С Дюкан килцата ще сваля и като в приказка ще заблестя - 249

• 38 909
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Честит празник на Цвети, всички цветенца и деца цветенца в и на нашата дружинка! Да са живи, здрави, весели и слаби!

И ме накарахте да се замисля за Нарциса - това името и ли е, защото аз си мисля, че е ник Simple Smile

Искам да сваля 7 килограма. Според теб ,в ударната фаза 5 дневна ли да бъде....

Фърти, казваш, че си чела книгата, извинявай много, но килограмите ти са само 7, не ги подценявам, но най-напред 10, сега 5 ударни дни ...  би ли прочела още веднъж поне първия пост:

Цитат
Времетраенето на УДАРНИЯ ЕТАП: определя се от това, колко килограма има за сваляне. Колкото повече, толкова повече: Ако килограмите за сваляне са малко, тогава ударният режим е 1-3-5 дни. За отслабване повече от 20 кг или след многократни и неуспешни диети, след консултация с лекар,  ударната фаза може да се увеличи на 7....

Роска, независимо дали  е режимна или не маята не върши никаква работа при триците. Те не съдържат глутен и затова не могат да втасат Simple Smile

# 676
Честито на всички празнуващи!  bouquet Живи, здрави, обичани, обичащи, харесващи се и наслаждаващи се на живота! Hug

Firty, виждам, че вече са ти отговорили:
Firty, за толкова малко килограми правиш максимум 3дни ударна и продължаваш с 1/1 или 2/2. Имай търпение, не се цели в бързите резултати, защото колкото са бързи толкова са и нетрайни.
Фърти, казваш, че си чела книгата, извинявай много, но килограмите ти са само 7, не ги подценявам, но най-напред 10, сега 5 ударни дни ...  би ли прочела още веднъж поне първия пост:
Цитат
Времетраенето на УДАРНИЯ ЕТАП: определя се от това, колко килограма има за сваляне. Колкото повече, толкова повече: Ако килограмите за сваляне са малко, тогава ударният режим е 1-3-5 дни. За отслабване повече от 20 кг или след многократни и неуспешни диети, след консултация с лекар,  ударната фаза може да се увеличи на 7....
Това е в общи линии. Нещата може и да не станат бързо, защото съм чувала, че когато килограмите за сваляне са по-малко, тялото по-трудно си ги дава. Но пък, ако никога не си спазвала диети и режими, започването на такъв, може и да го ошашави и то бързо да се освободи от излишното. Просто се зареди с търпение... и с режимни храни! Mr. Green Пий много вода и не си прави излишни експерименти! Peace И - успех!

# 677
Здравейте момичета.
Честит празник на всички, които днес са именици или техните близки са именици. Да сте живи и здрави, слаби и красиви.
Днес ми е трети ПЗ ден и в пакет с МЦ не мога да се похваля с минус. По повод празника реших да си направя дюканска тортичка на Тумбето. Ако стане добра на вид, ще й тегля една снимка и ще се похваля и аз с приготвена дюки тортичка от мен. Приятно изкарване на празника. Хубав, слънчев ден ви желая Hug Hug Hug

# 678
Цветенца, обични мои, за всички вас поздрав, бъдете живи, здрави и щастливи!
Празнувате на най хубавия християнски празник с най хубавите нежни имена, бъдете влюбени, обичани и богопомазани, много тача тоя празник, племенницата ми Флорена и леля ми Флорета празнуват на него, да са ми живи и здрави, с много обич към всички цветенца!
За всички вас, любимите ми лалета!

ПП Цветенце, специално за теб, с много обич и пожелание за това,
което ти е на сърцето, да ти е в ръцете!

# 679
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ!!!  bouquet  bouquet  bouquetЗдраве,щастие и любов!
Днес след 5дневен застой имам -500гр.,тъкмо мислех да минавам в 3-та,че да не овапцам нещата,но сега съм пред голяма дилема newsm78,дали да продължа или докато е време да си мина в 3-та и за капак довечера сме на ресторант за храната не се притеснявам,нооо Rolling Eyes
Е хайде споделих малко ми олекна.Желая Ви весел празник и утре да имате много миннуси! Hug

# 680
  • Пловдив
Здравейте  Mr. Green
Първо искам да честитя на всички празнуващи! Да сте живи и здрави и да Ви носи късмет името Ви!
А сега искам и да се похваля, че се навършват три месеца от поправката ми. Резултата е 14 свалени килограма. На см сега не мога да кажа, но една приятелка, която ми е и лична шивачка ми има старите мерки записани, та по нататък ще докладвам и на см как съм. Предния път свалих 15 за трита месеца така че се движа долу горе със същото темпо. Точно се връщам от разходка с кучето- 10 км ходене и съм капнала, а сега ще се приготвям и да ходя на работа.
Елан 71,линийката ти вярна ли е и ако да, защо искаш да минаваш в трета преждевременно...
Усхмихвайте сеее  Mr. Green

# 681
  • София
Честит празник на всички, които носят имена на цветя!
Да сте живи и здрави и много обичани!   smile3525

elan71, честит празник, Слънчице! И не бързай за трета. Имай доверие на Дюкан и това ще дойде  newsm51

Толкова се бях наточила да отида на срещата и даже отидох до Дивака, ама днес  Joy
Тя обаче била вчера  smile3511. Някой споменаваше нещо за големи бели птици.  Banghead Е, живи здрави за следващата ще организирам специално подсещане.

Днес съм отново с плюсче, организма ми като види зеленчук и се олива да смуче, какво ли ще е като види други храни? Направо не ми се мисли.

# 682
  • Варна

Роска, независимо дали  е режимна или не маята не върши никаква работа при триците. Те не съдържат глутен и затова не могат да втасат Simple Smile
Хахахах ами така ми се беше дояло нещо тестяно, че си викам ей сега като бухне това ми ти хлебче  Joy Joy Joy Много съм заблудена ама карай за друг път ще знам. Обаче защо го изхвърлих това вече не знам. Изобщо не се сетих,  че мога да си го потопя в млекце и щеше да омекне.  ooooh!
Аз днес направих едно пролетно почистване. Дано гимнастиката по качване и слизане, за да изчистя прозорците ми се отрази добре. И никакъв дъжд вече, чееее
Хайде лека и отслабваща вечер  Hug

# 683
момичета,дайте съвет за рецепта с лапад?с ориз не може ,нали?

# 684
ориза е в трета фаза,прочетох.грешка ли ще е ,ако при ПЗ  ям само  зеленчуци без протеини?

# 685
Определено ще бъде грешка !
Както беше казала Злавещица / ако не бъркам / количеството зеленчуци трябва да бъде по-малко от количеството протеини !

# 686
  • Торонто/София
здравейте на всички
след много четене и размисъл най накрая реших да се пробвам с тази диета.

Години наред вече си мъкна килата и след две бременности започват да ми тежат все повече и повече. През последните две години съм успяла да сваля и задържа около 13 кила но с нормално, малко хапване кантара отказва да мръдне по надолу.
 На височина съм 176см и по калкулатора на 1ва страница би трябвало да съм 78кг но реално мисля че най добре съм на около 75 но и на 78 ще съм много много доволна. Сегашните ми кила са 103  Embarassed - та за сваляне имам 25 килца.

Знам че пише в книгата да се консултираш с доктор ако имаш повече от 20 но моята докторка години наред вече ми повтаря едно и също и нейния начин на мислене не работи.
Та реших да се допитам до вас като ветерани - за тези кг колко дена е оптималната ударна фаза - 5 или повече? Също така какъв би бил оптималния режим за здравословно смъкване на кг във втора фаза - 5/5 или нещо различно?

В момента прочитам книгата за втори път и се опитвам да установя кои продукти от нея отговарят на тукашните продукти - като например изварата - тук няма напълно безмаслена извара но има лайт .... такива работи - надявам се с вашите съвети и подкрепа да успея  Hug
също така още един въпрос - колко е точен калкулатора от 1ва страница - питам защото последния път съм тежала 75кг на 16 години... Embarassed

# 687
  • Варна
Добро утро на всички. Днес пак се е свъсило небето. Кога ще дойде най-после тази пролет???  Sad
На всичко отгоре след вчерашното пролетно почистване очаквах да ме зарадва кантара, а той +500 еееееееееееее на нищо не прилича. Ми оплаках Ви се.

booboo's mama добре дошла  Peace Попаднала си на точното място. Относно изварата има в Кауфланд на щанда за сирена обезмаслена/аз от нея си купувам/ и на Мероне бомбички.
А за ударната според мен 5 дена ти стигат./нека и други да кажат/

Хайде лек и отслабващ ден. Със сервирането на кафе не мога да се справям нещо, за това ще чакам Тони  Party Hug

# 688
Добро утро.Опс,тук съм.Заведохме се с малкия и докато чакам да ми стане питката готова ,да сервирам кафето : Heart Eyes

Днес се претеглих и кантара показа 64,600  newsm78 .Доста ми се е събрало с тез лекарства ,но до петъка трябва да се справя ,че съм на дискотека .Ако ми теснеят дънките ,ще си умра от ужас. newsm78 иначе днес се чувствам малко по-лека от вчера.Може и да си внушавам де,ще видим утре как ще е . newsm78
booboo's mama ,добре си ни дошла.Според мен да започнеш с 5 П дни и после да редуваш известно време 5/5 .Може да я смениш схемата след това с 4/3 ,за да не ти се види тежко.Успех ти пожелавам!  bouquet Калкулатора е ориентировъчен ,но все пак дава представа,а относно изварата нямам идея в Сицилия къде има обезмаслена извара  newsm78
Пожелавам ви лек и успешен ден и много слънчев,въпреки времето навън! Hug

# 689
момичета,дайте съвет за рецепта с лапад?

Задушаваш лапада(с малко водичка) с една връзка зелен лук.Прехвърляш в тавичка  добавяш извара и сварено плешко месо,малко черен пипер на вкус.Разбъркваш,залваш с разбити яйца и кисело мляко и запичаш.Много вкусно става....

И още една рецепта:
Мързелви сърми....
Телешка кайма се задушава с водчка  една глава лук и един морков нарязан ситно Когато месото е полуготово се добавя лапада(или лозови сърми нарязани ситно),1 връзка копър,джоджен,сол,червен и черен пипер.....След като се задуши и той,сместта се изсипва в тавичка,залива се с кисело мляко  яйца и се допича до златисто.

Общи условия

Активация на акаунт