Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 12

• 31 153
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
  • София
XxX, честито! Добре дошла на малката принцеса, да е жива и здрава!
Бързо въстановяване на теб   bouquet !

# 496
XxX,честита принцеса : ))))))))) Много приятно ме изненада и ме усмихна Simple Smile Да ти е жива и здрава и много да те радва   bouquet

# 497
Честито на ХхХ!   bouquet Май бързо са се случили нещата, браво!

Може ли да се оплача и да питам - от ставането си от леглото съм като пияна на 2 големи водки, а и бебето се разбуйства, дали да се притеснявам или си е нормално да се влошава понякога тая склонност към виене на свят?

# 498
 ХхХ  честито и от мене! Желая ти да ти е жива и здрава и мн да радва всичките! Леко възстановяване на тебе Hug  bouquet
  ИрПуц, да не ти е паднало кръвното?

# 499
  • София
XxX честита госпожица. Да е жива и здрава и много да те радва  Hug.

# 500
Ир Пуц да не би да е от времето? И на мен често напоследък ми се вие свят. Да не би защото кръвта ни е по-разредена сега и да е нормално? Аз даже си мислех да не съм направила анемия и сега си чакам кръвните изследвания.

# 501
  • Berlin
XxX, честито и от мен! Да е жива и здрава и вие с нея!   bouquet

ИрПуц, не знам коя седмица си, но и на мен ми се случваше доста често това - точно като замайване от пиянство, в началото. Много ми беше странно, скоро не съм имала такива оплаквания.

Продължават ли ви изтръпванията на пръстите? При мен всяка нощ средния и безименния на дясната ръка постоянно са изтръпнали, почти като вкочанени. А онзи ден ми се схвана леко един мускул на прасеца за секунди - много гадно беше. Май ще мине чак след раждането.

И в сайта са публикували информация за това състояние: Тунелна невропатия /карпал тунел/ през бременността

# 502
ХхХ, честито!!!!!   bouquet Hug

На мен също ми се вие свят. Единият път даже си помислих, че ще припадна. Много лошо ми стана отведнъж. А като се постопли времето направо не ми се мисли  Confused

# 503
Знам ли го, напълно възможно е да е паднало още повече, откак съм бременна поддържам около 90/60. Гледах и атмосферното налягане, но то е прилично.

Килими, сигурно има такова нещо, но аз се притесних, че изведнъж се засили това, досега се замайвах само при лягане/ставане, ако вдигна глава нагоре...

abs, 32-ра седмица съм. Както е тръгнало, остава да започна да повръщам, та на финала да ми се изредят всички неща, характерни за ранната бременност.

За изтръпването - откакто започнах да пия магнезий, не съм изтръпвала. Може да е съвпадение, де, не знам.

Мерси   bouquet Все пак ми е успокоително, че никой не предполага нещо притеснително.

# 504
ХхХ,честита рожбичка , да е жива и здрава и да ви радва много !

# 505
  • София
ХхХ, честита дъщеричка. Бързо възстановяване и на двете ви Simple Smile

ИрПуц, как ти  кръвното?

# 506
АнМари, не знам, апаратът ни тотално се е скапал.  Confused Иначе около 90/60 се движи напоследък. Хапнах шоколад, сега пия солен айрян и ми просветна малко.

# 507
  • София
АнМари, не знам, апаратът ни тотално се е скапал.  Confused Иначе около 90/60 се движи напоследък. Хапнах шоколад, сега пия солен айрян и ми просветна малко.
Ако имаш аптека наблизо, могат да го премерят.
Подобни симптоми може да има и при ниско и при високо. Но трябва да знаеш какво е.
Може и да си го свалила.
При мен ми се замотаваше главата при рязко вдигане на кръвното; заглъхване на ушите; главоболие в тила;...

# 508
Ние имахме един старичък апарат, обаче изпускаше маркучето. Имахме и един електронен, но на него 5 пъти ако си меря кръвното подред- 5 пъти различно ми показва  ooooh! Купих си нов за около 25 лв от една аптека /обикновен, механичен ли се води не знам/, за да мога да си следя кръвното, защото си е важно.

# 509
Ниско е, слава богу. Да, чувала съм за тези симптоми при вдигане на кръвно, особено за болка или тежест в тила, та се дебна, но засега шоколадът и айрянът ме пооправиха, пък след 2 дни докторът ще ми го мери.

Мерси за това с аптеката, не го знаех.

dinora1605, аз мисля да направим същото, добре е да си имаш такъв апарат. На нашия сега като го погледнах, всички маркучета са му се втърдили, ама той е на сто години, де. И аз мисля, че механичните са си по-надеждни все още.

Общи условия

Активация на акаунт