Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 12

• 31 142
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Момичета, Неоринал някой пил е?

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 09:55 от sisi83

# 511
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Х Х Х честита дъщеричка!Много си бърза!

# 512
Неоринал, за цистит ли беше?

# 513
  • Варна
Неоринал, за цистит ли беше?

Да и за други уроинфекции.

# 514
   Не съм го пила. Ако става въпрос за цистит- аз имах и ми изписаха Мечо Грозде, но не го пих. Почнах да се наливам със страшно много течности и всичко си мина без лекарства.
  Ако ти е предписан от лекар и му имаш доверие го пий.

# 515
imam si momichence Simple Smile Sajalqvam che pisha taka no ot telefona vlqzoh da sppdelq
Hugсупер!!  Hug Hug
За цистит внимавайте много какво вземате, дори чаят е вреден за бременни- пийте много вода, загрявайте се с топли бутилки , не пийте кафе, не яжте сол, а лекарства само по лекарско предписание Naughty

# 516
Неореналът не е лекарство, а хранителна добавка и се продава без лекарско предписание. Със загряването по време на бременност бих внимавала.

# 517
  • Варна
Ами моето сега не е цистит, а някакви кристалчета каза  newsm78 ами ще си го пия. Благодаря ви.

# 518
Неореналът не е лекарство, а хранителна добавка и се продава без лекарско предписание. Със загряването по време на бременност бих внимавала.
Ясно е, че трябва да се внимава със загряването, но спорред мен пак е по- препоръчително от дори и хранителна добавка, освен ако не е изписана от лекар. Леко затопляне едва ли ще е проблем.

# 519
Доколкото разбирам, лекар и е го препоръчал. Освен това тя няма цистит, a по-скоро пясък в бъбреците или нещо подобно, съдейки по препарата, който е предписан и "кристалчетата".

# 520
Е, щом е лекар......
   Не съм го пила. Ако става въпрос за цистит- аз имах и ми изписаха Мечо Грозде, но не го пих. Почнах да се наливам със страшно много течности и всичко си мина без лекарства.
а пускала ли си стерилна урина, в нея се вижда, ако има проблем с бъбреци, цистити и др. подобни??

# 521
Момичета благодаря за пожеланията... Hug

# 522
Е, щом е лекар......
а пускала ли си стерилна урина, в нея се вижда, ако има проблем с бъбреци, цистити и др. подобни??
  Стериланата урина излизаше чиста. Преди време имах бъбречна криза и уж всичко се оправи.

# 523
  • Berlin
XxX, добре дошла! Simple Smile
В болницата ли си? Разкажи как мина, ако може.  Hug

# 524
Е, щом е лекар......
  Стериланата урина излизаше чиста. Преди време имах бъбречна криза и уж всичко се оправи.
Явно нещо съм испуснала, но защо тогава се смята,че има проблем, някое др. изследване?
XxX, добре дошла! Simple Smile
В болницата ли си? Разкажи как мина, ако може.  Hug
Останах с впечатление,че вчера е родила , ева ли е възможно да не е в болницата още Wink

Общи условия

Активация на акаунт