Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 12

• 31 140
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
Аз си мисля, че става въпрос за упражненията на Кегел.  newsm78

# 481
Ходих за тонове докато съм там бебето не мърда нямам и контракции,излизам от родилния и започват,голям късмет.....Доктора каза, че не може да са води,ако са води каза непрекъснато ще си мокра,а не само в моменти

# 482
  • София
XxX странно и на мен така ми казаха,аз преди 2 седмици имах съмнение да не са води и на бегом до моя лекар newsm78

# 483
Всъщност логично е като се замисли човек. Ако направите дупка в балон пълен с вода то постоянно ще изтича вода изключая разбира се случаите, в които мехура спонтанно възстановява целостта си, но не съм наясно това може ли да стане дни преди термина.

# 484
Водите се възстановяват. Ако е мехурът е спукан високо, биха могли да изтичат по малко. Не се ли прави някакъв тест на течността в болницата?

# 485
  • София
Водите се възстановяват. Ако е мехурът е спукан високо, биха могли да изтичат по малко. Не се ли прави някакъв тест на течността в болницата?

Прави се тест в болницата, дали това са около плодни води.
На мен при първото ми раждане, мехура се беше спукал високо и цял ден потичаше по малко. Понеже това се случи в 4 часа сутринта, до 14 часа и лежах в къщи и малко след това започнаха редовни контракции.
При второто ми раждане, първо падна тапата и толкоз. Нищо не течеше, просто започнаха контракции на всеки половин час. Спукаха ми мехура, като влязох в пред родилна зала.

Така че ХхХ аз също мисля, че са околоплодите води. Те в повечето случаи са бистра течност. Иди с багажа в болницата и настоявай да ти направят тест.
Успешно раждане ти желая, явно момента наближава.

# 486
  • Варна
Искам да попитам нещо ,от време на време имам воднисто жълто течение ,предимно вечер,пуснах преди 1 седмица микробиология и цитонамазка и всичко е наред.Преи малко като станах рязко и усетих пак нещо да ми тече ,пак беше жълто ама този път по гъсто.
Възможно ли е да има някакви бактерии или възпалени ,въпреки че и микробиологията и цитонамазката нищо не показаха.

Здравей и аз съм така, микробиол.излезе чиста, но беше по ж.к., АГ ми каза да си пусна друга-платена в друга лаборатория, заедно с това си пуснах и двукратна урокултура. Наистина е възможно да си е от самата бременност. Аз в такъв филм бях влязла, че може да са води, така ми се смяха  Embarassed ами страх какво да правиш, глупости си мисли човек. Успех и дано не е нищо тревожно.

# 487
  • варна
здравейте Simple Smile на скоро ми изписаха нутри маг 2х1 ,но сега видях че във витамините ми за бременни се съдържа магнезии 150 мг ,а в нутри маг 140 мг ,витамините ми са прегненкеар.
Дали може да стане някакво предозиране,пи нутри маг от 1 седмица ,изписано ми е от лекарката в спешното ,моя АГ зае че пия нутри маг ,но нищо не спомена.

# 488
Течението е от бременността и моите резултати винаги са ОК, понякога е по-гъсто, а понякога по-воднисто, ако не те сърби според мен няма проблем  Peace

# 489
Моля за бърз отговор ако сте тук  Cry Корема ме заболява страшно много но не точно на определено време..понякога на 10 мин понякога на 5 и имам чувството че имам газове в момента на болка и не мога да стоя права тогава съвсем ме боли...Раждам лиииии или просто имам подготвителни контракции???????

# 490
Моля за бърз отговор ако сте тук  Cry Корема ме заболява страшно много но не точно на определено време..понякога на 10 мин понякога на 5 и имам чувството че имам газове в момента на болка и не мога да стоя права тогава съвсем ме боли...Раждам лиииии или просто имам подготвителни контракции???????
Мила, аз не съм особенно компетентна , но мисля че трябва да отидеш в болницата ..

# 491
  • София
XxX, и според мен е добре да се оправиш към родилното.
И леко раждане Simple Smile

# 492
imam si momichence Simple Smile Sajalqvam che pisha taka no ot telefona vlqzoh da sppdelq

# 493
Честито, ХхХ! Да ти е жива и здрава дъщеричката!  Hug

# 494
XxX ей, че хубаво ме изненада тази сутрин. Честито! Да ти е жива и здрава и много да я слушаш  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт