спомагали по-лесното напъване по време на раждането. Ако искате ще опиша точно какво се прави, но предполагам че много от вас ги знаят.
  bouquet

# 479
Писка Лиска , моля те да опишеш.Събирам всякаква информация за лесни напъни,овладяване на болката от контракциите,дишане и всичко свързано с разждането.Искам да знам,че съм направила всичко,което е зависило от мен,за да мине леко.Мерси предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт